Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malibo57 napisał(a):
Tak myślę. I jeszcze pewnie naelektryzowane te puszki?:happy1:

Tak!!!!!!!! Mam je wszędzie dosłownie. W całym domu, talerzach, szafkach, sałatkach, obiadach... I niestety Wituś ma tego pełno w oczkach. A niedługo czeka mnie taka sama jazda z Norką, bo nie mogę jej wyczesać. Pokleiło się wszystko i muszę ją wykąpać!:roll:

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vilena'][URL]
A fotki Witka mogę kopiować na SOS? Bo już wcześniej kopiowałam, a nie spytałam czy można :oops:

Pewnie! :lol:
Wszystkie moje zdjęcia i filmiki można wklejać na innych portalach! Jeśli to ma pomóc psu w znalezieniu domu to nie roszczę sobie praw autorskich!;)

Posted

malibo57 napisał(a):
DIF, czy jest opcja na wycieczkę rozpoznawczo-zapoznawczą z Witusiem? Do Śródmieścia, w weekend.

Niestety nie. Jutro mam urodziny Kingi a w niedzielę chłop zabiera mi auto na cały dzień.

Poza tyn Wituś chyba zachorzał. :-(
Bardzo kicha i ma ciepły wysuszony nosek.
Ma tak od wczoraj. Podejrzewam, że się jednak przeziębił po kąpieli. Był dobrze wytarty i w pokoju był włączony grzejnik a pomimo to chyba go nie ominęło.

Poza tym je normalnie i jest wesoły jak zawsze. Bawi się z Fantą i "atakuje" Kumpla...

Posted

[quote name='malibo57'] A co z lekarzem? Jesteś już umówiona? Kiedy i dokąd się z nim wybierasz?

Wituś był w Marysinie. Jest podziębiony, ale tragedii nie ma. Nie ma gorączki, osłuchowo ok. Dostał leki p.zapalne i mam się kontaktować z dr. Kasią w poniedziałek jeśli nie będzie poprawy.

http://img199.imageshack.us/i/wypiswitusia01042011.jpg/

Miał biegunkę, ale podejrzewam, że na tle stresowym, bo normalnie robi ładne kupki.
Zrobił kupinkę w lecznicy na podłodze, musiałam sprzątać;). A ludzi w poczekalni zachwycił swoim urokiem :)

Posted

Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna.

Posted

malibo57 napisał(a):
Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna.

:angryy: :angryy: :angryy: szkoda gadać!

Posted

[quote name='malibo57']Właśnie dostałam info od DIF ( na Jej e-mail przyszła wiadomość), ze państwo z Zambrowa rezygnują z adopcji Witusia na korzyść chomiczka. szkoda, ze w ostatniej chwili, bo na jutro była umówiona wizyta przed adopcyjna.

Jak przeczytałam tę wiadomość normalnie szczęka mi opadła!:crazyeye:
Pomyślałam, że to jakiś żart, bo w końcu dzisiaj 1 kwietnia, ale chyba jednak nie.... :shake:
Zamienili Witka na chomika! :mdleje:

Posted

Jestem, jestem - Wituś jest rysunkowy! A raczej, animowany. Normalny Disney, słowo. Nie chce sie wierzyć, że istnieje w rzeczywistości - zaraz zobaczycie na zdjęciach:)

Posted

Byłam z wizytą w towarzystwie pani i jej psiaka Borysa - plan był taki, że Wituś będzie kumplem dla Boryska. Niestety, Wituś jest zainteresowany TYLKO Fantą ( żyć jej nie daje). Boryska "olał":(
Borysek speszony nową sytuacja, terenem, ilością psów, wycofał się z kontaktu i z kumplowania nici.
A oto Witosław z wytwórni Walta Disneya!