Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile psiaków :multi: A Ariskowi chyba się koleżanka spodobała, tylko to ostatnie zdjęcie jakieś drastyczne:evil_lol: Piękne fotki pięknego psa:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ździebko wkurzonego onka radze tak nie trzymac, bo po prostu nie ma sie nad nim kontoli, jeszcze bardziej sie nakreca, bo ma "plecy" i czuje sie pewniej i takie tam. No i lepiej zeby nie bawiły sie z kolczatkami ;) A tak w ogóle to straaasznie wyrósł chłopak!

Posted

Nanami - miałam go puścić na stado szczerzących zęby beagli? ;) Po chwili o wszystkim zapomniał i bawił się z nimi dalej... ;P
A co do kolczatki... Nic na to nie poradzę, przynajmniej Kiara miała tą kolczatkę założoną jak trzeba - kiepsko mi się robi jak widzę psa z kolcami na wierzchu, lecącego do Arisa żeby się pobawić, lub żeby go pogryźć - co też się zdarzało :angryy:

Posted

Nie chodziło mi o puszczenie kompletne, raczej o poluzowanie, smycz luzna, a jesli młody sie szarpie, to ty tez - ino raz a porządnie. I od razu jakas przeciwkomenda, bodaj siad - i pochwała za wykonanie. Po prostu Aris jeszcze młodziak, nie da sie ot tak sprowokowac, ale niestety im starszy owczarek - tym pewniejszy siebie i chetniejszy do spuszczenia łomotu ;)

A co do kolczatek - to lezy w Twoim interesie, bo to Twój pies zahaczyc moze łapa o kolce.

Posted

Zorlis napisał(a):
W takie upały nie będę mu żałować, chociaż potem schnie całą noc, a rano ma takie kołtuny na zadzie, że rozczesać się nie da...

Ozzy przez te kołtuny na zadzie stracił prawie całe portki i z gołym tyłkiem biega ;)

pozdrawiamy Poznaniaków!

Posted

Pozdrawiamy również :)

Arisowi idzie jakoś te kołtuny wyczesać, całe szczęście psiak przy czesaniu stoi zupełnie spokojnie (chyba, że wiatr jakiegoś kłaka uniesie... :roll: )

Posted

Zorlis napisał(a):
Cóż, to Bora niezbyt subtelnie podrywała Arisa ;P

:crazyeye: czego ja tu się dowiaduję o swoim psie? hmm?:mad:
taką brzydką reklamę robić mojemu pięknemu psiakowi:razz: