Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahhh od 5 na nogach.. o 7 powrot do domu i na spacer z psmai.. porzed wyjsciem dalam mamie lsite zkaupow dla psow z miesnego.. i kupila mi 4 kawalki korpusu, 2 kosci cielece, 3 szyje indycze.. ale skrzydel nie kupila;/ no i wracam po 9 ze spaceru do domu.. i ojciec mi gada, ze psie meisa jest w lodoowce.. i zebym mu mogla dac jeden korpus i szyje.. a on mi odkupi jak bnedzie meic pieniadze;/ i teraz to gotuje.. pzoniej zezre a na wywarze zrobi zupe;/ dobrze, ze ksoci cielece przed nim uratowalam bo by na nich zupe gotowal a ugotowane ksoci psom dawal;/ boszze;/

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmara to było dobre :crazyeye: :lol: :evil_lol:

Dajecie psom jajka na twardo? (czy jakiekolwiek tam..)
Bo booras je ubostwia i w ogien by skoczył za cuś takiego :roll: nie wiem tylko ile moze zjesc tego wiec tak ma srednio 1 na tydzien (gdzies wyczytałam ale sie waham ciagle)
Wczoraj miał wczesniejszy dzien dziecka i wtrąbił łososia surowego :cool3: poza tym jedziemy na suchej raz na czas z dodatkiem tuńczyka czy innej ryby z puchy.

Posted

[quote name='lizka']marmara to było dobre :crazyeye: :lol: :evil_lol:

Dajecie psom jajka na twardo? (czy jakiekolwiek tam..)
Bo booras je ubostwia i w ogien by skoczył za cuś takiego :roll: nie wiem tylko ile moze zjesc tego wiec tak ma srednio 1 na tydzien (gdzies wyczytałam ale sie waham ciagle)
Wczoraj miał wczesniejszy dzien dziecka i wtrąbił łososia surowego :cool3: poza tym jedziemy na suchej raz na czas z dodatkiem tuńczyka czy innej ryby z puchy.jajaka na twardo,miekko i polmiekko sa niamniam:evil_lol:

Posted

surowa ryba :roll: musze sprawdzic czy synus zje :evil_lol: choc watpie, skoro ostatnio nie tknal nawet surowej cielecej kosci z miechem :razz:

Posted

Eddiii napisał(a):
surowa ryba :roll: musze sprawdzic czy synus zje :evil_lol: choc watpie, skoro ostatnio nie tknal nawet surowej cielecej kosci z miechem :razz:

kosci nie chcial? :crazyeye: nie wyglada na takiego wybrednego :evil_lol: ;) A myslalam, ze Max jest dziwny pod wzgledem wybrzydzania z jedzeniem :evil_lol:

Posted

no jest troche dziwny :evil_lol: wlasciwie to nic prawie nie lubi :niewiem: ale z karma nigdy nie wybrzydza, kazda jest dobra :p

Posted

Eddiii napisał(a):
no jest troche dziwny :evil_lol: wlasciwie to nic prawie nie lubi :niewiem: ale z karma nigdy nie wybrzydza, kazda jest dobra :p

Dobrze, ze chociaz nad karmami nie wybrzydza :evil_lol: Ja juz nie mam tak dobrze :roll: A najsmieszniejsze jest, ze Max potrafi pluc miesem, wezmie do pyska, przemieli troche i wypluje z mina "mamcia, co Ty mi dajesz" :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
Dobrze, ze chociaz nad karmami nie wybrzydza :evil_lol: Ja juz nie mam tak dobrze :roll: A najsmieszniejsze jest, ze Max potrafi pluc miesem, wezmie do pyska, przemieli troche i wypluje z mina "mamcia, co Ty mi dajesz" :evil_lol:

niezle z tym miechem :evil_lol:
Timon surowe wolowe zjada, gotowane rozne tez, najbardziej uwielbia lapki kurze gotowane z wywarkiem (co mnie juz powoli doprowadza do szlu bo ciagle musze to gotowac i obierac :angryy: ) ale watpie by sie skusil na surowe drobiowe :roll: i zadnego owocu ani warzywa pod zadna postacia nie tknie :roll:

Posted

hahahah rzeczywiscie macie dziwne psy... moje za "surowizna" przepadaja... sucha jezda kazda.. aczkowliek widac, ze nie kazda im smakuje ;p owoce i warzywka tez jakies jedza;p

Posted

A moja przepada za wszelkimi rybkami, nawet jak jestesmy w lesie na spacerze to próbuje wyprosic od wędkarzy:evil_lol: Ogólnie to ona przepada za orzechami włoskimi.

Ostatnio zaczelismy karmic acana i ni e wiem czy to ja sobie cos ubzdurałem czy pies się wiecej drapie...

Posted

Naprawde dziwne te wasze psy.....Ksieciunio jest wybredny, ale zeby surowizny nie zjesc :crazyeye: to chyba musialby byc umierajacy....Rybki tez sa pycha, nie tylko miesko, ale surowy leb wigilijnego karpia tez jest mniami!!

Posted

Kaza wczoraj wsuwała paste rybna z jajeczkiem ;) A potem dostała koncówke ogonka, to miesko zezarła, a płetwe z ogonka wypluła. Ogólnie to lubi mieso z rybek, ale jakos nie próbowałam jej dawac w całosci albo surowej :crazyeye:

Posted

shado nie przeszkadza nawet jak ryba sie rusza-wylowi i aaam.:cool1:
a tak wogole to wlasnie moje pieski pochlonely sledzia po zydowsku tj z rodzynkami,czosnkiem i cebula:roll: .pyyyycha:lol:

Posted

ayshe napisał(a):

a tak wogole to wlasnie moje pieski pochlonely sledzia po zydowsku tj z rodzynkami,czosnkiem i cebula:roll: .pyyyycha:lol:

Śledź po żydowsku... Bleeee W ogóle śledź w jakiejkolwiek postaci jest bleeee

Posted

AM napisał(a):
Śledź po żydowsku... Bleeee W ogóle śledź w jakiejkolwiek postaci jest bleeee
moje dziecko wsuwa takie dziwolagi-jest uzalezniona:diabloti: .ja nieznosze.najadlam sie sledzi jak bylam w ciazy -tonami i teraz mam odrzut natychmiastowy.

Posted

Ayshe - ja mam takie pytanie: Czy karmiłas kiedykolwiek swoje psy normalnym zarciem czy zawsze dostawały sucha paszę?
Wiadomo,ze przy takim stadku, gdy psy sa w różnym wieku, w róznym stanie zdrowia i maja róznie dawkowany wysiłek, zeby je karmic normalnym jedzeniem to trzeba by miec kucharke na etacie zeby wszystkim dogodzić.
Ale ciekawa jestem czy i jakie masz doswiadczenia z psim gotowaniem i jakie masz zdanie na ten temat?

Posted

jasne ze karmilam.dawno wprawdzie ale tak.nawet wytestowalam kielki slodowe co konie dostawaly.:evil_lol: .w zyciu moje psy tak pieknie nie wygladaly jak po dodatku kielkow.cos niesamowitego.

Posted

Co to za kiełki i skąd to sie bierze? Ja czasem daje burkom biotyne w końskiej wersji ale z kiełkami sie nie widziałam

Posted

kupowalismy z browaru.to sie nazywa kielki slodowe jest takie sypkie,jasno brazowe,zajezdzaja ...piwskiem:evil_lol: i robia z psow lustra do przegladania sie.z koni zreszta tez.ja je zalewalam rosolem z miesem.lepsze niz te wszystkie kerabole ,biotyny itp razem wziete.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...