Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Może był za duży? Pieron wie. Poproszę, żeby wysłali jeszcze raz.

Poproś, może nie za duży, ale zapewne to wina telefonu mojego :diabloti: już niedługo bo umowa mi się kończy :p

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniła pani Bozenka - filmik nie chce przejść nijak, bo jest za duży.
A, poza tym, to Wituś jest "cudowny, nieprawdopodobny, uwodzi wszystkie sąsiadki, nie hałasuje, nie szczeka na dzwonki i domofon, jest posłuszny - tylko metra się boi - szwagier umacnia z Witusiem pakt o nieagresji za pomocą przekupstwa":cool3:
Wituś był nazywany wszelkimi pieszczotliwymi słowami. Pani Bożenka twierdzi, że Wituś odmienił jej plany życiowe:)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wituś przesyła buziaki!
Ucięłam sobie dłuższą pogawędkę z Panią Bożenką - Wituś/Pituś ( si,si;-)) odbył wizytę u weta, który zachwycił się jego stanem oraz piękną sierścią, a zaraz potem karmą Vitake, więc pani Bożenka zamówiła dla niego nowy worek. Pewnie dziś się objawił.
Wituś został odrobaczony, zbadany, pokazał uszy, oczy, pazurki i ...tyłeczek. Wszystko ok!
Pozdrowienia!

• 4 weeks later...
Posted

DIFciu, jak wiesz, Wituś nie przepada za pozowaniem, a pani Bożenka prosi kogoś o zrobienie zdjęć - ostatnie były sprzed miesiąca. Jak tylko coś dostanę, to wkleję.
A może wybierzesz się na wizytkę?:cool3: Pani Bożenka serdecznie zaprasza na kaffkę.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Znowu muszę przepraszać...Rozmawiałam z p. Bożenką, zamawiałam Vitake dla Witusia - wszystko w porządku:) Pani Bożenka tak ciepło mówi o Witusiu.
DIF wybiera się z wizytką, tylko pewnie przed świętami nie zdąży - może pomiędzy?

• 4 months later...
Posted

Ja wiem, że DIFcia zagoniona, ale już następne święta minęły...
Następną karmę zamówiłam i wysłuchałam peanów na cześć Księcia:)

Poprawiony baner Witosława

Posted

Że szczęśliwy, to ja wiem:) Pani Bożenka zawsze dużo o nim opowiada, bardzo o niego dba i chwali mocno. Wituś jest fajny chłopak i zawsze uczestniczy w tych naszych rozmowach:)

• 1 month later...