Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A słyszały o karmie Dog Club?.Jak to piszom:nie zawiera konserwantów i antyutleniaczy(BHT,ETHOXYQuin),wolne od GMO(nie zawiera genetycznie modyfikowanych organizmów).niektóre rodzaje zawierają naturalne antyutleniacze-ekstakt rozmarynu.

Posted

:eviltong: :eviltong:
a ta jaka zabawna z wieczora:roll: :evil_lol: ....
psom smakowaly..psom...poza maksem ktory zrobil-bleee.:roll: .

Posted

14ruda napisał(a):
A słyszały o karmie Dog Club?.Jak to piszom:nie zawiera konserwantów i antyutleniaczy(BHT,ETHOXYQuin),wolne od GMO(nie zawiera genetycznie modyfikowanych organizmów).niektóre rodzaje zawierają naturalne antyutleniacze-ekstakt rozmarynu.

nieslyszaly.o kennel's favourite tez nie slyszalam-do dzisiaj.:evil_lol:

Posted

Bo ja sie o tej karmie dowiedziała z "Mojego psa":cool1: .I patrze,że mam dystrybutora na miejscu:razz: ,wiec zadzwonłam,za 2 godziny przywiózł mi karme:p (jeszcze jakis gratis sie wytarga 4 kilowy:diabloti: ).Jak narazie najlepsze koopy i ogólny wygląd to nutra i właśnie dog club.znajde ulotkie to napisze składy,bo wór za cięzki żeby z niego spisywać.:evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
eeee, nie baldzo ;) :evil_lol:

No bo ty masz strasznie wybrednego psa :eviltong: ciasteczka hrabiemu Maxymilianowi nie smakują :eviltong: i to jeszcze rybne :roll: phi :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
widze maksa i bu na lambie.nie ma dodatkow kurczaka.jedyne to....23bialka.dawka 360g na ona.

Ayshe a jest tam pszenica? Bo jak tak to Bublasta odpada. Jeśli nie to może umówimy się z Agis i zakupimy na spółkę jeden worek na próbę.

Posted

Tak wlasnie myslalem o slamon & rice. Tylko martwi mnie to na co ona miala te uczulenie na łososia czy na te ziemniaki, po rybach na pamietam aby sie drapala

Posted

Mój raniutko zjada sucha karme (Royal lub Eukanuba), później mamusia mu gotuje dwa posiłki, i całkiem wieczorem znów na sucho. I dobrze się ma z tym :)

• 3 weeks later...
Posted

Karmie psa tą Puriną dokładnie od tygodnia czy to możliwe ze przez to iz organizm się przestawie pies mi się coś dużo drapie i gryzie?:placz: Dostałem propozycja aby jednak przejść na Orijen ale bym wtedy już 3 raz w ciagu kwartału zmieniał karme... nie wiem czy sie zdecydować....

Posted

halo halo a jak sie sprawzda ppp athletic czy jakos tak?ta dla duzych aktywnych psow z jagniecina?:> jak jest naprawde z jej wydajnoscia? bo msuze mlodemu akrme zamowic.. psy dojadaja 2 worek ppp salmoona;p wiec czas na zmiany.. i cos pod katem aktywnosci cek. bo al. je acane light teraz..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...