Izabela124. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 C&B napisał(a):Mi pasuje ;) bede z Pradą. A jak będziesz jechała? Z mamą czy autobusem? Quote
Iza. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ja od razu mówię że jak będzie mokro to buenosa nie będzie :diabloti: Quote
C&B Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czyzby byl jak Czika? ' ale maamo, tu jest mokro... Ja chce do domu!':diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 C&B napisał(a):Mama mnie zawiezie, to gdzie sie spotkamy?W sumie to możemy iść tam gdzie wtedy z Martyną od Grama. Więć tam gdzie wtedy się spotkamy? Iza. napisał(a):Ja od razu mówię że jak będzie mokro to buenosa nie będzie :diabloti:Nie wymyślaj :eviltong: C&B napisał(a):Czyzby byl jak Czika? ' ale maamo, tu jest mokro... Ja chce do domu!':diabloti:Boszzzz jakie "pańskie" te wasze psy :eviltong: Quote
C&B Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ok, to pod Kauflandem ;) A no panskie, choc jak pies teraz nie moze chodzic za bardzo, bo musi sie oszczedzac to mu nie przeszkadza - wazne ze pozwalaja chodzic choc chwile :) Quote
Izabela124. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 W takim razie do zobaczenia w sobotę :) Jak coś sie zmieni to będziemy pod telefonem :) Quote
Iza. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 C&B napisał(a):Czyzby byl jak Czika? ' ale maamo, tu jest mokro... Ja chce do domu!':diabloti: Nieee jemu to nie przeszkadza, raczej to moje wygodnictwo hahah nie lubię kołtunów :P A że przyjedzie ładnie wykąpany to nie chce żeby od razu pierwszego dnia był brudny i smierdzący, wszak ma mieć ładne zdjęcia hahaha Quote
C&B Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Oj tam, oj tam :d z koltunami czy bez Buenos ladny bedzie :d Quote
Guest papillonek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Może ja z Sońką wpadnę,jeśli mogę :) Quote
C&B Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czym nas więcej tym weselej. ;) [SIZE="1"]Czy oprócz mojej P będzie jakiś pies za kolano chociaż? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 przylazłabym bez psa chociaż ale mnie nie będzie w łomży :-( na te "moje" tereny w tym momencie to polecam dobre kaloszki, bo ziemia będzie wciągać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 C&B napisał(a):Gorzej niż na kwietniowym spacerku? ;> raczej nie, za mało pada żeby było aż tak sympatycznie :diabloti: Quote
C&B Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Więc chyba damy radę :diabloti: Szkoda, że ciebie nie będzie ;) Quote
Izabela124. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 papillonek napisał(a):Może ja z Sońką wpadnę,jeśli mogę :)No jasne, że możesz :) Unbelievable napisał(a):przylazłabym bez psa chociaż ale mnie nie będzie w łomży :-( na te "moje" tereny w tym momencie to polecam dobre kaloszki, bo ziemia będzie wciągać :diabloti:Eeee szkoda, że Cię nie będzie, bo w takim towarzystwie spacer może się nie powtórzyć Quote
Guest papillonek Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie wiem na ile wasze psy są towarzyskie i na ile sobie pozwalają :) jeśli nie bardzo to to nie ma sensu ,bo moja inaczej niż biegać i pogryzać bawić się nie umie z psami :lol: Quote
C&B Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wiesz, ja to jestem ciekawa jak moja zareaguje na suczke - zazwyczaj jest ok, jak bedzie cos odwalac to kaganiec, smycz i niech se siedzi :d Quote
Guest papillonek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nie było mnie dzisiaj w Łomży :( Quote
Iza. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 papillonek napisał(a):Nie było mnie dzisiaj w Łomży :( szkoda :( 10znakow Quote
Iza. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 C&B napisał(a):FOTKI! :diabloti: Są, ale dziś nie jestem w stanie wstawiać hahah :P Quote
C&B Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ok, będę czekać cierpliwie, w końcu muszę mieć upamiętnione chwile, jak mój pies był taki grzeczny :evil_lol: Szybko to się nie powtórzy :diabloti: Miłej zabawy :diabloti: Quote
Recommended Posts