Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nortonex ja karmie nutrą nuggets ale tą zwykła puppy, nie large breed. Pies wcina aż miło, dobrze przyswaja, koopy modelowe, a ma wrażliwy żołądek o czym zresztą dopiero co się przekonałam :angryy:

Posted

Jeśli mogę coś napisać o PROFormance ,to nie polecam dodawania suplementów ,przy karmieniu Lagre Breed Puppy .Dzięki seqesteringowi minerały w tej karmie dokładnie i powoli się rozkładają i są przyswajane w prawie 100%.Już wiele miotów na tej karmie są i faktycznie nie ma potrzeby dowartościowywania jej. Jeszcze jedna sprawa jest istotna PROFormance LBP jest z jagnięciny ,bez dodatku mięsa drobiowego.:p

Posted

moja psica postanowiła się dożywić na własną rękę i ukradła kawał miecha ze stołu :mad: a właściwie to nie ukradła, tylko skonsumowała jak na prawdziwą dame przystało, siedząc tyłkiem na krześle a przednimi łapami opierając się o stół :diabloti: i jeszcze ta jej mina, jak weszłam do kuchni..:evil_lol: :evil_lol:

Posted

dzieki:) bo tamz nalazlam tylko pro power na 35kg psa.. a zalezy mi tez na tej drugiej i na 6 kg psa dawkowanie:) zaraz ide tam zobaczyc:) bo zastanawiam sie nad nn czarna albo proformance ktoras z tych dwoch jakie wymienilam.. musi pasowaci malej i mlodemu.. a na nn jakis lupiez sie pojawil;/ a nn mamy L&R;/

Posted

my bedac na nn czarnej nie zauwazyliśmy na szczescie łupiezu, koopska prawidlowe, apetycik nieziemski, siersc błyszcząca itd. itp. takze wszystko wskazuje na to, że przyswaja karme dobrze, a to najwazniejsze:)

Posted

rudaa-po prostu zdarza sie na nutrze lupiez a jak sie zdarzy trzeba siegnac po np.roboran i dawac razw tyg czy 2 razy i zniknie i nie wroci wiecej:evil_lol:

Posted

hmm nic nie dawalam:oops: teraz zmienie karme.. zobacze ile kasy matka da:D to mzoe tej proformance sprobujemy... hmm na bewi mimo algholitu tez cekiniasty mial lupiezyk.. teraz jeszcze siersciuche zmienia... wiec ot tez dochodzi.. ale na pro planie bylo ladnie... a nic dodatkowo nei dostawaly... chcialabym go na cos energetycznego przestawic... zbey dalej amsy nabieral ladnie... i malo jadl:D ale ejdnoczesnie chce zeby mial siersc fajna.. wiec moze jak kasa bedzie to sprobuje ta proformance L&R jesli SAWA psize ,ze kurczaka tam nie ma.... a jak i to nci nie da to wroce do ppp ale ta z koeli droga jest;/ liczac do tego jakeis 50 zl na 3 kg dla alfy... bo ostatnio ppp nie mial gratisowych 3 kg;/

Posted

Ayshe a ten roboran to gdzie kupie?tzn w aptece?jak to wyglada i ile orientacyjnie mzoe ksoztowac? moze zakupie to.. bo zamowilam w koncu nn czarna a dla malej n gold z indoorem dla malych psow..

Posted

dzieki:) to moze w zwyklych zoologach tez to bedzie dostepne? jak sie to dawkuje itp?bo wlansie na czerwonej nn psy dostaly lupiezyku.. i ayshe poradzila ten preparat... wiec czy warto to w ogole meic w "pogotowiu"? i ile dawac i przez jaki czas?

Posted

W zwyklych zoologach tez powinien byc. Ja nie chodze do zwyklych zoologow, bo mam hurtownie pod nosem :p Dawkowanie chyba jest 3 lyzeczki na ONka 2x w tygodniu, nie pamietam, bo ja mam miarke w oczach :cool3:

Posted

saJo napisał(a):
Nie wiem, bo nie mam takiego malego psa, a wyrzucilam opakowanie.

Jak to? Whisky to pewnie coś koło 10 waży :diabloti:

Posted

ada89 napisał(a):
Jak to? Whisky to pewnie coś koło 10 waży :diabloti:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: no tak znowu biedna zaglodzona ;) malina:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

morighan napisał(a):
a ja kupilam Fionie szyje indycza..taka ladna i pachnaca.. a wredota tylko powachala i ani mysli zjesc...:razz: kradzione dla niej lepsze :diabloti:

To podrzuć moim kundlom. Na pewno nie pogardzą :evil_lol: :lol:

Posted

moje też by nie pogardziły ,oj nieee.
dzis na intencje piątku dostały na obiad po surowym ogonie wołowym, bleeeeeeeeee

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...