Jump to content
Dogomania

Kraków Leśna GRUBCIAznalazła swoje miejsce na ziemi.jest bezpieczna, ma ogromny teren

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szelki wybraliśmy z Wellington w największym dostępnym rozmiarze, więc powinny pasować.

kiwi napisał(a):
czyli zakaz pogoni za operatorami i tylko pol operatora dziennie :lol:

przez pierwszy tydzień ani pół, a przez drugi tylko pół :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tak już wszystko wiem, wellington dała i pragagony za wszystko: opearcaję, szelki Grubci no i dzisiejsze szelki i smycz dla małej "Cziułały" (Soni), po ktora pojechałam do Gliwic. I tak: 370 (wszystkie fundusze które do wczoraj były u mnie na psy krakowskie- 180 (operacja przepukliny) - 20 (szelki Grubci) - 18,59 szelki i smycz Soni = 151.50.
ta reszta z wyjkatkiem 1. 50 pójdzie na Eliota, gdyż jego sponsorka - ania z chrzanowa wpłaciła mi 350 na Eliota. 200 poszło na operację, a 150 pojdzie na leki , kontrolę w sobotę, wyjęcie szwow itd. itp...

Posted

Stróz do mnie dzwonił, że wszystko się dobrze goi jak powiedziała kakula (która u niej była) dziekował za super szelki:evil_lol: :evil_lol: . Bardzo miły Pan. On Grubcię uwielbia. a ajka dziś jechałam po eliota z Asieq to widziałam plakaty suni powieszone przez Asieq

Posted

dziś pytałam o to kakulę, ale ona sobie znakomicie radzi, bo się nie boi psów. A Grubcia to mądra sunia. Niedłyugo szwy ma mieć ściągane.

• 1 month later...
Posted

Musze zadzwonić do firmy. jak nie zapomnę, to jutro to zrobię...:loveu:

• 3 months later...
  • 1 year later...