wieso Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 taki w moim typie :)......ciagle go podpatruje...... Quote
sylwiaso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Marcelku fajne masz te wszystkie cioteczki!Hoopsaj biedulko na pierwszą! Quote
Akrum Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Marcelku jakiś odzew z ogłoszeń? czy nadal cisza? Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Akrum napisał(a):Marcelku jakiś odzew z ogłoszeń? czy nadal cisza? Nadal cisza :( Jak się dziś ogarnę w pracy to porobię mu nowe ogłoszenia, ale pewnie połowę ogłoszeniowych stron mam poblokowanych :( A Marcel nadal boski :) Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jasza napisał(a):Czemu masz poblokowane strony??? Polityka korporacji ;) Długo walczyłam o odblokowanie dogo ... :D Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie przesympatyczna Pani zainteresowana Marcelem. Niestety - Pani i maż pracują w normalnym trybie, nie mają innego pieska (ich ukochany piesek niedawno odszedł za TM :( ), więc po rozmowie wspólnie stwierdziliśmy, ze Marcel szuka innego domu, aczkolwiek Państwo chcą adoptować innego biednego pieska :) ) Pani podczytuje wątek Marcela, który zapadł jej w serce tak, że razem z mężem postanowili SFINANSOWAĆ KASTRACJĘ MARCELA!!! :loveu::multi::loveu::multi: majuska, daj znać czy mam odesłać pieniadze na Twoje konto czy przkazać na jakąś inną bidę :) Pani Kasiu, baaaardzo dziękujęmy!!! :loveu::multi::loveu::multi: I bardzo prosimy o zarejestrowanie się na dogo i pochwalenie swoim nowym członkiem rodziny, gdy już go Państwo adoptują :lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę!!! A może Państwo chcieliby jamniczkę? ;-) Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 mamanabank napisał(a):Bardzo, bardzo się cieszę!!! A może Państwo chcieliby jamniczkę? ;-) Państwo raczej gustują w kudłaczach ;) Podesłałam Nelkowatą kudłaczkę, która mi bardzo leży na sercu, ale Państwo szukają też swoimi kanałami :) Na pewno jakaś bida znajdzie super dom :) Quote
Romka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No proszę,Marcel znów miał szczęście... Quote
Jasza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mam nadzieję, że Państwo się zalogują na Dogo i zaproszą na wątek swojego nowego przyjaciela! (O ile tenże już wątku nie ma...;-) ) Quote
Kasiaw201 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Witam wszystkich, ma na imię Katarzyna, nie wiem czy piesek, którego zdecydowaliśmy się adoptować (od piątku będzie już z nami )ma swój watek na dogo, ale na pewno przedstawimy się jak już będzie w domu Quote
Florentynka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 WOW! Kasiaw - brawo i dzięki wielkie! A ja się właśnie martwiłam, jak mam zrealizować swoje zobowiązanie, bom jest ciężka idiotka i wczoraj pognałam do banku i wpłaciłam gotówkę na zablokowane konto :grab:. Aż się nie mogę nadziwić własnej durnocie bezbrzeżnej :crazyeye:. Coś bym wykombinowała, bo słowo się rzekło. Ale skoro Marcello ma zapewnione odjajenie, to ja w takim razie trzymam się za słowo i obiecana kwota pójdzie do Andzike i tak, na potrzeby następnego tymczasa, który z pewnością się niebawem objawi. Dobra? Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Witam wszystkich, ma na imię Katarzyna, nie wiem czy piesek, którego zdecydowaliśmy się adoptować (od piątku będzie już z nami )ma swój watek na dogo, ale na pewno przedstawimy się jak już będzie w domu Kasiu, witamy :) (na dogo wszyscy jesteśmy na "Ty" ;) Super, że się zalogowałaś ;) Florentynka napisał(a): Ale skoro Marcello ma zapewnione odjajenie, to ja w takim razie trzymam się za słowo i obiecana kwota pójdzie do Andzike i tak, na potrzeby następnego tymczasa, który z pewnością się niebawem objawi. Dobra? Serdecznie dziękuję w imieniu Sary :D Marcel, idz no Ty do domu cudaczku mój...:cool3: Quote
Kasiaw201 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mam taka sprawę, może znacie jakiegoś biednego pieska z problemem nowotworowym, po Rambusiu zostało mi 6 puszek Hillsa tego dla piesków z chorobami nowotworowymi, około 60 tabletek kompleksu witaminowego(daje się 1 dziennie, więc to kuracja na dwa miesiące) dla takich piesków i 29 tabletek ecomeru,nie chciałbym odac puszek do schroniska bo tam dadzą je wszystko jedno komu, a wolałabym żeby zjadł to piesek, któremu mogą pomóc. Jeżeli mozecie pomóżcie Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Kasiu, dziewczyny się pewnie rozejrzą po "swoich" psiakach i dadzą znać :) Dotarło 20zl od jostel - dziękujemy:loveu: i pytamy co z nimi zrobić :) Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dobre wiadomości! Super dobre...:) Ja też serdecznie witam nową dogomaniaczkę i ...niech ich będzie coraz więcej!Psiolubni muszą być górą!:) :) :) Hmmmm....To tylko 20 zł...Sara jest wysterylizowana,ale może na razie zechcesz przekazać tę wpłatę naszej bidzie potężnie poturbowanej i po operacji,to jest białemu,ślicznemu Alvarowi...? On straszliwie potrzebuje pieniędzy! :( Zobacz sama...http://www.dogomania.pl/threads/202942-Bia%C5%82a-Podlaska-podhalan-Alvaro-po-wypadku-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87!!!/page2 Quote
majuska Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Andzike napisał(a): majuska, daj znać czy mam odesłać pieniadze na Twoje konto Taaaa.....:roflt::roflt: Trzymaj kobieto tą kasę u siebie i zużyj na kolejnego tymczasa tym bardziej jeżeli to ma być Sara:loveu: Quote
Igam Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jak się czuje Marcel? On chyba miał dziś iść na zabieg? Quote
Olga7 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Piękny jest Marcel.W naszym typie także.:p Zasluguje na b.szczesliwy dom i dobrych ludzi. Quote
Recommended Posts