Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiesz jak bardzo...
Zajmujemy się psiakami walczącymi o życie, odratowujemy je. Jest ich dużo- i jeszcze ta zima...
Krysia siedzi w stóżówce i czeka zmiłowania. Potrzebuje domu. Wiadomo że przy chorych słabych psiaczkach jej sytuacja nie jest już najgorsza. Ona z tego całkowietego dna się odbiła... ALe co to jest... To tylko namiastka zycia jakie dawno temu miała i o jakim pewnie marzy.
Proszę pomócie znaleźć mi dla niej domek...

Posted

vanili napisał(a):
Krysieńko, ciągle myślę o Tobie. Co u małej slychać?

Niewiele dobrego. Dziś była nowa sesja fot. Emiś ma wrzucic zdjęcia. Domek się nie zjawia mimo ogłoszeń i dobrej energii. Oby jutro bylo lepsze dla Krysi niż wczoraj...

Posted

Krysia to niezła zadziora jest :) Inne piesy są be i mają się nie zbliżać do jej ludziuf. Typowa jedynaczka. Przytulaśna strasznie.

Miniaturki, po kliknięciu otworzą się w pełnym rozmiarze.

Posted

[quote name='vanili']zrobiłam allegro dla Krysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=1496071867

Emiś umieściłam w kontakach twoj mail, czy mogę dodac nr telefonu? czy nie bardzo chcesz?
w ogole dobrze zrobiłam umieszczając Twój mail?

BARDZO dobrze zrobiłaś!!!! Jestem pewna!!! Emis śpi - dziś był trudny dzień dla Niej... dziekuję Ci za to że Jesteś... Krystynka powinna pójść do domu. Domu z ludźmi tylko dla niej. Psina jest taką gaździną, gosposią, śląską panią domu:-) Czasem tracę nadzieję że się uda. Ale cześciej myślę, że Krysia nie spędzi życia w stróżówce tylko u boku ukochanego swojego człowieka...

Posted

Oj był ciężki :roll:

Namiar pewnie, że może być na mnie. Nr tel 664 768 580
A czy jest szansa, żeby lokalizację zmienić? Bo teraz jest na Poznań, kawał drogi od Sosnowca.