Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj taaak :D Wszystko fajne, co szeleści, albo gdzie wydaje się, że kotu najmniej wygodnie :P Czasem kładzie mi się na książkach i zeszytach na biurku akurat kiedy się uczę, żeby grzać się pod lampką... :roll:

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Ślicznego masz piesia:D Portrecik w trawie boski:loveu: Aporcik odpowiedni do psich rozmiarów:diabloti: Aris dogadałby sie z moim Nesem, on też wiecznie w ziemi grzebie:evil_lol:

Posted

Zorlis napisał(a):
To jeszcze filmik z trzymiesięcznym Ariskiem :) Może ta galeria ma jeszcze szansę przetrwać...
No coś TY?! :crazyeye:
Pewnie, że ma szanse na przetrwanie!:cool3:
Arisiątko słodziachne było :loveu:

...a kot widać bardzo wykształcowny:cool1:, a co do wygrzewania się pod lampką - to kociskom z tego co widze nic nie przeszkadza, kiedy w gre wchodzi leżenie pod lampką :evil_lol:

Posted

Ha, lampka nad wyrkiem aktualnie out of order, bo żarówka halogenowa wysiadła, a ja mam z nimi związane złe wspomnienia (taka ble blizna na łapsku, każdy się prawie o nią pyta xD), więc jej nie wymienię.:diabloti:
A kota po prostu uwielbia kłaść się na książkach, gazetach, torbach przeróżnych, raz położyła się na telefonie komórkowym i nawet wibracje jej nie przeszkadzały :cool3:

Aris i kępa trawy (to zamazane, przy ziemi, co mu z pyska wyleciało)

Troszkę inna perspektywa.

Posted

Tak więc obiecane foty pourodzinowe. Jak widać piesio nic a nic się nie zmienił (może poza obsikiwaniem wszystkiego, co się nie rusza ^^)

;)

Miny prosząco - błagające:

I konsternacja ;P

Posted

Cudnie się dogaduje, gdy niczego nie pilnuje, np. kija czy wykopanej dziury... No i lubi obszczekiwać psy, które szczekają na niego zza płotu (aż boję się myśleć, co by było, gdyby nie właśnie płot... ^^)

Posted

Zorlis, zza płotu to nawet mój Nes udaje agresywnego;) Jeśli przychodzi do czegoś gorszego, to ogon pod siebie i panci pod nogi... Ale zawsze to lepiej, niż gdyby był agresywny:D

Posted

Oj jamniki... Żaden nie przepuści Nesowi, nie mam pojęcia czemu:niewiem:
Ale kiedyś zaatakował nas ONek sąsiadów, chyba jedyny pies jakiego nie lubię-atakuje wszystko co się rusza, chyba że jest przy nim jego pan-a rzadko jest, zwykle ktoś inny go wyprowadza. Wtedy wyskoczył zza płotu, rusza na Nesa... i wielkie zdziwienie-Nes, jeszcze przed kastracją, zaczął się robić bojowy, stanął wyprostowany... okazało się, że przerósł Hektora;) Tamten się zdziwił, ostatnim razem jak go pogonił to Nes był znacznie mniejszy, podszedł, odwrócił się, wrócił do siebie i zaczął się rzucać zza płotu:evil_lol:

Posted

No można i tak :eviltong:

Aris się zrobił taki "bojowy" od tego, kiedy znajomy spaniel, zadziora, rzucił się na niego (poszło o jakiś wykopany dołek, przy którym leżał Aris) - wzięły się za łby, nikt się tego nie spodziewał...
A czasem jest i tak, że duże psy się na mojego zupełnie bez powodu rzucają, wtedy Aris z ogonem pod sobą leci do mnie...:P