KaRa_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agga napisał(a):Buuuuuuuuu a wy gdzie tym razem i dlaczego mnie nie było:diabloti: Tym razem we Wrocławiu ;)Byliśmy na juwenaliach i bylo disco polo, a pozniej ognicho w srodku lasu:lol: Quote
KaRa_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agga napisał(a):Szkoda, że mnie zabrakło:diabloti: A no szkoda. Teraz wiekszosc spotkan to spontany sa nigdy nic nie wiadomo:lol: Quote
AgaCzips Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 KaRa_TC napisał(a):Tu sie krazy Poznań-Wrocław, Wrocław-Poznań:evil_lol: a wystarczył jeden sylwester:lol: Quote
KaRa_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AgaCzips napisał(a):a wystarczył jeden sylwester:lol: Taaa jeden sylwester,az dziwne nie?:lol::lol::lol: Pomyśleć,że na zlocie do Komara np. odezwałam się aż 3razy:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 KaRa_TC napisał(a):Taaa jeden sylwester,az dziwne nie?:lol::lol::lol: z tym małym wyjątkiem że 5 dniowy:evil_lol: Quote
rose Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja już mam wakacje:multi::lol: i jest kolejna okazja zeby sie spotkac:lol: No to kiedy wpadacie do Poznania na impreze?:cool3: opijanie mojej matury rzecz jasna:eviltong::eviltong: Quote
Agga Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Jak dobrze, że za jakiś czas już nie będę gościem w Pozku tylko mieszkańcem:diabloti: Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 rose napisał(a):A ja już mam wakacje:multi::lol: i jest kolejna okazja zeby sie spotkac:lol: No to kiedy wpadacie do Poznania na impreze?:cool3: opijanie mojej matury rzecz jasna:eviltong::eviltong: Tak,tak czas na jakas impreze:cool3:moja tez niedlugo bedzie mozna opijac bo w piatek ostatnia mam:multi: Czipsik moze jak skonczysz szkole to wpadniesz?:cool3: Quote
AgaCzips Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 KaRa_TC napisał(a): Czipsik moze jak skonczysz szkole to wpadniesz?:cool3: ba!:cool1: Kochana, ja już mogę wpadać tydzień albo i więcej przed wakacjami:cool3: po radzie już sie do szkoły nie chodzi:evil_lol: a w Poznaniu bylam tydzień temu-chodziłam sobie po mieście i próbowałam nie zgubić:diabloti: Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 AgaCzips napisał(a):ba!:cool1: Kochana, ja już mogę wpadać tydzień albo i więcej przed wakacjami:cool3: po radzie już sie do szkoły nie chodzi:evil_lol: a w Poznaniu bylam tydzień temu-chodziłam sobie po mieście i próbowałam nie zgubić:diabloti: To czemu nie powiedzialas? przy mnie bys sie az tak bardzo nie zgubila:evil_lol: Quote
rose Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 AgaCzips napisał(a): a w Poznaniu bylam tydzień temu-chodziłam sobie po mieście i próbowałam nie zgubić:diabloti: Jak to? byłas w Poznaniu i nie wpadłas??:crazyeye: No wiesz co, podpadasz mi:eviltong: Quote
AgaCzips Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 mialam wpaść do Skórzewa, ale w każdej chwli mógł zadzwonić kierowca że wracamy do Konina.:eviltong: Wolałam nie ryzykować, bo jeszcze do domu by mnie nie zabrał:evil_lol: W sumie to byłam tylko 2 godzinki bo czekałam za nim (za kierowcą) po powrocie z Czarnkowa. ;) ps. macie strasznie drogie autobusy KSK:eviltong: rose napisał(a): No wiesz co, podpadasz mi:eviltong: wybacz:modla: to się więcej nie powtórzy. A tak swoją drogą to może w przyszłym tygodniu uda mi się wpaść :cool1: Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A jakie to sa autobusy?:evil_lol: A my 2czerwca mamy festyn:evil_lol: Quote
rose Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 KaRa_TC napisał(a):A jakie to sa autobusy?:evil_lol: A my 2czerwca mamy festyn:evil_lol: tak festyn:lol: i Marcin Mroczek bedzie:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 KaRa_TC napisał(a):A jakie to sa autobusy?:evil_lol: takie co do Czarnkowa jeżdzą i nie mają zniżek:mad: Rose napisał(a):tak festyn:lol: i Marcin Mroczek bedzie:evil_lol: :cool3: :lol: Quote
KaRa_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 AgaCzips napisał(a):takie co do Czarnkowa jeżdzą i nie mają zniżek:mad: Byłam pare razy w tej dziurze zwanej Czarnkow:evil_lol:ale nigdy nie autobusem:lol: Quote
AgaCzips Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 KaRa_TC napisał(a):Byłam pare razy w tej dziurze zwanej Czarnkow:evil_lol:ale nigdy nie autobusem:lol: mnie skazano na podróż autobusem:roll: Dziura, ale ładna:eviltong: Quote
Agga Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='rose']tak festyn:lol: i Marcin Mroczek bedzie:evil_lol: WoW to się szykuje impreza. :diabloti: Quote
KaRa_ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agga']WoW to się szykuje impreza. :diabloti: bedzie tzw. wiejska potańcówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gdzie ten Morczek bedzie w Czarnkowie czy w Skórzewie? Quote
KaRa_ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agga']Gdzie ten Morczek bedzie w Czarnkowie czy w Skórzewie? W Skórzewie;) Mnie niestety na tym nie bedzie bo 2go mam wyjazd Quote
rose Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mnie tez nie bedzie, ale mimo tego do Skórzewa zapraszam;) Quote
Kamila Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 KaRa_TC napisał(a):Byłam pare razy w tej dziurze zwanej Czarnkow:evil_lol:ale nigdy nie autobusem:lol: Moj tz jest z Czarnkowa :mad: AgaCzips napisał(a):mnie skazano na podróż autobusem:roll: Dziura, ale ładna:eviltong: Ujdzie :eviltong: Jak tam bylam to duzo nie widzialam :roll: Wiem ze to nie na temat ale czy ktos moze z okolic Pily jest? :cool3: Quote
Recommended Posts