Marta i Wika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No, urósł, jak go spotkałam parę dni temu nad Wartą, to początkowo nie poznałam - przecież to było takie małe, mniejsze od Wiki i chodziło zataczając się :-) Quote
KaRa_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Marta i Wika napisał(a):No, urósł, jak go spotkałam parę dni temu nad Wartą, to początkowo nie poznałam - przecież to było takie małe, mniejsze od Wiki i chodziło zataczając się :-) Nie ten sam pies:lol: Quote
Nanami Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Blocko to to co owczarki kochają najbardziej ;) Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Nanami']Blocko to to co owczarki kochają najbardziej ;) Zgadzam sie w 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alez on urosl :crazyeye: I cudny jest :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 pryyyy szaloonyy:evil_lol: ale w pozytywnym tegom słowa znaczeniu:loveu: bede Tu zaglądac częstgooo:loveu: bo sie zakochaaałaaammm:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Psisko jak widze rooośnie niesamowicie! :razz: Legwano pięknisio:loveu: - a jeszcze Brachypelmiaka mogła byś sfocić :roll: p.s. w mojej galerii Hackerowej gdzieś są foty moich pającków :p Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale piesek urósł :loveu:. A te uszka równie zabójcze :loveu:. Jaki słodziutki milutki pieseczek :loveu:. Taki aniołek z piekła rodem. Wpadnijcie też do nas do galeri :loveu:. Zapraszamy. A także życzymy wesołych świąt :loveu:. Będziemy często zadlądać. Pozdro. :loveu:. Quote
Zorlis Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Bardzo nam miło :) Anza, z tego co widziałam w Twojej galerii, masz murinuska - gratuluję odwagi (toż to przecież agresywne troszkę jest:P), ja zaczęłam od kędziora, swego czasu nawet po chromatopelmę jechałam (:loveu: ), ale faceta nie zastałam w domu... I mam tą paskudę już ponad 2 i pół roku :] Quote
Anza&Hacker Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Zorlis napisał(a):Anza, z tego co widziałam w Twojej galerii, masz murinuska - gratuluję odwagi (toż to przecież agresywne troszkę jest:P)...jakie agresywne - tosz to aniołek przy moim Vagansie!:diabloti: Quote
fattyciak Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Łojeja...ale mu się urosło! Nie, ja nie wierzę,ze to jest ten sam pies co pchła widniejąca w galerii FZ-owej, nie wierzę. Zorlis,podmieniłaś! :eviltong: Quote
Zorlis Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Nie, Fatty - to ciągle ten sam pies (mam taką nadzieję, nie wiem, co mój ojciec z nim robi jak jestem w szkole...) 3 Arisowe sznupki dzisiaj :) Quote
Anza&Hacker Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ooo.... to wy żyjecie! :multi: Pierwsze foto po prostu cuuudeńko :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale śliczności!! PIeknie wyrosło psisko:) Pozdrowionka!! Quote
Zorlis Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Wygrzebałam jeszcze takie foto z sylwka... Quote
Zorlis Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nowe foty (o ile kogoś interesują ^^) Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Zorlis']Nowe foty (o ile kogoś interesują ^^) ale sliczna niunia:loveu: :loveu: :loveu: a tak w ogule to witam:D Quote
Kamila Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ale on wyrosl :crazyeye: I cudny jest :loveu: Quote
Marta i Wika Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Zorlis'] O, Arisek :-) Te uszyska ma strasznie fajne. I w ogóle robi się coraz piękniejszy... ile on teraz ma? Nie wyrósł już trochę ze swojego posłania? ;-) Quote
Nanami Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale ma fajna siersciuche, taka przedłuzana pod długi włos. Sliczny chłopak :loveu: Quote
Zorlis Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Marta - psiul ma już 7 miesięcy, a z materacyka może i wyrósł, ale nie robi mu to różnicy bo rzadko na nim śpi (zazwyczaj u mnie w pokoju, czasem w kuchni na kafelkach) :) Quote
Dinusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hello :) Jak Aris wyrosl 0_o pamietam go jako takie maluszka :P ostatnio czesto bywam Nad Warta.. trzeba bedzie sie jakos umowic kiedys ;) ale to na gadu sie juz zgadamy :P moze jakies nowe fotki? Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [CENTER]No i kiedy będzie coś nowego? :mad: [/CENTER] Quote
Zorlis Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 No to wracamy po dłuuugim bezneciu... TP i takie tam... Wracamy z paroma fotami ze spacerku, na którym spotkaliśmy Tośkę i Ozzy'ego :D Quote
Anza&Hacker Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :loveu: :multi: Wrócili! :multi: Czyż to nie jest Ozzy Tośkowy? :razz: Quote
Recommended Posts