Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A już są :D

I dwa zdjęcia ku pamięci Niebieskiego Misia Za Dwa Złote...

Przepraszam, że tak mało, ale i ja, i aparat mamy jakiś kryzys i nic nie wychodzi tak jak trzeba no... :P

Posted

Ooo arisfretka:evil_lol: Taki duży miś za dwa złote? Ja też chcę, nie szkoda by go było dla nesikowych zębów:diabloti: A kicia sprawdza stan uzębienia?;)

Posted

W swojej najbliższej okolicy mam pełno antykwariatów i rupieciarni, gdzie po śmiesznych cenach zaopatruję się w książki i właśnie pluszaki dla psiaka - ten nie był największy, po prostu wożenie się po mieście z wielkim, kolorowym bydlęciem pod pachą wydało mi się nieprzyzwoite z lekka ;)

A kicia zajęła psu legowicho i młody leżał i nie wiedział, co robić ;P

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ozzy przez te kołtuny na zadzie stracił prawie całe portki i z gołym tyłkiem biega ;)

Wikunię też to czeka :p
Pozdrawiamy Ariska i spółkę :-) Jakoś ciągle jak o nim myślę to mi się przypomina ten maluszek pożerający wszystko co znalazł na swojej drodze :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

W niedzielę kupiłam Arisowi mały prezent, jako że niedługo mija nasza "rocznica" :)
Mianowicie taaaaką kość :cool3:

Porównanie z łapką:

Wyraźnie zasmakowała ;)

(Tylko że potem dywan mi nieco nią trącił... :roll: )

Posted

Rajuś... Co za wstyd... Tak dawno mnie nie było w galerii własnego psa...?:oops: :oops: :oops:
Już się poprawiam...
Tych zdjęć tu chyba jeszcze nie było...?

Posted

Aj, dziękuję :)
Powstawiałabym jeszcze, ale dużo już tego nie mam... Ociec się wnerwia jak tylko biorę aparat do rąk :/
To kocisza wrzucę, a jakże ;P
Tutaj zwłaszcza ma świetną minę...

Posted

Wiadomo ;) Jeszcze jak młodsza była, i mieliśmy takie wielkie, długie akwarium, to wyławiała niekiedy coś z niego... ^^
A dzisiaj miała frajdę jak mi jeden z jaszczurkowych świerszczy zwiał :eviltong: