Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fruzia to ruda suczka w typie jamnika gładkowłosego w wieku około 2 lat. Została przywieziona do schroniska po odchowaniu szczeniąt. Prawdopodobnie straciła dom z powodu ciąży, niedawno odchowała szczeniaczki, które znalazły domu na akcji adopcyjnej w Silesii.

Niestety do Fruzi szczęście się nie uśmiechnęło i siedzi w schronisku, na razie niedługo ale jamniki to wielkie pieszczochy spragnione pieszczot, nie nadają się do dłuższego pobytu w schronisku.

Fruzia pomimo, że ma nie bardzo jamniczy ogonek to charakter całkowicie jamniczy i jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Jest tez wielkim łakomczuchem, który dla przysmaku dużo jest gotowy zrobić.

Fruzia jeszcze ma powiększone sutki po karmieniu szczeniąt, ale szybko dojdzie do siebie. Pomimo przejść w życiu nie straciła ufności w ludzi.

Na spacerze chodzi całkowicie na luźnej smyczy, co zresztą widać na zdjęciach, niestety ogonek nosi pod pupcią, nie czuje się jeszcze pewnie. Nie zwraca uwagi na inne psy.

Na razie nie ma ochoty na zabawy, cieszy się z samego spaceru i kontaktu z człowiekiem.

Kontakt w sprawie adopcji:
Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290

Posted

soboz4 napisał(a):
Bardzo dziękuję! Twoje allegro jest cudne!

Troche sobie ułątwiłam, jamniki mają jeden szablon graficznie zgodny ze stroną i wstawiam :). Ok to dziewczynie zrobię allegro. Linka zapodam.

Posted

soboz4 napisał(a):
Piękne te allegra robisz, jestem pod wrażeniem. Ja tylko wg szablonu umiem, na dodatek kilka razy muszę poprawiać, bo zawsze coś pokręcę.

Eeee nio właśnie jamniki sobie uprościłam zrobiłam szablon i na nim robię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: