Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

O, cześć :)

Tarza się prawie zawsze, jak jest mokry :p Zdarza mu się też, że jak siedzę sobie na trawie i chcę go posadzić koło siebie, uwala się i zaczyna tarzanko a ja zaliczam masę kopniaków :D

A przedwczoraj mieliśmy w lesie spotkanie z nornicą, którą goopek obwąchiwał, obwąchiwał, aż go nie dziabnęła (położył się i skrzywił nos^^), a odskoczył jak oparzony, kiedy chciała mu wejść na łapę - i tak mały gryzoń wyszedł na odważniejszego od ONka... :D

Posted

[quote name='Zorlis']O, cześć :)

Tarza się prawie zawsze, jak jest mokry :p Zdarza mu się też, że jak siedzę sobie na trawie i chcę go posadzić koło siebie, uwala się i zaczyna tarzanko a ja zaliczam masę kopniaków :D

A przedwczoraj mieliśmy w lesie spotkanie z nornicą, którą goopek obwąchiwał, obwąchiwał, aż go nie dziabnęła (położył się i skrzywił nos^^), a odskoczył jak oparzony, kiedy chciała mu wejść na łapę - i tak mały gryzoń wyszedł na odważniejszego od ONka... :D

oj... skad ja to znam :cool3: Aktualnie na rekach mam 8 siniakow bo... zachcialo nam sie zabawy w ganianego :evil_lol: a on jak mnie łapie to zebami po rece no i od uderzenia mam siniaki :evil_lol:

haha odwazna cos ta nornica :D no i nie ma to jak bojowy i grozny pies :evil_lol:

Posted

W pozoranta się bawisz? :razz: Jak my się przepychamy po podłodze to często z łapy po twarzy dostaję; zabawa się kończy jak tylko Arisiak zębów użyje... ;)

Posted

no a jak xD pozorant ze mnie najlepszy :cool3: wedlug Osko chyba najlepiej sie mnie gryzie :evil_lol:

to widze, ze nie jestem sama xD i nie tylko ja odnosze ciagle jakies rany w zabawie z ONkiem :evil_lol:

Posted

Ale i tak najgorsze, co mi Aris "zrobił", to było spuszczenie mi na dłoń (miałam ją na podłodze) swojego gnata do obgryzania - "główki" kości były już obgryzione a ja oberwałam z tej poszarpanej części ^^

Posted

Foty robione przedwczoraj, ale dopiero dzisiaj odrobinkę popadało...
Teraz musiałoby lać tydzień z rzędu, żeby Warta nieco przybrała - dopiero brat mi zwrócił uwagę, który tam nie chodzi codziennie, jak się skurczyła :roll:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Ba; pamiętamy, i nie tylko z owczarka ;)

Komplementy Arisiakowi przekażę, jak tylko wrócę do domku /nie ma to jak informatyka na uczelni/ :D

Tymczasem, mam tu kilka "zimowych" fot :]