talaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jest tu może ktos kto sie zna na chorobach albo mial podobny przypadek? wygląda to tak.. piesek ma 8 miesięcy.. jest ze schroniska co prawda ale żadna choroba nie przychodzi mi do głowy bo wszystkie szczepienia ma.. w wieku ok 2 miesięcy przeszedł parwowiroze.. a taeraz nie wiem.. jest osowiały.. malo je.. chleba za bardzo nie lubi a wczoraj podsuszyłam mu chleb to zjadl prawie 3 kromki.. myslalam ze stoi mu cos na zołądku.. ale kościu mu nie daje.. raz na jakis czas dostanie duza kosc ktora podgryza 3 miesiące..;ale teraz nie wiem.. najgorsze jest to ze on nie moze sie pochylic.. tzn schyla glowe ale tylko do pewnego momentu.. jak np je karme i mu spadnie to probuje podniesc ja lapka.. i piszczy zebym mu ja podniosla.. sprawdzalam czy go nie boli przelyk czy cos ale raczej tam nic nie czuc..jak go gdzies dotykam przełyk brzuch czy łapki, kręgoslup tez wszstko ok.. nie wiem może to płuca.. bo mało tez szczeka..a jak chce to slychac takie jakby chrząkanie.. nie wiem krtań płuca? orientuje sie ktoś? ale co to ma do pochylania.. schyli sie bardzo nisko.. ale z ziemi niczego nie podniesie.. 5 cm nad ziemia.. i widze ze cos go boli.. jakby przelyk.. no nie wiem.. Quote
neshia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Skoro widzisz, że pieska coś boli to czemu pozwalasz mu cierpieć zamiast już dawno siedzieć z nim u weterynarza? Ja tam w takim momencie nie siedziałabym na forum. Wirtualna diagnoza i tak Ci nie pomoże, bo wirtualnie nikt psa nie wyleczy. Quote
talaa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 to zaczęło sie wczoraj wieczorem.. a dziś niedziele.. wiec do weta mogę najszybciej jutro bo w niedziele zamkniete.. wiem ze mozna wezwac do domu.. ale to sa tylko w pilnych przypadkach a poza tym lekarz ktory ma wizyty domowe u mnie w miescie to sie zna jakby to powiedziec.. na krowach chyba.. jak moj pies mial parwo to dal mu zastrzyk kazal na sile karmic strzykawka i powiedzial ze sie wylize.. ale narazie jest ok.. zjal normalnie pije tez normalnie.. tylko chcialam sie dowiedziec czy moze ktos wie co moze sie dziac z tym jego pochylaniem.. Quote
Recommended Posts