Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 malibo57 napisał(a):Tak myślę. I jeszcze pewnie naelektryzowane te puszki?:happy1: Tak!!!!!!!! Mam je wszędzie dosłownie. W całym domu, talerzach, szafkach, sałatkach, obiadach... I niestety Wituś ma tego pełno w oczkach. A niedługo czeka mnie taka sama jazda z Norką, bo nie mogę jej wyczesać. Pokleiło się wszystko i muszę ją wykąpać!:roll: Quote
malibo57 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Niestety, pozostaje tylko polubić - jak mrówki, czy kreta:grins: Quote
Vilena Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 http://img862.imageshack.us/img862/4296/p3260020.jpg O jacie, jaki on jest słodziaczek!!! :loveu: A fotki Witka mogę kopiować na SOS? Bo już wcześniej kopiowałam, a nie spytałam czy można :oops: Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Vilena'][URL] A fotki Witka mogę kopiować na SOS? Bo już wcześniej kopiowałam, a nie spytałam czy można :oops: Pewnie! :lol: Wszystkie moje zdjęcia i filmiki można wklejać na innych portalach! Jeśli to ma pomóc psu w znalezieniu domu to nie roszczę sobie praw autorskich!;) Quote
Hotel KADIF Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Filmik z Witusiem w roli głównej Przepraszam za jakość "HD":oops: Quote
Vilena Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super ten filmik, na pewno pomoże Witusiowi! :) Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wituś naprawdę dochodzi do siebie :loveu:!! [video=youtube;BDqwdk09mRE]http://www.youtube.com/watch?v=BDqwdk09mRE&feature=player_embedded[/video] Quote
Vilena Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kochany śpioszek :loveu: Super ma tę podusię :) Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Vilena']Kochany śpioszek Super ma tę podusię To moja własna, oddana na potrzeby Witosława! Niech ma chłopak....;) Quote
Vilena Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ale z Ciebie DOBRA CIOTECZKA ;) Ma Wituś szczęście :D Quote
malibo57 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 DIF, czy jest opcja na wycieczkę rozpoznawczo-zapoznawczą z Witusiem? Do Śródmieścia, w weekend. Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 malibo57 napisał(a):DIF, czy jest opcja na wycieczkę rozpoznawczo-zapoznawczą z Witusiem? Do Śródmieścia, w weekend. Niestety nie. Jutro mam urodziny Kingi a w niedzielę chłop zabiera mi auto na cały dzień. Poza tyn Wituś chyba zachorzał. :-( Bardzo kicha i ma ciepły wysuszony nosek. Ma tak od wczoraj. Podejrzewam, że się jednak przeziębił po kąpieli. Był dobrze wytarty i w pokoju był włączony grzejnik a pomimo to chyba go nie ominęło. Poza tym je normalnie i jest wesoły jak zawsze. Bawi się z Fantą i "atakuje" Kumpla... Quote
malibo57 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Rozumiem. W takim razie załatwię to spotkanie sama. A co z lekarzem? Jesteś już umówiona? Kiedy i dokąd się z nim wybierasz? Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='malibo57'] A co z lekarzem? Jesteś już umówiona? Kiedy i dokąd się z nim wybierasz? Wituś był w Marysinie. Jest podziębiony, ale tragedii nie ma. Nie ma gorączki, osłuchowo ok. Dostał leki p.zapalne i mam się kontaktować z dr. Kasią w poniedziałek jeśli nie będzie poprawy. http://img199.imageshack.us/i/wypiswitusia01042011.jpg/ Miał biegunkę, ale podejrzewam, że na tle stresowym, bo normalnie robi ładne kupki. Zrobił kupinkę w lecznicy na podłodze, musiałam sprzątać;). A ludzi w poczekalni zachwycił swoim urokiem :) Quote
malibo57 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna. Quote
Vilena Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 malibo57 napisał(a):Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna. :angryy: :angryy: :angryy: szkoda gadać! Quote
malibo57 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Tak, dość dziwacznie wyszło, bo przecież na wizytę się zgodzili i umówili... Na pocieszenie powiem, że mam rezerwę za pazuchą;-) Odezwę się w niedzielę. Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='malibo57']Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna. Jak przeczytałam tę wiadomość normalnie szczęka mi opadła!:crazyeye: Pomyślałam, że to jakiś żart, bo w końcu dzisiaj 1 kwietnia, ale chyba jednak nie.... :shake: Zamienili Witka na chomika! :mdleje: Quote
malibo57 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Mieli prawo, tylko, dlaczego na minutę przed wizytą? Quote
Hotel KADIF Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witusiu! Ciocia Gosia zaraz wskoczy na wątek... Czekamy cierpliwie..:mad::evil_lol: Quote
malibo57 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Jestem, jestem - Wituś jest rysunkowy! A raczej, animowany. Normalny Disney, słowo. Nie chce sie wierzyć, że istnieje w rzeczywistości - zaraz zobaczycie na zdjęciach:) Quote
malibo57 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Byłam z wizytą w towarzystwie pani i jej psiaka Borysa - plan był taki, że Wituś będzie kumplem dla Boryska. Niestety, Wituś jest zainteresowany TYLKO Fantą ( żyć jej nie daje). Boryska "olał":( Borysek speszony nową sytuacja, terenem, ilością psów, wycofał się z kontaktu i z kumplowania nici. A oto Witosław z wytwórni Walta Disneya! Quote
Recommended Posts