Agga Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 A ja nic nie rozumiem. GDZIE JEST MISIEK???!!!:shake: Quote
KaRa_ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bigos napisał(a):Bo my jej pomogliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja akurat nie:eviltong: ale widzialam kto tam podjadal:lol: Quote
komar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 misiek niestety był tam malo wodoczny bo sie gdzies ukrywał;) on tam od atrakcji był wiec moze potem powstawiam jak zdobede zdjecia od calej reszty;) Quote
Agga Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 No nie:-(Misiek jak mogles to mamie zrobic:angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no ładnie!tak za naszymi plecami sie spotykac :chlup: :placz: :placz: :placz: Quote
AgaCzips Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bigos napisał(a):A skąd tam Chipsik??????????? a tak się jakoś przybłędałam...zupełnie przypadkiem;) Quote
komar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no tak zupelnie pzypadkiem... napieralem zbyu nie jechla ale ona uparta byla;P... nie no żartuje:) po prostu przyjechala i juz;) Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja akurat nie:eviltong: ale widzialam kto tam podjadal:lol: ćhyba się z żołnierzykami podzieliła:eviltong: Quote
AgaCzips Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bigos napisał(a):ćhyba się z żołnierzykami podzieliła:eviltong: dla żołnierzyków nie starczyło:lol: Quote
komar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no ja własnie wywołałem klisze ze zdjeciami ze spotkanka w górach:-) wiec wkleje zaraz jakies fajne;D Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Chcialam napisac,ze wczoraj i dzisiaj odbylo sie spotkanie vipow :lol: Moze pozniej beda z tego fotki:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dwa takie wypilismy:evil_lol: A Ci tylko pija i pija:eviltong: a ja sie nudze usmiech czary mary szukamy dziury:evil_lol: ktos sie nad mna zneca :evil_lol: zmuszamy do usmiechu i udalo sie:multi: Komar Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 anetta napisał(a):Tak malo? :bigcry: jest duuuzo wiecej fotek no ale nie wiem cyz m oge je wklejac czy inni nie beda zli:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Oto takie prezenty dostalam od kochanych dogomaniakow:loveu: bo cale te spotkanie bylo zrobione dla mnie na dzisiejsze urodziny bo zrobili mi niespodzianke:multi: ktora im naprawde bardzo sie udala:multi: sa naprawde bardzo smaczne:evil_lol: Ja z Czipsikiem a tutaj skocze i juz na drugi dzien rano podczas snaiadania:evil_lol: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kara-to wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!!! :new-bday: Quote
komar Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 mozesz wkleić moje fotki z tramwaju i przystanku<lol2> i jak robie nalesniki z kotem i piwem;D Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 komar napisał(a):mozesz wkleić moje fotki z tramwaju i przystanku<lol2> i jak robie nalesniki z kotem i piwem;D Ale z nalesnikami nie mam bo sie ukrywaliscie przede mna:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Po tak udanej imprezie kazdy byl zmeczony:evil_lol: sposob na wybudzenie:diabloti: gorol:lol: tu tez pospimy kocham poznań:evil_lol: i juz pozegnanie... Quote
Agga Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No No widze, że imprezka się udała. Kara jak tam twoje jadalane gatki. Ja ledwo się wpostrzymywałam bo widziałam, że oni do ciebie jada:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Agga'] Kara jak tam twoje jadalane gatki. Ja ledwo się wpostrzymywałam bo widziałam, że oni do ciebie jada:evil_lol: i czemu nie przyjechałaś z nimi?? :mad: Quote
KaRa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Agga']No No widze, że imprezka się udała. Kara jak tam twoje jadalane gatki. Ja ledwo się wpostrzymywałam bo widziałam, że oni do ciebie jada:evil_lol: Udala,udala;) Stringi sa pyszne mniam mniam:lol: Alez to byl dla mnie szok jak zerkam za ratusz czy znajomi nie ida a tam Czipsik,Komar i Gacek stoja:lol: :lol: :lol: Az na ich widok przeklnelam pozytywnie:evil_lol: Bo to bylo mowione przez moja kumpele ze to tylko klasa,klasa bedzie a tu Wroclaw i Konin rowniez:lol: Wspaniale urodziny byly w takim swietnym towarzystwie:multi: Quote
Agga Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 AgaCzips napisał(a):i czemu nie przyjechałaś z nimi?? :mad: Bo POznan przyjechał do mnie:loveu: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wczoraj odbyło się kolejne spotkanie vipów:lol: :lol: :lol: Komarek postanowił zrobić mi i Rose niespodzianke i przyjechał ok 23 i zrobił nam niezłą niespodziankę w pubie :lol: :lol: :lol: Zdjec chyba nie wkleje bo nie wiem czy sie nadaja:evil_lol: Quote
Recommended Posts