Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']a kiedy ta wystawa??;P chocioaz sylwester tez dobry plan:P ktos ma jakies koncepcje??:D
To ja coś zaproponuję: :cool3:
http://www.bielice.pl/
Fajne miejsce i mile widziane psy. :cool3:

[quote name='rose']Wystawa 10 listopada:p Kara wystawia a tego przegapic nie mozna:evil_lol: Ciekawe jak jej pojdzie, bo w klasie szczeniat Duke jest jedyny:D
No to rzeczywiście ciekawe jak jej pójdzie. :evil_lol:
Ale będziemy focić, to trzeba koniecznie uwiecznić. :cool3: :p

Posted

hmm:) te bielice nie takie złe;P a co do wystawy to niestety 10-11 listopad w górach siedzie. i do 25 listopada moge nie miec wolnych weekendów <chlip chlip>

Posted

A ja nie mam planów na sylwestraaaaaaaaa :evil_lol: albo będzie mega nudno, albo coś fajnego się trafi :lol: chociaż wątpię i już mam wizję sylwestra w domu.

Poza tym Tora chyba będzie musiała dostać jakieś usypiacze, bo chyba zwariuje...z nią na pewno nigdzie na sylwestra nie jadę :shake:

Posted

BORA napisał(a):
A ja nie mam planów na sylwestraaaaaaaaa :evil_lol: albo będzie mega nudno, albo coś fajnego się trafi :lol: chociaż wątpię i już mam wizję sylwestra w domu.

Poza tym Tora chyba będzie musiała dostać jakieś usypiacze, bo chyba zwariuje...z nią na pewno nigdzie na sylwestra nie jadę :shake:

Ale taki Dogomaniacki Sylwester to zupełnie co innego. :cool3:
Ja też raczej nie mam planów na sylwka. :shake:
Wiadomo, single nie zawsze są mile widziani, zresztą wszędzie chodzi się z osobą towarzyszącą. :cool1:
Jeśli udałoby mi się wykurzyć starszych z domu, to chętnie zaproszę wszystkich na sylwka do mnie. :cool3:

Posted

może nie dzwoniłem ale wysłałem maila;P poza tym wiem jak to jesty bo już kiedyś udało mi sie spędzić sylwestra w górach ale tylko dlatego że znaliśmy właścicieli schorniska górskiego i nam dala pokoj 2 osobowy na 5 osob:D

Posted

Wystawa 10 listopada

będę!;)

a kiedy ta wystawa??;P chocioaz sylwester tez dobry plan:P ktos ma jakies koncepcje??:D

chatka górzystów czy jak to sie tam zwie:eviltong::evil_lol:

Jeśli udałoby mi się wykurzyć starszych z domu, to chętnie zaproszę wszystkich na sylwka do mnie.

to dokąd kupujemy im bilety?:evil_lol:;)

Posted

chatka górzystów już nie jest taka fajna bo sie sanepid czepił i nie ma tam juz tak ekstremalnych warunków:P chociaz autostrady nadal tam tez nie zrobili:D ale jak coś można spróbowac:D

• 1 month later...
Posted

No aniu myśl

A my mieliśmy małe spotkanko w Legnicy w ten weekent w sumie ja i Kara jechałyśmy się tam edukować(co nie bardzo wyszło szczególnie w niedzielę i szczególnie w wypadku Kary:evil_lol:
Ale impreza była udana czekamy na fotki Komara i rose

Posted

Juz mam:) ale niewiele, bo reszta to filmiki:eviltong:
Pati jedzaca kolacje:)

Kara prezentujaca czajnik :eviltong:

Focimy sie nawzajem :lol:

Ja i Kara

Imprezowicze - słuchali, tańczyli, pili, śpiewali :eviltong:

To by było na tyle z mojej strony :p