Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Bo dobra trawa nie jest zła ;)" Spacer minął psiakowi głównie na obżeraniu się ;)

-Tenże kolega chwilę temu pogonił Arisa z zębami, ale co z tego... ;)

Posted

Aris przed...

I po praniu w Warcie ;)

"Przymiarka" kagańca - coś się nie spodobał...

Pies czeka na śniadanie (szkoda, że nie złapałam momentu, jak się ślini...)

Posted

Oho, kogo ja tu widzę... :|
Kaganiec nie jest za mały, jest wręcz za duży i spada psu, który może w nim szczekać, dyszeć, jeść i pić. I nikt nie powiedział, że on w nim chodzi.

Posted

Ale Aris urósł... I cos taki kudłacz sie z niego zrobił ;)

PS. Olek ma racje, kaganiec jest za mały. Moze i moze otworzyc pysk, ale na pewno nie ziewac ani szerzej otworzyc ;)

Posted

Cóż, mnie przy jego kupowaniu nie było - ojciec się uparł, że kaganiec musi być w razie, gdyby straż miejska się czepiała (noszę do sobie przypiętego do torby, pies nie...) Ale jak mówiłam, szczekać w nim może, więc chyba nie jest tak źle ;)

(lepszego zdjęcia się nie dało, aparat ciągnął resztkami baterii)

Posted

Dzisiaj dla odmiany Kota - bo też jej się należy :) Wiadomo oczywiście, że psa ma sobie podporządkowanego - Aris na szczęście zazdrosny nie jest, ale mizianie muszę rozdzielać po trochy dla każdego ;)

Wygrzewamy się:

A wieczorkiem czas na lekturę o obyczajach i literaturze we Francji osiemnastowiecznej :D

Posted

Pękny i widać wykształcony kotek:loveu: Ale coś w tym jest, moje koty też zawsze lubiły wylegiwać się na książkach czy gazetach... Oczywiście głównie wtedy kiedy ktoś je czytał:evil_lol: