Patikujek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Śliczne foteczki:loveu: Komar a skąś ty taką świetną laskę wziął???:O:O:O Quote
komar Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no a juz po weekendzie pojawia sie fotkio z kolejnego spotkania:), ktore sie jeszcze nie odbylo... no ale... co ja tu bede pisac:) zobaczycie mam nadzieje w poniedzialek:D Quote
Agga Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 komar jakie spotkanie??????? I ja nic nie wiem to jest niedopomyślenia.:mad: Quote
komar Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 no dowiesz je jutro lub w niedzile wieczorem:P bedzie to roche inne spotkanko niz to w opolu ale zawsze cos;D... znaczy bedzie bardziej urozmaicone:P i bynajmnije nie jest to spotkanie we Wrocławiu;P a przynajmniej nie całe.... we wrocku to tylko pare godzin:D Quote
komar Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 spoko oko... na poczatku listopada odbedzie sie kolejne... i tez moze sie zdjecia pojawia;D Quote
KaRa_ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Bardzo ciekawe;-) Komar Ty normalnie same vipowske spotkania masz Quote
Agga Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Komarowi to się juz w głowie poprzestawiało od Tego Vipowania:evil_lol: Quote
komar Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 no to spotkanie ze tak powiem sie udało;) było 68 osob:D z czego 3 z DGM:P... Miesiek, AgaCzips i Ja:)... bylimsy w Rudawach Janowickich i było fajnie:) Zdjecia może powstwiam tylko nie wiem czy pewna ososa sie zgodzi;D fakt ze z karty zostaly usuniete zdjecia z ta osoba:D lecz dzisiejsza informatyka czyni cuda;D:D takze zdjeci mam;P Quote
Agga Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 NO to ja czekam . Bardzo chce miska zobaczyć.:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 komar napisał(a):no to spotkanie ze tak powiem sie udało;) było 68 osob:D z czego 3 z DGM:P... Miesiek, AgaCzips i Ja:)... bylimsy w Rudawach Janowickich i było fajnie:) Zdjecia może powstwiam tylko nie wiem czy pewna ososa sie zgodzi;D fakt ze z karty zostaly usuniete zdjecia z ta osoba:D lecz dzisiejsza informatyka czyni cuda;D:D takze zdjeci mam;P Ooo to fajna wyprawe mieliscie;) Czekamy na zdjecia;) :razz: Quote
AgaCzips Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 komar napisał(a):lecz dzisiejsza informatyka czyni cuda;D:D takze zdjeci mam;P :mad: wredny jesteś wiesz:eviltong: komar napisał(a): ... bylimsy w Rudawach Janowickich i było fajnie:smile: i strasznie zimno Quote
komar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ajj tam zimno:P trza było mnie obudzic i sie wbic do spiwora bylo by ci cieplo:D... no a ja powoli zaczne zdjecia wrzucac:D Quote
komar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 uwga uwgaa:) pierwsza seria zdjec:) wstawie tu wszystkie jakie mam:P wiec bedzie troche osob nieznanych:P Tu jest Kaszka, Małecka i odwrócona AgaCzips:) tu jakis ludzik:D a to kto??:) Jedno z niewielu zdjęć na którym jest AgaCzips widoczna:) Quote
komar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 i kolejne:) ale ja wredny jestem:D:D w poczkaniu na obiadek:D a ty kolega Bady z rowerkiem:) Quote
KaRa_ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 komar napisał(a): a to kto??:) A to chyba pan komar jest:razz: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pewnie odwdzięczał się za te czekoladowe ciasteczka na pożegnanie;););) Quote
KaRa_ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bigos napisał(a):Pewnie odwdzięczał się za te czekoladowe ciasteczka na pożegnanie;););) Ale cos Aga tych ciasteczek malo zjadla w pociagu z tego co pamietam:lol: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bo my jej pomogliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts