Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
Marcelku jakiś odzew z ogłoszeń? czy nadal cisza?

Nadal cisza :(
Jak się dziś ogarnę w pracy to porobię mu nowe ogłoszenia, ale pewnie połowę ogłoszeniowych stron mam poblokowanych :(

A Marcel nadal boski :)

Posted

Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie przesympatyczna Pani zainteresowana Marcelem.
Niestety - Pani i maż pracują w normalnym trybie, nie mają innego pieska (ich ukochany piesek niedawno odszedł za TM :( ), więc po rozmowie wspólnie stwierdziliśmy, ze Marcel szuka innego domu, aczkolwiek Państwo chcą adoptować innego biednego pieska :) )

Pani podczytuje wątek Marcela, który zapadł jej w serce tak, że razem z mężem postanowili SFINANSOWAĆ KASTRACJĘ MARCELA!!! :loveu::multi::loveu::multi:

majuska, daj znać czy mam odesłać pieniadze na Twoje konto czy przkazać na jakąś inną bidę :)

Pani Kasiu, baaaardzo dziękujęmy!!! :loveu::multi::loveu::multi:
I bardzo prosimy o zarejestrowanie się na dogo i pochwalenie swoim nowym członkiem rodziny, gdy już go Państwo adoptują :lol::lol::lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Bardzo, bardzo się cieszę!!!
A może Państwo chcieliby jamniczkę? ;-)

Państwo raczej gustują w kudłaczach ;)
Podesłałam Nelkowatą kudłaczkę, która mi bardzo leży na sercu, ale Państwo szukają też swoimi kanałami :) Na pewno jakaś bida znajdzie super dom :)

Posted

Witam wszystkich, ma na imię Katarzyna, nie wiem czy piesek, którego zdecydowaliśmy się adoptować (od piątku będzie już z nami )ma swój watek na dogo, ale na pewno przedstawimy się jak już będzie w domu

Posted

WOW! Kasiaw - brawo i dzięki wielkie!
A ja się właśnie martwiłam, jak mam zrealizować swoje zobowiązanie, bom jest ciężka idiotka i wczoraj pognałam do banku i wpłaciłam gotówkę na zablokowane konto :grab:.
Aż się nie mogę nadziwić własnej durnocie bezbrzeżnej :crazyeye:. Coś bym wykombinowała, bo słowo się rzekło. Ale skoro Marcello ma zapewnione odjajenie, to ja w takim razie trzymam się za słowo i obiecana kwota pójdzie do Andzike i tak, na potrzeby następnego tymczasa, który z pewnością się niebawem objawi. Dobra?

Posted

Kasiaw201 napisał(a):
Witam wszystkich, ma na imię Katarzyna, nie wiem czy piesek, którego zdecydowaliśmy się adoptować (od piątku będzie już z nami )ma swój watek na dogo, ale na pewno przedstawimy się jak już będzie w domu

Kasiu, witamy :) (na dogo wszyscy jesteśmy na "Ty" ;) Super, że się zalogowałaś ;)

Florentynka napisał(a):
Ale skoro Marcello ma zapewnione odjajenie, to ja w takim razie trzymam się za słowo i obiecana kwota pójdzie do Andzike i tak, na potrzeby następnego tymczasa, który z pewnością się niebawem objawi. Dobra?

Serdecznie dziękuję w imieniu Sary :D
Marcel, idz no Ty do domu cudaczku mój...:cool3:

Posted

mam taka sprawę, może znacie jakiegoś biednego pieska z problemem nowotworowym, po Rambusiu zostało mi 6 puszek Hillsa tego dla piesków z chorobami nowotworowymi, około 60 tabletek kompleksu witaminowego(daje się 1 dziennie, więc to kuracja na dwa miesiące) dla takich piesków i 29 tabletek ecomeru,nie chciałbym odac puszek do schroniska bo tam dadzą je wszystko jedno komu, a wolałabym żeby zjadł to piesek, któremu mogą pomóc. Jeżeli mozecie pomóżcie

Posted

Dobre wiadomości! Super dobre...:) Ja też serdecznie witam nową dogomaniaczkę i ...niech ich będzie coraz więcej!Psiolubni muszą być górą!:) :) :)

Hmmmm....To tylko 20 zł...Sara jest wysterylizowana,ale może na razie zechcesz przekazać tę wpłatę naszej bidzie potężnie poturbowanej i po operacji,to jest białemu,ślicznemu Alvarowi...? On straszliwie potrzebuje pieniędzy! :(

Zobacz sama...http://www.dogomania.pl/threads/202942-Bia%C5%82a-Podlaska-podhalan-Alvaro-po-wypadku-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87!!!/page2

Posted

Andzike napisał(a):

majuska, daj znać czy mam odesłać pieniadze na Twoje konto

Taaaa.....:roflt::roflt:

Trzymaj kobieto tą kasę u siebie i zużyj na kolejnego tymczasa tym bardziej jeżeli to ma być Sara:loveu: