komar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 moje tez są do naprawy bo niedlugo sie nie otworza:D bo to stukanie to po prosrut ocierala sie blacha o blache i teraz juz sie wgniotło tak ze przy otwoieraniu sie blokuje;P Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 To dobrze że nie burczał na ciebie:evil_lol: Ale samochód masz na prawdę sławny:) Quote
BORA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):To dobrze że nie burczał na ciebie:evil_lol: Ale samochód masz na prawdę sławny:) Przeze mnie tłumik był naprawiany z 3 razy :evil_lol: Poza tym muszę wymienić olej, hamulce i coś mi jeszcze stuka przy skręcie od zlotu...bo tam z kolei zahaczyłam o korzeń, bo samochód był tak załadowany i się trochę obniżył. Już psychicznie się przygotowałam na odpływ gotówki :placz: :roll: Quote
KaRa_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ach te samochody psują się i psują:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Oj biedactwo, zrobimy bazarek na twoje potrzeby:evil_lol: Quote
komar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 BORA napisał(a):J Drzwi jeszcze nie naprawione :placz: Może w następnym tygodniu :cool1: to może jednak chcesz sie zamienic na te drzwi??:D Quote
Agga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jak zawsze pięknie wyglądacie= Wszyscy:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Oj biedactwo, zrobimy bazarek na twoje potrzeby:evil_lol: Proponuję tytuł bazarku: Bazarek na samochód Bory, coby mogła (i chciała) nas jeszcze wozić. :grins: Quote
komar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a ja to was wcale nie wozilem??:D i narażałem sie na mandat za zbyt duza ilosc osob:D i w bagazniku;P Quote
Asia & Ginger Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 komar napisał(a):a ja to was wcale nie wozilem??:D i narażałem sie na mandat za zbyt duza ilosc osob:D i w bagazniku;P No jakbyś zapłacił mandat, to wystawiliśmy bazarek na pokrycie kosztów przewozu nadmiernej ilości osób w samochodzie. :lol: A jakby nie starczyło, to sprzedalibyśmy na Allegro pewne dwa psy, co to skaczą po ludziach od 7 rano i spać nie dają. :diabloti: Quote
rose Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ooo tak ja bym byla za wystawieniem ich na allegro:eviltong::eviltong: Quote
komar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dobrze ze otwarcie samochodu nas kopsztowalo niewiele;P Quote
Asia & Ginger Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 komar napisał(a):dobrze ze otwarcie samochodu nas kopsztowalo niewiele;P A niewiele to ile? :cool3: Quote
komar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dwie bombonierki;) i troche straconych nerwów;D Quote
BORA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='KaRa_TC']Ach te samochody psują się i psują:evil_lol: Mój się sam nie psuje :evil_lol: Tylko ja czasami coś nie tak robię :diabloti: [quote name='Patikujek_Zabrze']Oj biedactwo, zrobimy bazarek na twoje potrzeby:evil_lol: Oj ja mam duże potrzeby :eviltong: :diabloti: [quote name='komar']to może jednak chcesz sie zamienic na te drzwi??:D Chętnie :p Moje są bardziej popsute :razz: Poza tym u mnie od strony pasażera, więc miałabym wszystkie naprawione, a Ty miałbyś 2 zepsute :evil_lol: [quote name='Agga']Jak zawsze pięknie wyglądacie= Wszyscy:evil_lol: Dziękujemy :loveu: [quote name='asia_pie']No jakbyś zapłacił mandat, to wystawiliśmy bazarek na pokrycie kosztów przewozu nadmiernej ilości osób w samochodzie. :lol: A jakby nie starczyło, to sprzedalibyśmy na Allegro pewne dwa psy, co to skaczą po ludziach od 7 rano i spać nie dają. :diabloti: [quote name='rose']ooo tak ja bym byla za wystawieniem ich na allegro:eviltong::eviltong: Wiecie co dziewczyny :eviltong: Zaraz ja was wystawię na bazarek :megagrin: Tylko ciekawe kto by was kupił... :hmmmm: :rolleyes: Quote
komar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 BORA napisał(a): Chętnie :p Moje są bardziej popsute :razz: Poza tym u mnie od strony pasażera, więc miałabym wszystkie naprawione, a Ty miałbyś 2 zepsute :evil_lol: No to zawsze moge do góry nogami przymocowac:P a co do moich drzwi to one sie nie zepsuly od otwierania i zamykania, ale po prostu ktoś w złym humorze uzył dużej siły i chyba kopnął w to malutkie wgniecenie i teraz jest wiueksze:/ ahh to polskie społeczeństwo Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Macie za delikatne samochody:eviltong::eviltong::eviltong: Nie ma to jak mój na podjezdzie on to się tam wcale nie psuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A psiaków na bazarek nie dam:evil_lol:bo Duke juz nie budzi skakaniem i szczekaniem bo żonka mu odjechała:eviltong:. Komar niby jaki mamdat za wożenie 8 osob samochodem no i psy? sam mówiłeś,że to mało by to wszyło:eviltong: Quote
komar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a dobrze że nie używałem tylnego spryskiwacza:D bo jak sie nim pryska to nie leci na szybe tylko do bagaznika:D i ktoś mialby wesoło:D Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nad Maltą spiąca Jureja i jeszcze z pubu Walki tyranów Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jedzonko bo Bora zrobiła się głodna:eviltong: Komar Ledwo przeżył tą walke Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Chwilka odpoczynku na kanapie Ja z moim pitbulem a tu Torcia i zdjecia ze spacerku Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Psy na kanapach i pufach a ludzie na skrawkach grajacy komar Quote
rose Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A ja juz myslalam, ze zdjęc nie ma:eviltong: Quote
Recommended Posts