Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']No, to rano dzwonię i chyba zmieniam tytuł?[/QUOTE]
Lampa mi się jakoś nie świeci :cool3: to dzwoń i zmieniamy ale jessio kciuki trzymam na wszelki niewielki :p

Posted

Rozmawiałam dziś z panią Bożenką - karma już dotarła:crazyeye:
Witosław kiepsko potraktował szwagra pani Bożenki, poza tym jest grzeczny i zachowuje się bardzo dobrze.
Czeka go jeszcze jeden test - na rodzinna 4-letnia wnuczkę.

Posted

[quote name='malibo57']Rozmawiałam dziś z panią Bożenką - karma już dotarła:crazyeye:
Witosław kiepsko potraktował szwagra pani Bożenki, poza tym jest grzeczny i zachowuje się bardzo dobrze.
Czeka go jeszcze jeden test - na rodzinna 4-letnia wnuczkę.

No to pięknie! :diabloti:
Chłopak się widać rozkręca i jeśli teraz Pani Bożena pozwoli mu na pewne zachowania to będzie kiepsko.:shake:
Jeśli chodzi o wnusię to będzie dobrze, bo Witosław zawsze miał dobry kontakt z dzieciakami.
Ale najlepiej i najprościej będzie jak zapoznają się na zewnątrz i razem wejdą do domu... Witek nie będzie miał nic do gadania - nie będzie szczekał i "się czepiał" - przecież sam gości wprowadził do swojego domu :evil_lol:. No i smaki na dzień dobry konieczne. On bardzo przekupny jest.. he..he..

Posted

[quote name='DIF']
Ranyyyyy.... dlaczego one są nieostre!!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Najważniejsze, że widać, że Wituś jest szczęśliwy :)

Posted

DIFciu smaki są na porządku dziennym - pani Bożenka wręcza je każdemu gościowi.
Będę Ci wdzięczna, jak przekażesz te informacje pani Bożence - tak z pierwszej reki, dobrze?

Posted

Dzwoniłam, oczywiście i chwilkę pogadałyśmy!

Witek strasznie dziamgocze jak ktoś przychodzi do domu. :diabloti::shake:
Niestety głosem przebija wszystkie moje psy razem wzięte. W małym ciele wielki głos..he..he... Ale jest to dosyć uciążliwe.

Posted

Ziutka ma rację... na razie nie zmieniaj.
Chociaż nowa opiekunka jest zakochana w Witku i na pewno o niego zawalczy.
Martwi mnie tylko, że pozwoli sobie wejść Witkowi na głowę. A to jest taki psiul z rodzaju "za gębę i do ziemi". Nie można mu po prostu pozwalać na pewne zachowania....
Oj, Witku! Bądź grzeczny, chłopie!:mad:

Posted

Rozmawiałam z panią Bożenką - na hasło, że może jeszcze poczekamy ze zmianą statusu Witusia, zostałam "obita" słownie:evil_lol:
Wituś nie zostanie oddany - pani B. doskonale rozumie, że on musi się teraz przyzwyczaić do wszystkiego, co nowe. NIE ma zamiaru oddać Witusia:)
Zmieniam tytuł i miejsce wątku Witusia w zbiorczym.

Posted

Smoliczek ma następne oferty:)
A Wituś naprawdę dobrze trafił - pani Bożenka "czyta" jego zachowania. I ma rację, twierdząc, że, gdyby spostponowany szwagier był w domu, jak Wituś przyjechał, to nie odniósłby uszczerbku na nogawkach. W bracie pani Bożenki Wituś nadal zakochany, ale każdą nową osobę na SWOIM:diabloti: terenie, stara sie ustawić do pionu.

Posted

Dziś odebrałam bardzo miły telefon od pani Bożenki i Witusia:) Tak, tak, słyszałam obydwoje, nawet zamieniłam słówko z Witosławem.
Witek jest nad podziw grzeczny! Słowo! Już nikogo nie traktuje, jak wroga, zawarł kilka przyjaźni, w weekend był na działce z tłumem ludzi i czuł się świetnie:
Uwaga! Wituś NIE szczeka na dzwonek do drzwi:crazyeye: Uwierzycie?
Dostał posłanko, w którym sypia chętnie i z przyjemnością, lata w szeleczkach, jest posłuszny ( sic!), przyjaźni się z wieloma psami na osiedlu, tylko olbrzymów się boi.
Pani Bożenka nazywa go pieszczotliwie "koziołkiem" i nie wyobraża sobie życia bez niego:)
Powiedziała mi, że ciągle jeszcze pamięta, jak ją ścisnęło w gardle, gdy zapytałam, czy chce oddać Witusia... Aż się łezka kręci:loveu:

Ziutka, podobno dekujesz w telefonie filmik z Witusiowej zabawy z koleżanką?

Posted

malibo57 napisał(a):

Ziutka, podobno dekujesz w telefonie filmik z Witusiowej zabawy z koleżanką?

Nie mam filmiku, dostałam tylko te 2 MMSy, które wstawiłaś, filmik miał być wysłany do DIF...przeca jak bym miała, to już byś go miała u siebie.

Posted

malibo57 napisał(a):
Pani Bożenka podała mi Twój numer, twierdząc, że brat wysłał do Ciebie - stąd moje pytanie.

Małgoś, może i pan do mnie wysłał filmik, ale mam stary aparat telefoniczny, który nawet nie odbiera MMSów (tylko oglądam je na swojej stronie orange i przesyłam z niej dalej) więc może po prostu nie doszedł.