madziai Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Normalnie od wczoraj same dobre wieści...<ci nie zapeszać>...zrobię wszystko, aby dowieźć tą "małpkę" 25 marca do Wawy...Itske będziemy w kontakcie. Quote
terra Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Czyli co, czekamy na wynik wizyty? Trzymam kciuki. Itske, ja mam małe pyskulce i wszędzie takie widzę ;) Quote
Psunia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Itske ja po Tycię to spokojnie do Gdańska mogę podjechać. :-) Quote
Itske Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Psunia']Itske ja po Tycię to spokojnie do Gdańska mogę podjechać. :-)[/QUOTE] świetnie, bo ja generalnie mieszkam pod Starogardem, więc nad morze mi kawałek:lol: Jak ją ode mnie w Gdańsku przejmiesz - to super Quote
madziai Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tycia ma się bardzo dobrze - w końcu ktoś Tyciuchną się zainteresował...a będzie jeszcze lepiej, jak już będzie w nowym domku na zawsze <ci ale nie zapeszajmy)... Dobranocne buziaki od Tyci Quote
madziai Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Dwie psiapsiółki, jak widać potrafią się dzielić nawet jedną małą poduchą. Niedługo przyjdzie im się rozstać...ale oczywiście moja Blonduśka cieszy się, że Tycia pojedzie do super domku...:lol: Quote
madziai Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Hejka ludziki... Poniżej link prezentujący Tycię w całej okazałości...z pomocą małej modelki:evil_lol: [video=youtube;J_h6pAOQZhc]http://www.youtube.com/watch?v=J_h6pAOQZhc[/video] Miłego oglądanka, na Dogo będę jutro wieczorem. Quote
otita Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Cudny psiniaszek i filmik i nastrój i w ogóle! Chyba nie łatwo będzie się Tyci rozstać z Wami! :fadein: Quote
terra Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ale śliczne dwie laleczki :) Tylko nie wiem, kto kogo prowadzi na tym spacerku ;) Quote
otita Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Psunia']Mój Ci Ona ;-)[/QUOTE] Twój Ci Tycia? Quote
Psunia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='otita']Twój Ci Tycia? Takie porównanie: " "Krzyżacy" to nie tylko ta jedna scena batalistyczna, (...) jak choćby ta z niedoszłej egzekucji Zbyszka, podczas której Danusia wybawia go od śmierci narzucając mu chustę na głowę i krzycząc: "Mój ci on jest, mój!". http://abc.wp.pl/archiwum/krzyzacy/powiesc.html ;-) Quote
otita Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wiem, wiem byłam ciekawa, czyż Tyś ta owa przyszła Pańcia Tyciowa? Ale już doczytałam, że tak! :lol: Gratuluję piękną dziewczynkę wybrałaś! :hand: Quote
anecik60 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ale Tycia z Wami jest szczesliwa, bedzie za Wami tesknic:( Quote
madziai Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='otita']Cudny psiniaszek i filmik i nastrój i w ogóle! Chyba nie łatwo będzie się Tyci rozstać z Wami! :fadein: Damy radę, choć faktycznie nie będzie łatwo... W końcu Tycia na filmie prezentuje się niczym Marilyn Monroe :multi: Jestem pewna, że w nowym domku będzie równie szczęśliwa o ile nie szczęśliwsza...:lol::lol::lol:... Super, że filmik wam się spodobał... Quote
Psunia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Na pewno wyślę zdjęcia, jak już Tycia będzie u nas. :multi: Quote
Itske Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cioteczki, dajcie ja tę Tyciuchnę bo nam się kobitka pochoruje Madziai - to co dasz mi to cudo 25? Dasz:evil_lol: Psunia- wieczorem 25.03 spotykamy się w Gdańsku - gdzie Ci pasuje? Quote
madziai Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Itske']Cioteczki, dajcie ja tę Tyciuchnę bo nam się kobitka pochoruje Madziai - to co dasz mi to cudo 25? Dasz:evil_lol: Psunia- wieczorem 25.03 spotykamy się w Gdańsku - gdzie Ci pasuje?[/QUOTE] Uprzejmie donoszę, że Psunia jest już pełnoprawną właścicielką Tyci...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Łezka w oku się kręci na samą myśl, że Tyciuchna znalazła tak szybko Panią, którą urzekła jej niebanalna urodą i oddany charakterek...:lol: Itske teraz 25 jestem zmuszona Tycię oddać, bo w przeciwnym wypadku Psunia przyjedzie do mnie i mi ją "brutalnie" odbije:crazyeye::p... Quote
Itske Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='madziai'] Itske teraz 25 jestem zmuszona Tycię oddać, bo w przeciwnym wypadku Psunia przyjedzie do mnie i mi ją "brutalnie" odbije:crazyeye::p...[/QUOTE] A ja Psuni pomogę:evil_lol: Mam podobnego z charakteru suniacza z dogo, i nie ma lepszych psów:loveu:. Psuniu - serdecznie gratuluję:cool2:! Quote
Psunia Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziękuję, aż muszę ochłonąć, takie dobre wieści. :-) Itske wysłałam wiadomość. Quote
otita Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 No to się Tyciula nabądź ze swoimi tymczasowymi Pańciami do 25-go! Quote
madziai Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Itske']A ja Psuni pomogę:evil_lol: No ładnie i Ty Itske przeciwko mnie:diabloti:, ale wybaczam - w końcu dobro Tyci najważniejsze:lol: Quote
Itske Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='madziai'][quote name='Itske'] No ładnie i Ty Itske przeciwko mnie:diabloti:, QUOTE] Pomorskie górą! Quote
Recommended Posts