Anecioreczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll5-4.jpg Bora sie głodna zrobiła?:-o a Taki mały Kebabik sobie kupiła:lol: Quote
Patikujek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Już koniec, no co ty Aniu, przecież ponad 500 zdjęć mięlismy więc to nie wszystko:) Quote
rose Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja moje wszystkie chyba juz wstawilam, wiec teraz to tylko Kary i Twoje zostaja.. No i jeszcze Bora robila tez chyba, nie? Quote
BORA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll5-4.jpg Bora sie głodna zrobiła?:-o a Taki mały Kebabik sobie kupiła:lol: Ja ich 2 razy na jedzenie zaciągnęłam :evil_lol: Mały, ale można się najeść :lol: [quote name='rose']No i jeszcze Bora robila tez chyba, nie? No robiła, ale tylko ostatniego dnia :lol: Tylko problem polega na tym, że popsułam coś sobie w komputerze chyba i on nie widzi mojego aparatu :roll: Wiecie jakie mam zdolności :evil_lol: Trochę za dużo plików usunęłam z komputera :diabloti: Fotki Kary i Rose w kapturach super :p Jak kiedyś mi się uda to wstawię... Quote
rose Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 BORA napisał(a): Fotki Kary i Rose w kapturach super :p Jak kiedyś mi się uda to wstawię... Ja musze to zobaczyc:evil_lol: Quote
komar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a teraz dobra wiadomość dla tych których nie było:P nie zachorowaliście tak jak wszyscy z tych co byli:D Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 komar napisał(a):a teraz dobra wiadomość dla tych których nie było:P nie zachorowaliście tak jak wszyscy z tych co byli:D Nie gadaj, że Ty też... :turn-l: Chyba jakaś zaraza czy co? :hmmmm: :eek2: Quote
rose Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 asia_pie napisał(a):Nie gadaj, że Ty też... :turn-l: Chyba jakaś zaraza czy co? :hmmmm: :eek2: Ja tez, ja tez:-( A to wszystko przez Kare, od niej sie zaczelo.. Do wczoraj mialam straszny katar, a dzis mi na gardlo poszlo i mowic nie moge:-( Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 rose napisał(a):Ja tez, ja tez:-( A to wszystko przez Kare, od niej sie zaczelo.. Do wczoraj mialam straszny katar, a dzis mi na gardlo poszlo i mowic nie moge:-( Ja od brata sie zarazilam:eviltong: Ja tez mialam goraczke ostatnio, katar nadal mam, a kaszel mam straszny:shake::shake::shake:Wszyscy my sie pochorowalismy:evil_lol: A co do zdjęć ja wstawiłam wszystkie lepsze i juz ni mam Quote
Patikujek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A wiecie że mnie też zaczyna coś łapać, katar mam wzmorzony, do tego dochodzi kaszel i ogólnie złe samopoczucie Kara wisisz:mad: Quote
BORA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A ja od poniedziałku źle się czułam, a dzisiaj już lepiej :eviltong: Ja wam mówię, że to przez ten wiatr na polach...wiedziałam, że będę chora, bo jak tak wieje to zawsze choruje później :roll: Quote
Patikujek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mnie od wiatru to nie łapie(inaczej bym nigdy nie była zdrowa) ja wam mówię to wszystko przez Kare:PP Quote
rose Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No pewnie, ze przez Kare:eviltong: A dzis bylam w lesie na grzybach:evil_lol: choc jeszcze nie czuje sie za dobrze:shake: Quote
Patikujek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To zaraz do ciebie przyjeżdżam i robimy sobie jajecznice ze świerzymi grzybami mniam.... Quote
komar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja też nadal wyrzucam z nosa smieci;P kaszel to jakos niebardzo ale gardło czasem czuje:) Quote
Patikujek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No to ładnie wyszliśmy na tym mini zlocie:shake: Musimy uważac bo następnym razem może Kara dla nas jakąś gorszą chorobę przygotować:evil_lol: Quote
rose Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):To zaraz do ciebie przyjeżdżam i robimy sobie jajecznice ze świerzymi grzybami mniam.... A jajecznice mozna jesc z grzybami? Nawet nie wiedzialam:P Quote
Patikujek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Taka z prawdziwymi porządnymi grzybami z lasu jest najpyszniejsza:loveu: Aż mi slinka cieknie.....:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja też o czymś takim nie słyszałam... :shake: :eviltong: Quote
AgaCzips Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']To zaraz do ciebie przyjeżdżam i robimy sobie jajecznice ze świerzymi grzybami mniam.... tylko żebyście halucynacji nie miały:eviltong: bo nie wiadomo co tam Ania nazbierała:diabloti: Quote
rose Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='AgaCzips']tylko żebyście halucynacji nie miały:eviltong: bo nie wiadomo co tam Ania nazbierała:diabloti: No wiesz co Agata:P bo juz Cie wiecej nie przenocuje:D a teraz mam nowe łóżko #cool3 Quote
AgaCzips Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 rose napisał(a):No wiesz co Agata:P bo juz Cie wiecej nie przenocuje:D a teraz mam nowe łóżko #cool3 jednoosobowe :roll: Quote
rose Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 komar napisał(a):taa;P które sie zawala;D gdzie sie zawala:D na pewno nie podemna:P to wszystko przez Pawełka:P Quote
rose Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 AgaCzips napisał(a):jednoosobowe :roll: ale za to jakie fajne:D Quote
Recommended Posts