Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
to moze idac w slady sznauceromaniackiej Orsini nalozymy na Karenine jakas kare ? :razz: :diabloti: :diabloti:

A Orsini nie wpisze nas na jakąś czarna listę?;)
Jeżeli nie, to trzeba wymyśleć jakąś karę. Ja proponuję obowiązek zdobycia BOB-a na najbliższej wystawie...
A Wy?
Pzdr.

Posted

O nie, o nie, tylko nie na czarną liste, proszęęę, ja sie poprawie . Ooooooobiecuje :).

No to śliczny pyszczek na początek :)

Tytti i Rudi ( nieliczna chwila spokoju :evil_lol: )

"Ty duzy Rudy, a tak własciwie to gdzie my biegniemy??"

"Moze lepiej sie troche pogryziemy?? "

Posted

[quote name='karenina']O nie, o nie, tylko nie na czarną liste, proszęęę, ja sie poprawie . Ooooooobiecuje :).
"Ty duzy Rudy, a tak własciwie to gdzie my biegniemy??"

No nie, ja wymiękam! To Małe jest poprostu zabójcze! Ja kcem go pomiziać! Natychmiast!
Gdzie jedziecie na najbliższą wystawę?!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No nie, ja wymiękam! To Małe jest poprostu zabójcze! Ja kcem go pomiziać! Natychmiast!
Gdzie jedziecie na najbliższą wystawę?!
Pzdr.

Do Poznania. Ale bez małej, za młoda o 2 tygodnie na wystep w szzeniaczkach, a babyków nie przewidzieli :-(:shake::-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Buuuuuu, niedobrze! :placz:
To w takim razie ja poproszę duuuuuzo zdjęć maluszka! Musicie mieć teraz w domu rozkoszny zawrót głowy, co?;)
Pzdr.

Nawet bardzo niedobrze. Dawno nie byłam taka nieszczęsliwa, ze nie mogę jakiegoś seseczka zabrac na wystawe..

A w domu zawrót głowy, ale nie zawsze rozkoszny. :evil_lol: Chwilami bym tego maluszka udusiła albo pokroiła i posypała solą na dodatek :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Hororszczak = herhorszczak!:lol:
Trafna ocena, Basenji. Ciekawe jak na to zareaguje Karenina...
Pzdr.

A co to takiego ten herhorszczak? No nie wiem :-( :oops: :-(

A foteczki jakos sie ostatnio nie chcą robic.. Czasu brak :-(
Ale ....

Tytti..

Pieski 3, w kolejnosc wielkosci, od lewej Rudi, Kerttu i Tytti ..

I Pieski 4, tym razem od lewej Tytti, Kerttu i Rudi, i w tle mój duńczyk charcik włoski Il Cagnolino Fernando :loveu: I zeby mi tu nikt nie mówił o szkieletorach Panie Basenji :mad: :mad: :mad:

Posted

Ooooo, Karenina wywołana do tablica odpowiedziała! Hura!!!:lol:

A Basenji zaglądnie tutaj może za jakiś tydzień, jak nie później...

Rozumiem, że moja Papryczka nazywa się po domowemu Tytti?

Super fotki! A to żenie chcą się same robić, to bardzo dobrze wiem...:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczku, maluch po domowemu to sie nazywa Tytutek, co jest przerobką Tytti na TyTuCo/TyTuTamto, bo mała to wcielenie energii, i wszędzie jej pełno, i jakos jak kiedys powiedziałam a Ty Tu Co? TZ to podchwycił, i została Tytutkiem :evil_lol:
A Tytti nazywała ja hodowczyni, i na Tytti działa pieknie, zwłaszcza z finskim akcentem :evil_lol: to moze to Tytti zostawie w uzytku a konto sędziów z finlandi :evil_lol:

Posted

karenina napisał(a):
Asiaczku, maluch po domowemu to sie nazywa Tytutek, co jest przerobką Tytti na TyTuCo/TyTuTamto, bo mała to wcielenie energii, i wszędzie jej pełno, i jakos jak kiedys powiedziałam a Ty Tu Co? TZ to podchwycił, i została Tytutkiem :evil_lol:
A Tytti nazywała ja hodowczyni, i na Tytti działa pieknie, zwłaszcza z finskim akcentem :evil_lol: to moze to Tytti zostawie w uzytku a konto sędziów z finlandi :evil_lol:

Dla mnie i tak pozostanie Papryczką!:lol:
Pzdr.

Posted

karenina napisał(a):

Tytti..

Pieski 3, w kolejnosc wielkosci, od lewej Rudi, Kerttu i Tytti ..

Karenina Ty to chyba musisz się czuć jak Kleopatra w tym łożu, 3 sfinksy stróżują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i Pan mąż- wąż czyt. Cizzzar :evil_lol: :evil_lol: