Zorlis Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Oj taaak :D Wszystko fajne, co szeleści, albo gdzie wydaje się, że kotu najmniej wygodnie :P Czasem kładzie mi się na książkach i zeszytach na biurku akurat kiedy się uczę, żeby grzać się pod lampką... :roll: Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 heh koty juz tak mają xD gazety i ksiażki to ich ulubione rzeczy xp Quote
Zorlis Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Kota i "zakazana lektura" - Trzeba się schować! xD To jeszcze filmik z trzymiesięcznym Ariskiem :) Może ta galeria ma jeszcze szansę przetrwać... http://media.putfile.com/Arisiak Quote
Dagusia1992 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 fajne fotki i filmik xD no jasne ta galeria przetrwa xD Quote
despera Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tak publicznie zakazane lektury pokazujesz! Uważaj, bo ci kota aresztują:evil_lol: Pewnie że galeria przetrwa, wstawiaj tylko więcej fotek :loveu: Quote
Zorlis Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Zakazana ale niesamowicie ciekawa ;> No to troszkę świeższych psiakowych fot. Efekt powyższej zabawy: Quote
despera Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ślicznego masz piesia:D Portrecik w trawie boski:loveu: Aporcik odpowiedni do psich rozmiarów:diabloti: Aris dogadałby sie z moim Nesem, on też wiecznie w ziemi grzebie:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zorlis napisał(a):To jeszcze filmik z trzymiesięcznym Ariskiem :) Może ta galeria ma jeszcze szansę przetrwać... No coś TY?! :crazyeye: Pewnie, że ma szanse na przetrwanie!:cool3: Arisiątko słodziachne było :loveu: ...a kot widać bardzo wykształcowny:cool1:, a co do wygrzewania się pod lampką - to kociskom z tego co widze nic nie przeszkadza, kiedy w gre wchodzi leżenie pod lampką :evil_lol: Quote
Zorlis Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ha, lampka nad wyrkiem aktualnie out of order, bo żarówka halogenowa wysiadła, a ja mam z nimi związane złe wspomnienia (taka ble blizna na łapsku, każdy się prawie o nią pyta xD), więc jej nie wymienię.:diabloti: A kota po prostu uwielbia kłaść się na książkach, gazetach, torbach przeróżnych, raz położyła się na telefonie komórkowym i nawet wibracje jej nie przeszkadzały :cool3: Aris i kępa trawy (to zamazane, przy ziemi, co mu z pyska wyleciało) Troszkę inna perspektywa. Quote
Zorlis Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Big patol, droga wąziutka, to musiałam w te krzaczory uskakiwać jak Arisiątko chciało mnie wyprzedzić... :eviltong: Quote
Zorlis Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Chciałam tylko powiedzieć, że Aris kończy dzisiaj rok ;) Quote
despera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sto lat, sto laat!! Najlepszego i wieeelkie mizianko dla jubilata!!!! :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
Zorlis Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jak dzisiaj pogoda dopisze, to obiecuję napstrykać coś wieczorem nad Wartą (chociaż przedwczoraj po lesie zboczeniec łaził ^_^) Quote
Dagusia1992 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 czekamy na fotki;] a i spóźnione życzonka dla Arisa:* xD Quote
Zorlis Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Tak więc obiecane foty pourodzinowe. Jak widać piesio nic a nic się nie zmienił (może poza obsikiwaniem wszystkiego, co się nie rusza ^^) ;) Miny prosząco - błagające: I konsternacja ;P Quote
despera Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jaki on jest piękny:loveu: I jak cudnie sie dogaduje z psami:D Świetne fotki:loveu: Quote
Zorlis Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Cudnie się dogaduje, gdy niczego nie pilnuje, np. kija czy wykopanej dziury... No i lubi obszczekiwać psy, które szczekają na niego zza płotu (aż boję się myśleć, co by było, gdyby nie właśnie płot... ^^) Quote
despera Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zorlis, zza płotu to nawet mój Nes udaje agresywnego;) Jeśli przychodzi do czegoś gorszego, to ogon pod siebie i panci pod nogi... Ale zawsze to lepiej, niż gdyby był agresywny:D Quote
Zorlis Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No ba ;) Odwaga cała przechodzi, jak na mojego miśka lecą z zębami jamniki czy coś tych gabarytów ;P Quote
despera Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Oj jamniki... Żaden nie przepuści Nesowi, nie mam pojęcia czemu:niewiem: Ale kiedyś zaatakował nas ONek sąsiadów, chyba jedyny pies jakiego nie lubię-atakuje wszystko co się rusza, chyba że jest przy nim jego pan-a rzadko jest, zwykle ktoś inny go wyprowadza. Wtedy wyskoczył zza płotu, rusza na Nesa... i wielkie zdziwienie-Nes, jeszcze przed kastracją, zaczął się robić bojowy, stanął wyprostowany... okazało się, że przerósł Hektora;) Tamten się zdziwił, ostatnim razem jak go pogonił to Nes był znacznie mniejszy, podszedł, odwrócił się, wrócił do siebie i zaczął się rzucać zza płotu:evil_lol: Quote
Zorlis Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No można i tak :eviltong: Aris się zrobił taki "bojowy" od tego, kiedy znajomy spaniel, zadziora, rzucił się na niego (poszło o jakiś wykopany dołek, przy którym leżał Aris) - wzięły się za łby, nikt się tego nie spodziewał... A czasem jest i tak, że duże psy się na mojego zupełnie bez powodu rzucają, wtedy Aris z ogonem pod sobą leci do mnie...:P Quote
Recommended Posts