Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja niestety tylko sobie mogę pozwolić na mikrusy - łagodne :)
bo już miałam kiedyś polkę z psiakiem wielkości labradora, właśnie dziś pisałam wspominki na ogólnym naszym wątku przytuliska :)

a właśnie, zdradź coś o nowym domku łagodnej mikrosuni Marcelu ?? :)

Posted

Wspaniała wiadomość. :loveu: Mam nadzieję,że ten nowy dom dla Marcela bedzie tak udany i szczęsliwy dla niego i nowych wlaścicieli,jak urodziwy jest Marcel.:loveu::p

Posted

Domek jest super - byli u nas w niedzielę, rodzina z dwójką dzieci 10-12 lat i sunią z przytuliska w Jędrzejowie...
Jaszka to Ci sami poGackowi ludzie co pytali o Florkę - stwierdzili jednak, że wolą pieska niż sunię i to takiego, którego będą mogli wcześniej poznać, przed podjęciem decyzji o adopcji. Zadzwonili do mnie w sobotę rano i już wtedy wydawało mi się, że coś z tego będzie ;)
Przyjechali i byli ugotowani, jak każdy, kto poznał Marczella na żywo ;)
Marcel pojedzie do nich dopiero jutro, bo czwartek / piątek dzieci mają ułożony tak plan zajęć w szkole, ze się wymieniają i na początku nie chcą zostawić Marczella samego. Maxymalnie będzie zostawał 4h sam w domu. Nie sam - z Felą, która co prawda nie zapałała do niego wielką miłością od pierwszego wejrzenia, ale i tak jest skazana na porażkę - Marcela się nie da nie kochać, więc i ją to czeka ;)

Posted

[quote name='jostel5']Dobre wiadomości! Super dobre...:) Ja też serdecznie witam nową dogomaniaczkę i ...niech ich będzie coraz więcej!Psiolubni muszą być górą!:) :) :)

Hmmmm....To tylko 20 zł...Sara jest wysterylizowana,ale może na razie zechcesz przekazać tę wpłatę naszej bidzie potężnie poturbowanej i po operacji,to jest białemu,ślicznemu Alvarowi...? On straszliwie potrzebuje pieniędzy! :(

Zobacz sama...http://www.dogomania.pl/threads/202942-Bia%C5%82a-Podlaska-podhalan-Alvaro-po-wypadku-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87!!!/page2

Jostel, nie zauważyłam Twojego wpisu!!!!:oops: czemu mi nic przez telefon nie powiedziałaś babo ??? :mad: ;)
Oczywiście, że przeleje pieniażki na ratowanie Alvaro! Czy ktoś ma coś przeciwko, zebym przesłała pełne 50zł ???

Posted

Akrum napisał(a):
...ja chyba nie jestem dobrym DT, bo za bardzo przytulam te psiaki, za bardzo rozkwita między nami zawsze miłość i potem mam wyrzuty sumienia,że znów zmieniam im świat oddając do nowych domków...

Andzike napisał(a):
Z tych samych powodów ja też się do tego nie nadaję ;)

To ja się dołączam do nienadających się na dom tymczasowy. :oops:
Niby wiem, że nie powinno się okazywać tyle czułości psu, wiedząc, że za chwilę go oddam w inne ręce, ale jakoś tak nie potrafię inaczej.

A dla Marcella wielkie gratulacje z okazji natychmiastowego zmiękczenia nowej rodzinki. :lol: No, ale jak się ma taki urok osobisty, to cóż się dziwić...

Posted

Piękny Marcel i piękna Nela...:)
Trochę się boję,że Sarenia -po tych ślicznotach- może wypaść w Waszych oczach nędznie i nieprzekonująco z tą swoją myszowatą (mam nadzieję-na razie! ) urodą...!:placz:

A Marcelkowi życzę samego szczęścia,bo chłopak zasługuje-po prostu!:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Trochę się boję,że Sarenia -po tych ślicznotach- może wypaść w Waszych oczach nędznie i nieprzekonująco z tą swoją myszowatą (mam nadzieję-na razie! ) urodą...!:placz:

Jostel bo jak Cię zaraz:mad:wszystko powiem Sarze!!!

Sara jest piękna, a będzie jeszcze piękniejsza :)

Posted

Zdziel mnie ,zdziel...! Na otrzeźwienie się przyda! ;)Bo zaczynam się (bez sensu zupełnie!!!) trochę bać,czy to wszystko się uda...Cholera,po tylu latach suczyna ma wreszcie szansę-aż nie mogę w to uwierzyć!

Posted

[quote name='jostel5']Zdziel mnie ,zdziel...! Na otrzeźwienie się przyda! ;)Bo zaczynam się (bez sensu zupełnie!!!) trochę bać,czy to wszystko się uda...Cholera,po tylu latach suczyna ma wreszcie szansę-aż nie mogę w to uwierzyć!

Uda się, uda :) Zobaczysz, że jeszcze będziesz się rozplywać z zachwytu nad "myszowatą" Sarą ;)

Posted

Andzike, no jak możesz to zrobić Nelce co??

Ona tak kocha Marcela

a Ty tak po prostu pozbywasz się go z domu?
oh Ty niedobra kobieto... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak na serio, to suuuuper fotka :)

Posted

Bądź dzielna, Andzike.
Ja to świetnie rozumiem, dlatego bardzo niechętnie tymczasuję psy. Przy ostatnim ( Skutek) Adam mnie opierniczył, że on sobie nie życzy żadnych tymczasów, bo "nie można mieć normalnego stosunku emocjonalnego do takiego psa i to jest frustrujące." Może następnego tymczasa powinnaś mieć takiego sakramencko upierdliwego, żeby odetchnąć z ulgą jak pójdzie do swoich?