Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego?:shock:
Jak to samica to trochę sobie poczekasz... :P

Powyższa Lasio już po siódmej wylince :D Obok kliszówki pajęcznynkowy dywanik, na którym liniała 2 dni temu.

• 1 month later...
Posted

Dokładnie tak samo skomentowali Arisiaka ludziaki stojące dalej...! :p "Jaki zmokły szczur... A jak śmierdzieć będzie... Ja bym takiego śmierdziela do chaty nie wpuścił." xP

Posted

Hm, tego ni... Tylko tyle, że jest niewychowany, bo wszystkim ów ozór pokazuje... :lol:
Ale wczorajszy komentarz mnie powalił... "Dokąd ciągniesz to bydlę... Dokąd ciągniesz to bydlę, piesku...?"

Posted

No wiesz co... :mad:

My czytamy regulamin, a zwłaszcza takie ciekawe nowe zmiany, w których ograniczyli ilość fotek na post (ma to sens! bo lepiej się wtedy ładuje) i na dodatek zwiększyli maksymalny format zdjęcia! :multi: (z krawędzi 500 na 640px :grins: )

Posted

Zorlis napisał(a):
A kto czyta regulamin...? :lol:

To ty nie wiesz? :-o Ja sobie go studiuję co dzień przed snem, a każdy porządny dogomaniak winien go sobie wydrukować i przykleić nad łóżkiem, a jeśli to możliwe oblepić sobie nim cały pokój, aby przypadkiem nie naruszył jednego z jego punktów. :diabloti:

Posted

Ale ja nie jestem porządny dogomaniak... :P Mam psa bez papierów, karmię go ryżem i mięchem i nie udzielam się w cudzych galeriach... :P