mimiś Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 a jak wygladaja te kluseczki?-bo zdjęcie chyba sprzed 3 m-cy? Quote
anovip1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Mam miłą wiadomość dla cioteczek . Chłopaczek wczoraj znalazł domek.Zamieszkał na moim osiedlu. Rodzinka bardzo zadowolona z maleństwa. Pozostała jeszcze jedna sunieczka.Miejmy nadzieje,że również będzie miała szczęście i niedługo trafi do domku. Mam obiecane zdjęcia suni. Quote
rita60 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 To czekamy cioteczko na fote ostatniej malizny. Quote
anovip1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Sunieczka została sama. Rodzeństwo już w domkach.Czas ,by maleństwo trafiło na swojego ludka . Quote
rita60 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='anovip1']Sunieczka została sama. Rodzeństwo już w domkach.Czas ,by maleństwo trafiło na swojego ludka .[/QUOTE] Oj czas najwyższy cioteczko....... Quote
anovip1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Niestety , nadal nie otrzymałam zdjęć sunieczki.... Malutka wciąż czeka.... Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Witaj Malutka.......idziemy prosić o domek...... Quote
rita60 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Witaj maluchu...widze,ze my tylko we dwoje na watku...... Quote
anovip1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 rita60 napisał(a):Witaj maluchu...widze,ze my tylko we dwoje na watku...... Małgosiu,cały czas jestem i ja . Niestety ręce opadają :shake: Są telefony o malutką,ale cóż , chętni na sunię nawet zgadzają się na podpisanie umowy adopcyjnej ....... i na tym się kończy rozmowa. Brak słów :flaming: Quote
anovip1 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Otrzymałam wiadomość z domku tymczasowego: Pani pokochała sunieczkę całym sercem. Maleństwo bardzo przyzwyczaiło się do swojej opiekunki. Rozstanie byłoby zbyt bolesne. Sunia zostaje u pani na stałe :lol: Pani dziękuje wszystkim za pomoc i zaangażowanie w szukaniu domków dla wszystkich szczeniaczków. Małgosiu ,dziękuję bardzo za założenie wątku i ogłoszenia dla wszystkich maluszków :Rose: Dziękuję również wszystkim cioteczkom za pomoc w ogłoszeniach :Rose: Quote
rita60 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Bardzo sie ciesze:multi:powodzenia malutka:loveu: Quote
Recommended Posts