mc_mother Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szukam kliniki godnej polecenia w północnej lub centralnej Polsce, która wykonuje daroplastykę. Do dra Niedzielskiego do Wrocławia musiałabym przejechać całą Polskę:( Może gdzieś bliżej ktoś operował swojego psiaka i może coś doradzić? Quote
Buster Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jeśli daro - to tylko dr Niedzielski, nie szukaj innego... Quote
mc_mother Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Martwię się tak daleką podróżą po zabiegu:( Myślałam, że może w Grudziądzu albo choć w Warszawie kogoś znajdę... Quote
daderma Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Witaj Wiesz w/g mnie ważniejsza jest jakość, pewność i skuteczność wykonania niż te 200 czy 300 km. Co z tego że będziesz miała bliżej, jak gorzej i to w w kwestii zasadniczej. pozdrawiam Quote
Buster Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mc_mother napisał(a):Martwię się tak daleką podróżą po zabiegu:( Myślałam, że może w Grudziądzu albo choć w Warszawie kogoś znajdę... Mój Buster jest 11 miesięcy po daro u Niedzielskiego. Też mamy daleko do Wrocka - około 300 km. Nie oddałabym mojego psa "pod skalpel" nikomu innemu! Quote
Recommended Posts