Saint Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mam? :loveu: No ale tak bez bombonierki i już mam? :loveu: Oh, a czymże to sobie zasłużyłem? :eviltong: A sprawę bombonierki przemyślę jeszcze... :eviltong: Quote
Agga Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Saint']Mam? :loveu: No ale tak bez bombonierki i już mam? :loveu: Oh, a czymże to sobie zasłużyłem? :eviltong: A sprawę bombonierki przemyślę jeszcze... :eviltong: Tak już masz.:lol: Quote
Saint Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Rozumiem za przystojny szkielecik? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Sylwester Dogomaniacki :cool3: :lol: :evil_lol: Komar (miał być cyklop) Kolega Komara Jureja z kolegą, który się akurat napotoczył. :lol: :evil_lol: Komar molestujący AgęCzips Skupienie podczas naprawy czapeczki sylwestrowej. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czapeczka naprawiona, można się dalej molestować :evil_lol: Sharon, KaRa, Komar i AgaCzips Tańce erotyczne na stole :cool3: :evil_lol: Tańce trochę mniej erotyczne :lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Znowu wygibasy na stole. :lol: Niektórzy byli nieco senni. :lol: :evil_lol: Więc trzeba było zastosować terapię szokową :lol: Lub poprosić o pomoc psa. :eviltong: Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 zaszalałaś ze zdjęciami:eviltong: Tylko nigdzie nie widze Ciebie:mad: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='AgaCzips']zaszalałaś ze zdjęciami:eviltong: Tylko nigdzie nie widze Ciebie:mad:[/quote] Bo ja mam mało swoich fotek. :eviltong: Zresztą nie dziwne, skoro to ja fociłam. :lol: Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Bo ja mam mało swoich fotek. :eviltong: Zresztą nie dziwne, skoro to ja fociłam. :lol:[/quote] damy znać wujkowi on zapewne ma z Tobą nie jedno zdjęcie:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='AgaCzips']damy znać wujkowi on zapewne ma z Tobą nie jedno zdjęcie:eviltong:[/quote] O ja! Już się boję! :placz: :lol: Quote
AgaCzips Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']O ja! Już się boję! :placz: :lol:[/quote] wiem jestem okropna :megagrin: :lol: Quote
Patikujek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale fajne foty, ja kcem więcej, znów będe rok odżałowywać tego sylwka, a poza ty Asiu i Aniu muszę z wami porozmawiać na gg w najbliższym czasie:) Quote
rose Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Patikujek']Ale fajne foty, ja kcem więcej, znów będe rok odżałowywać tego sylwka, a poza ty Asiu i Aniu muszę z wami porozmawiać na gg w najbliższym czasie:)[/quote] A o czym?:cool3: mam się bac?:razz::evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 nie musisz się bać z resztą wczoraj pogadałyśmy, i jeszcze nie raz pogadamy:) Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Urodziny Karoliny:eviltong: posiadam niestety tylko jedno zdjęcie:eviltong: Asia, Komar, Jureja, AgaCzips, Kara, ja, Patikujek i pozostali:p mnie prawie nie widać, bo mi nie pozwolono na stół wejść:-( Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tyle zdjeć robionych było a Kara jak zawsze się leni:mad: Quote
rose Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Patikujek napisał(a):Tyle zdjeć robionych było a Kara jak zawsze się leni:mad: Kto sie leni ten sie ceni:evil_lol: czy tam na odwrót:evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale tak czy tak powklejać by coś mogła jeszcze, to że płyt nie nagrywa powoli się przyzwyczajam ale mogłaby chociaż powstawiać zdjęcia:mad: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Patikujek napisał(a):Ale tak czy tak powklejać by coś mogła jeszcze, to że płyt nie nagrywa powoli się przyzwyczajam ale mogłaby chociaż powstawiać zdjęcia:mad: Zdjęcia są marne wiec nie wklejam toć to nie jest moim obowiązkiem:eviltong: Quote
Patikujek Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kara wredziolu:mad:dawaj fotki, choć część jeszcze Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Patikujek napisał(a):Kara wredziolu:mad:dawaj fotki, choć część jeszcze A po co? jak nikt nie oglada;) Tyle zdjec ile wstawionych tutaj jest wystarczy Quote
BORA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kara w mojej skrzynce nie było ostatnio żadnego listu z Poznania :mad: Czeeeeeeeekam :diabloti: Quote
Recommended Posts