Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Pati to mi tu wygląda jakby w nosie dłubała :evil_lol: No co przeciekało to trzeba było sie uchronic od deszczu :eviltong: Quote
AgaCzips Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Orzeszku zdradź nam o czym tak marzyles kiedy Olus siedzial Ci na kolankach :evil_lol: bo będziemy musieli się domyślać:diabloti: :evil_lol: Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ahh zapomniałam dodać, że dogomaniacy to bardzo pomysłowi ludzie. Siedząc na dworcu wpadli na pomysł, że moga zbierać na karmę dla psa. Sami zobaczcie. TUfik tylko zachęcał do wrzucania. Nawet wpadło 5 zł Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No własnie całe 5 zł w niecałe 15 min :lol: Quote
olekg89 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Tomuś marzył o tym co potem robilismy w łazience :D Quote
Agga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Misiaczki:loveu: Patikujek A jutro zdjęcia Tofika Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Parasol musiał być otwarty bo kapało z góry a my chcielismy stać sobie dokładnie w tym miejscu w którym kapało:evil_lol: Quote
orzech Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dop. teraz obczailem wszystkie fotki:lol: Usmialem sie do lez... oby wiecej takich mini zlotow;) Wszystkie zdjecia na ktorych jestem sa fotomontazem, wiec nie bede sie tlumaczyl:lol: Nie pytajcie jak bylo gdy olus siedzial mi na kolankach bo moja mina mowi sama za siebie:oops: I niedlugo znowu rzucam palenie wiec sie sie pati nie martw o mojego raka... z reszta przywiazalem sie do niego i lubie go karmic:eviltong: To nie takie latwe rozstac sie ze swoim pupilem:evil_lol: p.s. kiedy znowu ustawiamy sie na żebranie? :> Jak dojdziemy do wprawy to jeszcze za bilety sie nam zwroci i na wagon fajek zostanie:D Quote
mrowka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 malawaszka napisał(a):o nieeee spotkali się po cichu i nic nie powiedzieli :placz: :placz: :placz: ja tez nic nie wiedzialam :placz: :placz: :placz: phiiiii.. :placz: :placz: :placz: Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Od następnego razu będziecie wiedzieć o naszych mini spotkaniach bo będziemy pisać o nich tutaj:D A my wszyscy oczywiście wierzymy Orzeszku żę to fotomontaż:D Quote
olekg89 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pati a o mojego RAKA sie nie martwisz?Foch ! To ja ide go nakarmić :P Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pewnie że się o twojego martwię ale wiem że ty to mnie i tak byś nie posłuchał:evil_lol: więc szkoda w ogóle się odzywać:D Tylko go nie przekarm:D Quote
komar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hej... a że ostatnio było spotkanko w Opolu wiec zaraz powrzucam jakieś foty:-) nie mam ich za wiele ale zawsze cos:D Quote
komar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To pozostawiam bez komentarza Komar w niebieskiej poświacie Aggusia i Dagusia Agga Poranne rozmowy :diabloti: Daga robi autystyczne zdjęcia:D Agga sie chowa za drzewem Quote
Patikujek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 http://i92.photobucket.com/albums/l9/komar-sas/Opole/image0009.jpg ale żeś tu ślicznie wyszedł:evil_lol: Ale żescie mieli fajny weekend prosze o więcej fotek:D Quote
komar Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 no strasznie pieknie:P reszte zdjec ma Agga.. ale zanim ona je pozgrywa to moze troche czasu minac:) Quote
Kamila Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ale macie super spotkania i sliczne foteczki :loveu: A gdzie sie wogole spotykacie w Katowicach? :cool3: Quote
Agga Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Ostatnie zdjęcia z Opola. Poprzednie z Katowic. Spotykamy się w róznych miejscach. Quote
Recommended Posts