Gosia & c.o. Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Czy Wasze dalmatyńczyki też się uśmiechają???? :D Quote
Kika Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Moja mała robi takie miny, że często można to uznać za uśmiech.Potrafi też minami wyrażać wielkie zdziwienie.Ale myślę,że i Wasze psiaki to potrafią. Pozdrawiam Kika Quote
jovka Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Uśmiechają, uśmiechają i to jak :D Tu na zdjęciu co prawda jest to uśmiech "do faceta", ale też się liczy ;) Quote
Alsa Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Jasne! Każdy/a nakrapiany/a się usmiecha :D Quote
Dorcia Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 Oj uśmiechają się :D uśmiechają :D :D :D Ale na tej nakrapianej mordce można prześledzić wszystkie uczucia. Najciekawsze moim zdaniem jest uczucie zdziwienia :D Quote
Gosia & c.o. Posted December 27, 2003 Author Posted December 27, 2003 Och, a myślałam że nie tylko moja Alfa się uśmiecha. Chodzi mi o takie zabawne unoszenie fafelków i szczerzenie ząbków :D Jeśli mi się uda (a to wcale nie jest takie łatwe) zrobię zdjęcie i tutaj zamieszczę :wink: a moją ulubioną minką jest zaspanie i zagubienie, kiedy za wcześnie wyciągnę je z łóżka :-? Quote
Dorcia Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 A ja myślałam że tylko Jenny nie lubi porannej pobudki. Nawet na dwór nir chce. Mogłaby do południa tak się byczyć :D Quote
Dorcia Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 A i jeszcze jedno. Czy wasze psiaki też lubią zasypać na siedząco? Jenny siedzi i przysypia. Łepek jej się na boki kolebie ( jak u węża- lewo prawo). Mówię do niej połóż się a ona półprzymkniętymi oczkami patrzy się na mnie i dalej się kiwa :D :D :D Quote
Gosia & c.o. Posted December 27, 2003 Author Posted December 27, 2003 U mnie Bomba zasypia normalnie, natomiast Alfa, ona najczęściej opiera się łapkami na krześle, pyszczkiem opiera się na stole i czeka cierpliwie aż te smakołyki z obiadu nie znikną ze stołu potrafi zasnąć :fadein: Quote
tunio Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 widzialam kilkakrotnie na fotach takie usmiechniete dalmatynczyki...... Jeden z moich psow na przetrzymanie ze schroniska sie tak usmiechal 8).Az ciarki po plecach chodzily bo zeby mial jak tygrys szablozebny 8) Quote
Ania i Salma Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 Salma często zasypia na siedziąco, a nawet na stojąco :lol: Poza tym jak coś chce, a nie może dostać to siada i zaczyna tupać przednimi nóżkami :D Quote
Alsa Posted January 7, 2004 Posted January 7, 2004 A ja myśłałam, ze tylko moja robi taki smieszny przysiad i właśnie tupie przednimi łapami :D Jovka moja Gaja przyjmuje identyczna poze jak się bawi z innym psem :D Podsumowując dalamśki to oryginalne i jedyne w swoim rodzaju psy :) Quote
mausa Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Dawno mnie tu nie było i tyle nowych "mordek" :wink: Super !!! Witaj Dorcia i Jenny :D Fajnie że się pokazałaś. Quote
Gosia & c.o. Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 Ooo mausa dawno Cię tu nie było!! witamy ponownie :wink: Quote
Dorcia Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Mausa, to tylko dzięki Tobie się tu pojawiłam i pewnie już tu zostanę :D :wink: Quote
mausa Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Dorca tu jest fajnie :wink: a im więcej kropek tym weselej :D Alsa czy to ta Gaja, o której myślę :wink: czy tylko zbieg okoliczności? Quote
Kika Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Oj! mausa, ale sobie urlop zrobiłaś! :wink: Dobrze,że już tu jesteś :D :D Quote
mausa Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Cześć Kika :D , wiały przeciwne wiatry :wink: , teraz już OK. Quote
Alsa Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Nie Mausa to nie jest zbieg okoliczności :D to ta Gaja, którą znasz narazie tylko z maili i zdjęć ;) A tak na marginesie wysłałam do Ciebie maila z ostatnim jej popisem w parku :-? oj potrafi być wredna... Quote
mausa Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Alsa to witanko :lol: , a wredna nie jest, tylko ma "dziewczyna" swoje zdanie :wink: Quote
Alsa Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Oj ma...i charakterek jaki :wink: ale kochana jest ta moja "bestia" :D Quote
Ania i Salma Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Ale mnie tu dawno nie było, aż mi wstyd :oops: No ale muszę się usprawiedliwić. W szkole mam koniec semestru, no i trzeba było trochę się wykazać 8) Widzę ze nasze grono sie powiększa, to fajnie :lol: Niestety Salcia ma ciążę urojoną :-? Tak więc mimo licznych oblodzeń na trasach muszę z nią codziennie po szkole chodzić na rowerek. Nie wiem jak bedzie od poniedziałku, bo idę do szpitala (muszę w końcu zrobić porządek z moim kolanem) :( Chyba będę musiala wykorzystać chłopaka aby przyjeżdżał z drugiego końca miasta i wyprowadzał ją na dłuuugi spacer :D bo rodzice nie mają czasu na tak długie wypady :evil: To chyba na tyle, do szybkiego zobaczenia :fadein: Quote
Gosia & c.o. Posted January 16, 2004 Author Posted January 16, 2004 Ania trzymamy kciuki za kolanko!! Oby wszystko poszło dobrze, a o Salmę się nie martw - poradzi sobie :wink: Quote
Alsa Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Ania żebyś nam tam w tym szpitalu dłogo nie siedziała, bo my tu będziemy tęsknić :cry: Wracaj szybko do zdrówka! :) A Salma, własnie dobrze Gosia mówi, poradzi sobie, przecież to już dorosła kobieta :D Trzymaj się ciepło! Quote
Recommended Posts