KaRa_ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A ja Ciebie chyba dzisiaj widziałam;) Wychodzilas jakby z deptaku :eviltong: Quote
Zorlis Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Ano bardzo możliwe - po szkółce w księgarni byłam :) Quote
KaRa_ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Zorlis napisał(a):Ano bardzo możliwe - po szkółce w księgarni byłam :) Raczej tak,bo kostke mialas;) Quote
Zorlis Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Ja nie wiem, kiedy ten pies tak rośnie... :P Quote
Tośka_m Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Czy byłaś wczoraj w okolicach 16:30 nad Wartą? Bo jakoś mi z daleka majaczył maluch podobny do Arisa :p Quote
Zorlis Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 O 16,30 dopiero szłam na tramwaj po szkole... Rzadko kiedy mam czas wychodzić w tygodniu nad Wartę teraz - a następne 3 zapowiadają się szczególnie ciężko + pisanie pracy na konkurs polonistyczny + olimpiada z hist. sztuki (czemu ja się dałam na to namówić... :/) Ale co mi tam, pies ważniejszy ;) Quote
Zorlis Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Dzis nie pies, ale kot - w szafie ze swetrami mojej mamy :) Quote
AnetaA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zorlis napisał(a): Na tej fotce udaje ze nie pozuje -:lol: Śliczny psiak!!:loveu: Niech zdrowo rośnie!! Quote
KaRa_ Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zorlis znów wczoraj ciebie widziałam z Arisem staliście na psach na Jadwigi przy Deptaku:eviltong: Ale maluszek urusł:crazyeye: byczek z niego duży będzie:loveu: Quote
Zorlis Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Rany, jak Ty to robisz, że widzisz mnie, a ja Ciebie nie? :P // Nowe foty :D Quote
Zorlis Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 To jeszcze oba moje kochane szkraby (tak jakby:P) razem - Quote
Kamila Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ale slicznosci :loveu: A moze bys wkleila jakas wasza wspolna fotke? :cool3: Ps.I wogole to mam prosbe jakbys znalazla kiedys tam czas to bys mi mogla Lale akwarelkami zrobic :oops: ? Quote
KaRa_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Zorlis napisał(a):Rany, jak Ty to robisz, że widzisz mnie, a ja Ciebie nie? :P Bo ja jezdze tranwajami:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Zorlis Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Kamila - z przyjemnością, jak tylko popoprawiam zawalone sprawdziany i przeczytam wszystkie lektury (w tym 1 po angielsku), jakie mam na ten tydzień :cool3: A wspólne fotki są na topicu o poznańskich spacerkach, by PaYook, nowszych nie mam (a to dlatego, że z Arisem chodzę ostatnio sama na spacerki). Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zorlis napisał(a):Kamila - z przyjemnością, jak tylko popoprawiam zawalone sprawdziany i przeczytam wszystkie lektury (w tym 1 po angielsku), jakie mam na ten tydzień :cool3: A wspólne fotki są na topicu o poznańskich spacerkach, by PaYook, nowszych nie mam (a to dlatego, że z Arisem chodzę ostatnio sama na spacerki). Ok,wiec cierpliwie poczekam :lol: A na watek poznanski zaraz ide zagladnac ;) Powodzenia z poprawkami sprawdzianow :p Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zorlis napisał(a):A wspólne fotki są na topicu o poznańskich spacerkach, by PaYook, nowszych nie mam (a to dlatego, że z Arisem chodzę ostatnio sama na spacerki). Nie moge tego znalezc a dobrze szukalam :evil_lol: Dasz linka? :cool3: Quote
Zorlis Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Służę :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26999&page=15 Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Zorlis']Służę :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26999&page=15 Bardzo dziekuje,juz ogladnelam :lol: Czy mi sie wydaje czy on calkiem sporo urosl od czasu tamtego spotkanka? :cool3: Quote
Zorlis Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Urósł i wyjaśniał :cool3: Jeszcze trochę, i nie będę musiała się schylać, żeby pogłaskać go po łebku jak siedzi :cool1: Quote
Zorlis Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Dawno mnie tu nie było, i dawno fot nie dodawałam. Mały diabeł: I jakiś tam sympatyczny pekińczyk ze światówki :D Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Zorlis']Dawno mnie tu nie było, i dawno fot nie dodawałam. Mały diabeł: I jakiś tam sympatyczny pekińczyk ze światówki :D No bardzo dawno,cos zaniedbujesz galerie :mad: Ale ci psisko uroslo :-o A pekinczyk cudo,mam slabosc do tej rasy bo kiedys mialam...:-( Quote
Zorlis Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Młody nie lubi, kiedy mu się zdjęcia robi i głośno to demonstruje: Arisowe "Les jeux d'eau" w grudniu nad Wartą ;) A to jeszcze kot i jaszczurek. Quote
KaRa_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ale Aris urosl:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts