Gosia & c.o. Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dalmatyńczyki sa bardzo specyficzne jeśli o starzenie się, nie widać siwych włosów na pyszczku i czasem bardzo trudno określić ich wiek. Pewna hodowczyni powiedziała mi kiedyś że dalmatyńczyki są jak świeczki- dają cały czas takie samo światełko i potrafią zgasnąć niepostrzeżenie, w jednej chwili. I ja sie z tym zgadzam. Alfa jeszcze dzień wcześniej jak zwykle biegała na spacerku i nic nie wskazywało na to, że postanowi nas opóścić następnego dnia... Kika napisał(a): Alfa była pierwsza poważną konkurentką Bafi na naszej pierwszej wystawie międzynarodowej w Katowicach w 2004. To Bomba, ona jeszcze żyje i tfu tfu ma sie nie najgorzej ;) Quote
Kika Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Gosia i kropki napisał(a): To Bomba, ona jeszcze żyje i tfu tfu ma sie nie najgorzej ;) Ale ze mnie gapa - przepraszam.:oops: Faktycznie-tfu,tfu,tfu - oby była jeszcze z Wami jak najdłużej. Quote
Ania i Salma Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja także gorąco współczuję :calus: Quote
Guest Reyes Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 "Dobre psy przychodzą i odchodzą, ale dobrych Przyjaciół nie zapomina się nigdy " {*} Quote
Izunia:) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [LEFT]Izunia ze swojej strony tez współczuje :-( [*] [/LEFT] Quote
Gosia & c.o. Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dziękuje Wam wszystkim :calus: Quote
Izunia:) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A po wygladzie Twoich psów myślałam ze maja jakieś 5 latek... :-( Quote
Guest Reyes Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Izunia:)']A po wygladzie Twoich psów myślałam ze maja jakieś 5 latek... :-( Pewna hodowczyni powiedziała mi kiedyś że dalmatyńczyki są jak świeczki- dają cały czas takie samo światełko i potrafią zgasnąć niepostrzeżenie, w jednej chwili. Ot - nasze kropeczki kochają życie. Quote
Izunia:) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Zyją dlugo bo się nimi zajmujecie wlasciwe Danusiu ;) Quote
jolly_94 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hej Gosiu, strasznie nam przykro, wszystkim imielinkom i imielińskim kropkom... Alfa była wspaniałą sunią, mam nadzieję, że za Tęczowym Mostem znajdzie wielu przyjaciół... A Bombkę mocno od nas ucałuj, nie pozwólcie jej odejść z tęsknoty za Alfą... Quote
Recommended Posts