karenina Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 W niedziele do naszego stada dołączyła kolejna malutka mordeczka.. :loveu: Colombian Friend`s Cierto Chilli .... Quote
Ypsylon Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 śliczniutka!!!:loveu: :loveu: a jak wyrosła od czasu gdzie widziałam ją na fotkach jako maleństwo... wymiziaj ją ode mnie :) Quote
AlaNowak Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Gratuluje Karolina! Malenka jest przesliczna:loveu: KOlejny cirneco w PL!!!!:loveu: Quote
Nugatowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Co za cudo :loveu: A Socjalizację z Nugatem to macie w kieszeni takiemu cudeńku sie nie odmawia! A przywiozłaś mi coś z Finlandii ? :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Karenina, mordeczka słodka! A ta minka na zdjęciu...:loveu: My chcemy więcej zdjęc! Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ale umilkła nam Karenina. Gdzieś się pewnie "włóczy" z psiakami. Jakaś wystawa? Pzdr. Quote
Nugatowa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Asiaczku Karenina byczy się nad morzem z mężem i z psiurkami :evil_lol: :cool3: Robią sobie urlop, pewnie przyjedzie wypoczęta i powkleja zdjęcia ! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A, dzięki, dzięki! Teraz spokojnie sobie poczekam na nowe zdjęcia Rudzielców.:lol: Pzdr. Quote
karenina Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 I Asiaczek i Nugatowa mają rację. Był urlop i odpoczywanie, było zwiedzanie i z pieskami się lansowanie a teraz jest weekend na węgrzech i wystawianie;)) Wracamy juz niedługo :) z dużą iloscią zdjęc. Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 trzymam kciuki za sukcesy ! :thumbs: :thumbs: Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Karenina ale super malec!!! życze mu powodzenia w przyszlosci!!! śliczny!! Quote
karenina Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Elitesse napisał(a):trzymam kciuki za sukcesy ! :thumbs: :thumbs: Aga dzięki:) Dziś mamy 3 CACIBy, 2 BOBy i zadebiutowała malutka Cierto :loveu: dostając WO:lol: ; mala rozbawila wszystkich wkolo ringu wywalajac sie 3 razy podwoziem do góry i zapraszajac do zabawy:evil_lol: . A sedzina od gr. V piła mogiła; 80% psów z bdb lub dobrą:crazyeye: zeszło. Asiaczku, basenji na wystawie było 0 sztuk:-o Jutro też prosimy trzymać kciuki. Flaszi, dzięki. Mała rzeczywiscie jest przepiękna :loveu: Quote
Nugatowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 karenina napisał(a):Aga dzięki:) Dziś mamy 3 CACIBy, 2 BOBy i zadebiutowała malutka Cierto :loveu: dostając WO:lol: ; mala rozbawila wszystkich wkolo ringu wywalajac sie 3 razy podwoziem do góry i zapraszajac do zabawy:evil_lol: . A sedzina od gr. V piła mogiła; 80% psów z bdb lub dobrą:crazyeye: zeszło. Asiaczku, basenji na wystawie było 0 sztuk:-o Jutro też prosimy trzymać kciuki. Flaszi, dzięki. Mała rzeczywiscie jest przepiękna :loveu: No to nieżle :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niezła musi być ta mała dziewczynka :cool3: skoro taka zabawowa! Zo za sukcesy !!! :laola: Quote
agabass Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no to rewelacja gratulujemy - a sędzina pewnie pękała wze śmiechu wewnętrznie ale jak tu okazać ludzkie uczucia no jak? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Karenina, trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia! Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ja skladam oficjalny protest ! :diabloti: Karenina dlaczego na waszej stronce nie ma nic o malutkiej he ? :mad: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Tak jest. Dosyć tego leniuchowania,bo ileż można...?! My tu pracujemy jak mrówki, a Wy co, leniuszki jedne...? Prosimy o natychmiastowy powrót do domu i uzupełnienie w trybie alarmowym Galerii!!! To jest oficjalna prośba skierowana droga dyplomatyczną!!! pzdr. Quote
karenina Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Elitesse napisał(a):ja skladam oficjalny protest ! :diabloti: Karenina dlaczego na waszej stronce nie ma nic o malutkiej he ? :mad: :evil_lol: Bo mamy tyle zaległosci, ze az sie boje za tą strone brac :shake: . Asiaczku, juz 1 jedną nogą wrócilismy :evil_lol: , cierpliwosci ;) Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Był moment, że ja też miałam masę zaległości, one rosły lawinowo. Ale obecnie już mnie prawie całą widać! A więc powolutku, krok cza krokiem... Pzdr. Quote
lothia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gratulacje i przyłączam się do prośby WIĘCEJ FOTEK ,jedna to trochę za mało Quote
karenina Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 No to powolutku zaczynam.. Na początek statyka .. I towarzystwo malucha czyli Kerttu: Rudi ... Quote
Recommended Posts