vanili Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 może ktoś umie zrobić allegro? bo widze, że ludzie robią ogłoszenia.. moze to ma sens? Quote
AgnieszkaBB Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dzięki za spostrzenie, zaraz poproszę dziewczyny... Quote
Jiliarella Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://allegro.pl/krysia-szukam-domu-nie-wroce-do-schronu-i1481379543.html Quote
AgnieszkaBB Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiesz jak bardzo... Zajmujemy się psiakami walczącymi o życie, odratowujemy je. Jest ich dużo- i jeszcze ta zima... Krysia siedzi w stóżówce i czeka zmiłowania. Potrzebuje domu. Wiadomo że przy chorych słabych psiaczkach jej sytuacja nie jest już najgorsza. Ona z tego całkowietego dna się odbiła... ALe co to jest... To tylko namiastka zycia jakie dawno temu miała i o jakim pewnie marzy. Proszę pomócie znaleźć mi dla niej domek... Quote
AgnieszkaBB Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Krysia dziękuje. Ja razem z nią. Szkoda że nie mamy dobrych wieści... vanili napisał(a):do góry Krysieczko.. Quote
Emiś Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Eh, czemu nikt nie chce takiej cudnej Krysi? :roll::mad: Quote
abra64 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Co z tą krysią wątek ma, ogłoszenia ma i nic. Czy to jakas zła passa? Quote
vanili Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 może jakieś nowe fotki by sie dało zrobić Agnieszko?:) Quote
AgnieszkaBB Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Swietny pomysł! Poproszę ciocię Emilkę żeby w sobotę podjechać i zrobić dziewczynie sesję... Quote
vanili Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Krysieńko, ciągle myślę o Tobie. Co u małej slychać? Quote
AgnieszkaBB Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 vanili napisał(a):Krysieńko, ciągle myślę o Tobie. Co u małej slychać? Niewiele dobrego. Dziś była nowa sesja fot. Emiś ma wrzucic zdjęcia. Domek się nie zjawia mimo ogłoszeń i dobrej energii. Oby jutro bylo lepsze dla Krysi niż wczoraj... Quote
Emiś Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Krysia to niezła zadziora jest :) Inne piesy są be i mają się nie zbliżać do jej ludziuf. Typowa jedynaczka. Przytulaśna strasznie. Miniaturki, po kliknięciu otworzą się w pełnym rozmiarze. Quote
vanili Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 zrobiłam allegro dla Krysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=1496071867 Emiś umieściłam w kontakach twoj mail, czy mogę dodac nr telefonu? czy nie bardzo chcesz? w ogole dobrze zrobiłam umieszczając Twój mail? Quote
AgnieszkaBB Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='vanili']zrobiłam allegro dla Krysi: http://allegro.pl/show_item.php?item=1496071867 Emiś umieściłam w kontakach twoj mail, czy mogę dodac nr telefonu? czy nie bardzo chcesz? w ogole dobrze zrobiłam umieszczając Twój mail? BARDZO dobrze zrobiłaś!!!! Jestem pewna!!! Emis śpi - dziś był trudny dzień dla Niej... dziekuję Ci za to że Jesteś... Krystynka powinna pójść do domu. Domu z ludźmi tylko dla niej. Psina jest taką gaździną, gosposią, śląską panią domu:-) Czasem tracę nadzieję że się uda. Ale cześciej myślę, że Krysia nie spędzi życia w stróżówce tylko u boku ukochanego swojego człowieka... Quote
Emiś Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Oj był ciężki :roll: Namiar pewnie, że może być na mnie. Nr tel 664 768 580 A czy jest szansa, żeby lokalizację zmienić? Bo teraz jest na Poznań, kawał drogi od Sosnowca. Quote
Jiliarella Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 to teraz ma dwie aukcje na allegro... :P ale to drugie jest zdecydowanie ładniejsze :) Quote
Recommended Posts