Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Normalnie od wczoraj same dobre wieści...<ci nie zapeszać>...zrobię wszystko, aby dowieźć tą "małpkę" 25 marca do Wawy...Itske będziemy w kontakcie.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Psunia']Itske ja po Tycię to spokojnie do Gdańska mogę podjechać. :-)[/QUOTE]

świetnie, bo ja generalnie mieszkam pod Starogardem, więc nad morze mi kawałek:lol:
Jak ją ode mnie w Gdańsku przejmiesz - to super

Posted

Tycia ma się bardzo dobrze - w końcu ktoś Tyciuchną się zainteresował...a będzie jeszcze lepiej, jak już będzie w nowym domku na zawsze <ci ale nie zapeszajmy)...

Dobranocne buziaki od Tyci

Posted

Dwie psiapsiółki, jak widać potrafią się dzielić nawet jedną małą poduchą. Niedługo przyjdzie im się rozstać...ale oczywiście moja Blonduśka cieszy się, że Tycia pojedzie do super domku...:lol:

Posted

Hejka ludziki...

Poniżej link prezentujący Tycię w całej okazałości...z pomocą małej modelki:evil_lol:

[video=youtube;J_h6pAOQZhc]http://www.youtube.com/watch?v=J_h6pAOQZhc[/video]

Miłego oglądanka, na Dogo będę jutro wieczorem.

Posted

Wiem, wiem byłam ciekawa, czyż Tyś ta owa przyszła Pańcia Tyciowa? Ale już doczytałam, że tak! :lol: Gratuluję piękną dziewczynkę wybrałaś! :hand:

Posted

[quote name='otita']Cudny psiniaszek i filmik i nastrój i w ogóle! Chyba nie łatwo będzie się Tyci rozstać z Wami! :fadein:

Damy radę, choć faktycznie nie będzie łatwo...
W końcu Tycia na filmie prezentuje się niczym Marilyn Monroe :multi:

Jestem pewna, że w nowym domku będzie równie szczęśliwa o ile nie szczęśliwsza...:lol::lol::lol:...

Super, że filmik wam się spodobał...

Posted

Cioteczki, dajcie ja tę Tyciuchnę bo nam się kobitka pochoruje
Madziai - to co dasz mi to cudo 25? Dasz:evil_lol:
Psunia- wieczorem 25.03 spotykamy się w Gdańsku - gdzie Ci pasuje?

Posted

[quote name='Itske']Cioteczki, dajcie ja tę Tyciuchnę bo nam się kobitka pochoruje
Madziai - to co dasz mi to cudo 25? Dasz:evil_lol:
Psunia- wieczorem 25.03 spotykamy się w Gdańsku - gdzie Ci pasuje?[/QUOTE]

Uprzejmie donoszę, że Psunia jest już pełnoprawną właścicielką Tyci...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Łezka w oku się kręci na samą myśl, że Tyciuchna znalazła tak szybko Panią, którą urzekła jej niebanalna urodą i oddany charakterek...:lol:

Itske teraz 25 jestem zmuszona Tycię oddać, bo w przeciwnym wypadku Psunia przyjedzie do mnie i mi ją "brutalnie" odbije:crazyeye::p...

Posted

[quote name='madziai']
Itske teraz 25 jestem zmuszona Tycię oddać, bo w przeciwnym wypadku Psunia przyjedzie do mnie i mi ją "brutalnie" odbije:crazyeye::p...[/QUOTE]

A ja Psuni pomogę:evil_lol:
Mam podobnego z charakteru suniacza z dogo, i nie ma lepszych psów:loveu:.
Psuniu - serdecznie gratuluję:cool2:!