ayshe Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 saJo napisał(a):Na pedigree czy karmie z biedronki tez to pisze :roll::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: tyz prawda:drinking:
KasiaR Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nortonex ja karmie nutrą nuggets ale tą zwykła puppy, nie large breed. Pies wcina aż miło, dobrze przyswaja, koopy modelowe, a ma wrażliwy żołądek o czym zresztą dopiero co się przekonałam :angryy:
SAWA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jeśli mogę coś napisać o PROFormance ,to nie polecam dodawania suplementów ,przy karmieniu Lagre Breed Puppy .Dzięki seqesteringowi minerały w tej karmie dokładnie i powoli się rozkładają i są przyswajane w prawie 100%.Już wiele miotów na tej karmie są i faktycznie nie ma potrzeby dowartościowywania jej. Jeszcze jedna sprawa jest istotna PROFormance LBP jest z jagnięciny ,bez dodatku mięsa drobiowego.:p
marmara_19 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 SAWA- masz moze dawkowanie proformance l&r oraz pro power dla psa 35kg i 6 kg?
morighan Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 moja psica postanowiła się dożywić na własną rękę i ukradła kawał miecha ze stołu :mad: a właściwie to nie ukradła, tylko skonsumowała jak na prawdziwą dame przystało, siedząc tyłkiem na krześle a przednimi łapami opierając się o stół :diabloti: i jeszcze ta jej mina, jak weszłam do kuchni..:evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 bo lezalo.to zjadla.co sie ma marnowac taki smutnialek bezpanski:evil_lol:
SAWA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dawkowanie napisałam w temacie żywienie -PROFormance.:p
marmara_19 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dzieki:) bo tamz nalazlam tylko pro power na 35kg psa.. a zalezy mi tez na tej drugiej i na 6 kg psa dawkowanie:) zaraz ide tam zobaczyc:) bo zastanawiam sie nad nn czarna albo proformance ktoras z tych dwoch jakie wymienilam.. musi pasowaci malej i mlodemu.. a na nn jakis lupiez sie pojawil;/ a nn mamy L&R;/
ayshe Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 lupiez na nn...nic zaskakujacego.:cool1: .dawalas cos na siersc?zeby sie pozbyc lupiezu-najskuteczniej i najszybciej roboran H.
rudaa1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 my bedac na nn czarnej nie zauwazyliśmy na szczescie łupiezu, koopska prawidlowe, apetycik nieziemski, siersc błyszcząca itd. itp. takze wszystko wskazuje na to, że przyswaja karme dobrze, a to najwazniejsze:)
ayshe Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 rudaa-po prostu zdarza sie na nutrze lupiez a jak sie zdarzy trzeba siegnac po np.roboran i dawac razw tyg czy 2 razy i zniknie i nie wroci wiecej:evil_lol:
marmara_19 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hmm nic nie dawalam:oops: teraz zmienie karme.. zobacze ile kasy matka da:D to mzoe tej proformance sprobujemy... hmm na bewi mimo algholitu tez cekiniasty mial lupiezyk.. teraz jeszcze siersciuche zmienia... wiec ot tez dochodzi.. ale na pro planie bylo ladnie... a nic dodatkowo nei dostawaly... chcialabym go na cos energetycznego przestawic... zbey dalej amsy nabieral ladnie... i malo jadl:D ale ejdnoczesnie chce zeby mial siersc fajna.. wiec moze jak kasa bedzie to sprobuje ta proformance L&R jesli SAWA psize ,ze kurczaka tam nie ma.... a jak i to nci nie da to wroce do ppp ale ta z koeli droga jest;/ liczac do tego jakeis 50 zl na 3 kg dla alfy... bo ostatnio ppp nie mial gratisowych 3 kg;/
marmara_19 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ayshe a ten roboran to gdzie kupie?tzn w aptece?jak to wyglada i ile orientacyjnie mzoe ksoztowac? moze zakupie to.. bo zamowilam w koncu nn czarna a dla malej n gold z indoorem dla malych psow..
saJo Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja kupuje w hurtowni zoologiczno-weterynaryjnej, kosztuje niewiele, kilka zlotych za paczke. Jest w postani proszku.
marmara_19 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dzieki:) to moze w zwyklych zoologach tez to bedzie dostepne? jak sie to dawkuje itp?bo wlansie na czerwonej nn psy dostaly lupiezyku.. i ayshe poradzila ten preparat... wiec czy warto to w ogole meic w "pogotowiu"? i ile dawac i przez jaki czas?
saJo Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 W zwyklych zoologach tez powinien byc. Ja nie chodze do zwyklych zoologow, bo mam hurtownie pod nosem :p Dawkowanie chyba jest 3 lyzeczki na ONka 2x w tygodniu, nie pamietam, bo ja mam miarke w oczach :cool3:
marmara_19 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mhm ok:dzieki za odp: a dla psa takiego 6 kg jakby to wygladalo?tzn dawkowanie;p
saJo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie wiem, bo nie mam takiego malego psa, a wyrzucilam opakowanie.
ada89 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 saJo napisał(a):Nie wiem, bo nie mam takiego malego psa, a wyrzucilam opakowanie. Jak to? Whisky to pewnie coś koło 10 waży :diabloti:
ayshe Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 ada89 napisał(a):Jak to? Whisky to pewnie coś koło 10 waży :diabloti::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: no tak znowu biedna zaglodzona ;) malina:megagrin: :megagrin: :megagrin:
saJo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ada89 napisał(a):Jak to? Whisky to pewnie coś koło 10 waży :diabloti: Odbimbaj sie, bo to sie moze zle skonczyc :diabloti:
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ja kupilam Fionie szyje indycza..taka ladna i pachnaca.. a wredota tylko powachala i ani mysli zjesc...:razz: kradzione dla niej lepsze :diabloti:
AM Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 morighan napisał(a):a ja kupilam Fionie szyje indycza..taka ladna i pachnaca.. a wredota tylko powachala i ani mysli zjesc...:razz: kradzione dla niej lepsze :diabloti: To podrzuć moim kundlom. Na pewno nie pogardzą :evil_lol: :lol:
morighan Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 AM napisał(a):To podrzuć moim kundlom. Na pewno nie pogardzą :evil_lol: :lol: to juz jest wspomnienie po szyi:evil_lol:
mch Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 moje też by nie pogardziły ,oj nieee. dzis na intencje piątku dostały na obiad po surowym ogonie wołowym, bleeeeeeeeee
Recommended Posts