Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eddiii napisał(a):
******* czy pies moze jesc gotowane szyje indycze , tzn czy te kosci moze zjesc :oops: ******

Mięsko tak, jak chce Ci się obierać:razz: a kosteczki nie:shake: tylko surowe szyjki może jeść w całości:lol:

Posted

dzieki, wlasnie nie chcialo mi sie obierac, ale skoro tak to sie poswiece.

a z czym mozna podawac algolith? bo podczas wyjazdu nie bedzie zadnego mieska ani galaretek

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Mięsko tak, jak chce Ci się obierać:razz: a kosteczki nie:shake: tylko surowe szyjki może jeść w całości:lol:

Kości z szyjek psy moga jeść, nawet ugotowane. Tylko kości długie są niebezpieczne po ugotowaniu (np. udowe). Kości płaskie (np. szyjka) są "bezpieczne". O ile pies nie ma po kościach sensacji żoładkowo-jelitowych to może je wcinać.

Posted

AM napisał(a):
Kości z szyjek psy moga jeść, nawet ugotowane. Tylko kości długie są niebezpieczne po ugotowaniu (np. udowe). Kości płaskie (np. szyjka) są "bezpieczne". O ile pies nie ma po kościach sensacji żoładkowo-jelitowych to może je wcinać.

No ja słyszałam że lepiej dawać surowe:lol: zresztą ja surowizny nie daję bo Szira nawet po małej ilości ma takie sranie że lepiej nie mówić:oops:

Posted

shado tez mial.ale szybko sie skonczyly.zawsze daje wszystko takie na surowo.nigdy nic nie gotowalam z miecha.reszta moich psow nie miala sensacji ale one sa przyzwyczajone do surowizny.daje im 2 razy w tygodniu jakis super deser do wszamania.

• 2 weeks later...
Posted

Można dać psu szpinak?Aicha lubi,ale dostała do spróbowania,bo nie wem czy mozna.Taki zwykły,rozmrożony,mielony bez przypraw.

Posted

14ruda napisał(a):
tak od czasu do czasu jak sobie robie troszke do suchej bedzie dostawac w takim razie.bo szpinak zdrowy jest:)
......aczkolwiek moje dziecko zupelnie przyslowiowo nienawidzi szpinaku:mad: ...ewent nalesniki z nim i z brie.

Posted

ja tam szpinak uwielbiam jako sos,w zapiekance,na pizzy w ogóle szpinak jest genialny:eviltong: A chyba wszystkie dzieci nie lubia szpinaku.:p a jak bylam dzieckiem nienawidziłam sera żółtego(jakas durna byłam).I żarłam kaszanke(brr:cool1: ).

Posted

boszsz kaszanke?:crazyeye: bleeee:roll: :evil_lol: .moje dziecko nei wie dlaczego nei lubi szpinaku-poszla do przedszkola i tam zostalo grupowo stwierdzone ze nie lubi sie szpinaku i od tej pory nie lubi:razz: :evil_lol:

Posted

to zrób zapieknankę ze szpinaku i powiedz, że to brokuły... moi rodzice tak zrobili i co... jak sie przyznałam ze wcale taka najgorsza nie jest to już nia ma co... wszystko w psychice siedzi...

Posted

:evil_lol: :cool3: :lol: :lol: :lol: brokulow tez nie lubi chyba ze w plynie:cool3: kiedys jadla tonami a potem stwierdzila ze w sumie to one sa be i juz tak zostalo:roll: .co nie znaczy ze nie ma wyboru i dostaje:cool1: .moje dziecko jak kazde dziecko najlepiej by zylo na chipsach,mcshicie,pizzy i zapychalo sie .......kiszonymi ogorkami z papryczkami piri piri:roll: .niestety wolnosci u mnie nie ma a demokracja to dosc gooopi ustroj i u mnie nie obowiazuje:cool1: .

Posted

Brokułki mniami:eviltong: .Tyz można dać kawałek piesu?:razz: taki mały kwiat?:cool3: I szparagi tyż mniami sa.Tego pewnie Kasia tyz nie lubi.:evil_lol:

Posted

ja daję psu też marchewkę i banana. sama lubię to czemu mam psu odmawiać? :evil_lol: a pies sam podkrada kotom ser żółty :diabloti:

Posted

a u mnie miłe zaskoczenie... dałam psu kość z mięchem i zjadł całą i rewolucji nie było... jestem strasznie zadowolona, a więc eksperymentów ciąg dalszy, a jak się wyniosę z domku to w ogóle wywróce życie mego psa do góry nogami, bo olejemy jelita i spróbujemy normalnej karmy jak ayshe na Shado :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...