Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mch napisał(a):
moje też by nie pogardziły ,oj nieee.
dzis na intencje piątku dostały na obiad po surowym ogonie wołowym, bleeeeeeeeee

Jakie bleee?? Nie znasz się ;) :lol: Zapytaj Klarki i Źaby czy ogon był bleee :cool3:
U mnie dziś na pierwszy posiłek był korpus z kurczaka, na drugi papka jarzynowa z rybą, jajkiem i olejem -->> to jest dopiero bleee :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem zachwycona bo wczoraj udało mi się kupić ryby w dobrej cenie :multi: Kupiłam kundlom śledzie patroszone, bez głów 6,7zł za kg i kości mięsne, które mogą stanowić posiłek - 1,8zł za kg. Jeju, cieszę się z tego jak głupi bateryjką :lol:

Posted

AM napisał(a):
Ja jestem zachwycona bo wczoraj udało mi się kupić ryby w dobrej cenie :multi: Kupiłam kundlom śledzie patroszone, bez głów 6,7zł za kg i kości mięsne, które mogą stanowić posiłek - 1,8zł za kg. Jeju, cieszę się z tego jak głupi bateryjką :lol:

trzeba bylo dac znac to podeslalabym Tobie moja wredote.. ona ma talent do znajdywania rybek na spacerze :mad: i teraz smierdzi jak kuter rybacki :angryy: a zeby bylo weselej, to wczoraj ja kapalam :angryy:

Posted

AM napisał(a):
rybki pyszne sa.:lol:

Posted

I warzywka:).Mój królik nienawidzi warzyw,żre tylko ziarenka i przysmaki,a jak mu wrzuce marchew czy coś króliczego to wywala za klatke.A pies warzywka uwielbia.Najbardziej marchewkie.Wykrada też mandarynki.Czy mandarynki sa szkoldliwe?Ja 2 tyg temu zjadłam 2 kilo(przez cała niedziele) i pół nocy spędziłam w łazience.:)

Posted

AAAAAAAAAAAAA kur... mac!!!! mowic siostrze,zeby zobaczyla czy maja ten roboran bo byla na miescie i jak maja to zbey kupila.. i z czym przyzla? z mikita-amino biotin.. bo to lepsze jest od roboranu ,ktorego nie sprzedaja bo ejst ebznadziejny!! i to cudo kosztuje 12 zl i to za 50 tabl;/ a takie smao cos ale 150 tabl. w karusku kosztuje ok 8 zl!! ja pier...!! czy to cos pomoze? a w dodatku neiwydajne to ejst bo psiza na opakowaniu o 1 tabl na 20kg, a w karusku o 1 tab na 2.5 kg;/

Posted

Amino biotin są dwie wersje. Normalna (1tabl. na 2,5kg) i amino biotin maxi dla dużych psow (1tabl. na 20kg).

Tez to kupilam w okresie błędów i wypaczeń :evil_lol:

Posted

no my mamy ten mega cos tam dla duzych psow... wiec jak to sie ma do roboranu? bo koles stwierdzil,ze roboranu nie sprowadza bo psom nie smakuje itp itd... a to psy same ejdza-to prawda bo moje zjadly:D ehh ale nie aj to kupowalam;/ wiec dalej mam szukac tego roboranu?

Posted

hmm no o sama zjadliwosc sie nie martwie bo psy zjedza to co im dam czy chca czy nie;p ale chodzi mi o sam preparat.. bo podobno ten amino biotin megavit to to samo co roboran.. ale nogdzie szczegolowego skladu roboranu nie znalazlam.. wiec dlatego pytam czy to ewentualnie moze byc czy mam dalej szukac roboranu?

Posted

marmara_19 napisał(a):
.. bo podobno ten amino biotin megavit to to samo co roboran..

Megavit Amino Biotin podaje swojemu psu od dobrych kilka lat, niemal od początku. To zwykły zestaw witamin i mikroelementów ze zwiekszona dawką biotyny mająca pozytywnie wpływac na okrywe włosowa zmniejszając linienie itd. jakoś nie zauważam, żeby linienie było mniej obfite:D W każdym razie chwale sobie te witaminy. Nie wierzę w jakiekolwiek specyfiki mające zmniejszyć linienie psa, bo natura jest silniejsza i tyle ile pies nabierze kłaków na zimę tyle tez będzie zrzucał i to chyba logiczne:)

Posted

shami napisał(a):
Amino biotin są dwie wersje. Normalna (1tabl. na 2,5kg) i amino biotin maxi dla dużych psow (1tabl. na 20kg).

Ja mam nie żadne tam "maxi" i jest 1 tabl. na 20 kg o wersji 1 tabl. na 2,5 kilo pierwsze słysze.:roll:

Ja w internetowym sklepie za opakowanie 400 tabl. płace 54 zl, więc to sprawa groszowa zważywszy, że wystarcza to na 200 dni czyli na ponad pół roku.:evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
Nie chodzi o to ile pies goobi wlosow, raczej jak ten wlos wyglada.

Wiem, ale mówię o wypadaniu, bo tez często poruszany jest temat typu "jak zmniejszyć linienie ONka"

Mój pies ma włos piękny i to najwazniejsze, jeszcze gdyby nie wypadał to w ogóle byłoby super:evil_lol:

Posted

no a wlasnie cekiniastemu sie wlos popsul na nn i zrobil sie lupiezyk.... i to chce zlikwidowac przedewszystkim... no a wlasnie ejst zwykly amino biotin-1tabl na 2.5 kg, i jest amino biotin megavit 1 tabl na 20 kg psa:)

Posted

a ja wam powiem ze udalo mi sie juz osobiscie załapac na zakupy sie w hurt.zoo . no wiadomo borys wrócil wiec w sumie 3 onki i kaukaz rosnący do wykarmienia . ludzieeeee, dobra tam ze hoho, i wszystko o tyyyyleeee tańsze niz w sklepie czy necie. przyklad algi bephara , zaplacilam 18zł , a cena w necie oscyluje ok 30, za jedną dawke fiprexu XL w sklepie placilam 25 zł, tu 3 dawki kosztuje 41 . szoook . i tak tu 5 zł, tam 10zł , ooo juz mnie w sklepach zoo nie zobaczą .

Posted

Widze,że tu każdy coś podaje jakies preparaciki na to i tamto.Co jest dobre,na co,za ile i gdzie to sie kupuje;)Bo ja obecnie nie podaje nic w tabletkach,proszkach,kapsułkach oprócz preparatów na stawy.

Posted

14ruda-a ile to to twoje juz ma?:cool3:
mch-a ja sobie chwale taki kiosk z art.zoologicznymi.mam super uklad z tymi ludzmi i sprzedaja mi po cenach hurtowych.w zamian za to ja im mowie co do czego i jak polecac cos dla okreslonych psow.bo oni to wiecie malo kumaci.mowie tez co jest dobre i w miare tanie a co do kitu.i tak oni maja wiecej klientow a ja jak kupuje jakies *******y to niemusze za nie placic cen z kosmosu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...