Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll5-4.jpg
Bora sie głodna zrobiła?:-o
a Taki mały Kebabik sobie kupiła:lol:
Ja ich 2 razy na jedzenie zaciągnęłam :evil_lol:
Mały, ale można się najeść :lol:
[quote name='rose']No i jeszcze Bora robila tez chyba, nie?
No robiła, ale tylko ostatniego dnia :lol:
Tylko problem polega na tym, że popsułam coś sobie w komputerze chyba i on nie widzi mojego aparatu :roll: Wiecie jakie mam zdolności :evil_lol: Trochę za dużo plików usunęłam z komputera :diabloti:

Fotki Kary i Rose w kapturach super :p Jak kiedyś mi się uda to wstawię...

Posted

asia_pie napisał(a):
Nie gadaj, że Ty też... :turn-l:
Chyba jakaś zaraza czy co? :hmmmm: :eek2:

Ja tez, ja tez:-(
A to wszystko przez Kare, od niej sie zaczelo.. Do wczoraj mialam straszny katar, a dzis mi na gardlo poszlo i mowic nie moge:-(

Posted

rose napisał(a):
Ja tez, ja tez:-(
A to wszystko przez Kare, od niej sie zaczelo.. Do wczoraj mialam straszny katar, a dzis mi na gardlo poszlo i mowic nie moge:-(

Ja od brata sie zarazilam:eviltong: Ja tez mialam goraczke ostatnio, katar nadal mam, a kaszel mam straszny:shake::shake::shake:Wszyscy my sie pochorowalismy:evil_lol:

A co do zdjęć ja wstawiłam wszystkie lepsze i juz ni mam

Posted

A ja od poniedziałku źle się czułam, a dzisiaj już lepiej :eviltong:

Ja wam mówię, że to przez ten wiatr na polach...wiedziałam, że będę chora, bo jak tak wieje to zawsze choruje później :roll:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
To zaraz do ciebie przyjeżdżam i robimy sobie jajecznice ze świerzymi grzybami mniam....

A jajecznice mozna jesc z grzybami? Nawet nie wiedzialam:P

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']To zaraz do ciebie przyjeżdżam i robimy sobie jajecznice ze świerzymi grzybami mniam....

tylko żebyście halucynacji nie miały:eviltong: bo nie wiadomo co tam Ania nazbierała:diabloti:

Posted

[quote name='AgaCzips']tylko żebyście halucynacji nie miały:eviltong: bo nie wiadomo co tam Ania nazbierała:diabloti:

No wiesz co Agata:P bo juz Cie wiecej nie przenocuje:D a teraz mam nowe łóżko #cool3