Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam dzisiaj śliczną czarna koteczkę, siedziała przed drzwiami firmy i strasznie miałczała... taka chuda z zaropiałymi oczkami...malutka....zabrałam ją i postanowiłam od razu pojechac z nią do weta...diagnoza katar, lekkie przeziębienie...dostała zastrzyki i kropelki do oczu...siedzę w pracy i płacze bo nie mam co z nią zrobić...nie moge jej wziąć do domu, bo mam psa i kupę gryzoni w małym mieszkaniu....będę musiała ją o 17 wyprosić za drzwi...czy ktoś byłby w stanie ją zabrać do siebie na dt, będę jej szukała domu, opłacę leczenie...tylko niech ktoś da jej szansę....

Posted

Smutne i mam nadzieje, ze kicia znajdzie domek - tak jak nasza (mamy nadzieje, ze juz nasza) podrzucona 3 tygodnie temu na nasza dzialke. Jest typowym kotem domowym i ewidentnie ktos jej sie pozbyl w tak brutalny sposob - w morozne dni po prostu pozbyl sie koci. Obecnie jest pod o pieka weta. za pare dni zostanie wysterylizowana i mamy nadzieje , ze nasze psie molosy powoli ja zakceptuja - to wymaga czasu i checi i jestesmy pelni wiary w sukces.