Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Dwa takie wypilismy:evil_lol:

A Ci tylko pija i pija:eviltong: a ja sie nudze

usmiech

czary mary

szukamy dziury:evil_lol:

ktos sie nad mna zneca :evil_lol:

zmuszamy do usmiechu

i udalo sie:multi:

Komar

Posted

Oto takie prezenty dostalam od kochanych dogomaniakow:loveu: bo cale te spotkanie bylo zrobione dla mnie na dzisiejsze urodziny bo zrobili mi niespodzianke:multi: ktora im naprawde bardzo sie udala:multi:

sa naprawde bardzo smaczne:evil_lol:

Ja z Czipsikiem

a tutaj skocze i juz na drugi dzien rano podczas snaiadania:evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
mozesz wkleić moje fotki z tramwaju i przystanku<lol2> i jak robie nalesniki z kotem i piwem;D

Ale z nalesnikami nie mam bo sie ukrywaliscie przede mna:eviltong:

Posted

No No widze, że imprezka się udała.

Kara jak tam twoje jadalane gatki. Ja ledwo się wpostrzymywałam bo widziałam, że oni do ciebie jada:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

Kara jak tam twoje jadalane gatki. Ja ledwo się wpostrzymywałam bo widziałam, że oni do ciebie jada:evil_lol:

i czemu nie przyjechałaś z nimi?? :mad:

Posted

[quote name='Agga']No No widze, że imprezka się udała.

Udala,udala;)
Stringi sa pyszne mniam mniam:lol: Alez to byl dla mnie szok jak zerkam za ratusz czy znajomi nie ida a tam Czipsik,Komar i Gacek stoja:lol: :lol: :lol: Az na ich widok przeklnelam pozytywnie:evil_lol: Bo to bylo mowione przez moja kumpele ze to tylko klasa,klasa bedzie a tu Wroclaw i Konin rowniez:lol: Wspaniale urodziny byly w takim swietnym towarzystwie:multi:

Posted

Wczoraj odbyło się kolejne spotkanie vipów:lol: :lol: :lol: Komarek postanowił zrobić mi i Rose niespodzianke i przyjechał ok 23 i zrobił nam niezłą niespodziankę w pubie :lol: :lol: :lol: Zdjec chyba nie wkleje bo nie wiem czy sie nadaja:evil_lol: