Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
mozesz.a kto ci zabroni?:cool3: :evil_lol: .zwlqaszcza ze pies zacznie zdaje sie zabki zmieniac a uszy ma nadal nie uwapnione[jesli to aktualne zdjecie to w avatarze].klada sie.
a jak tam z maluchem praca?cwiczycie na wedce czy na szmacie z pozorantem?jak radocha na sladach?chili[nasze dziecko po vacie]ma *******ca na punkcie sladow.fajnie jej idzie.bardzo ladnie chodzi na targecie duzo zapalu ma dziewczyna.pracujemy z nia na ipowskim gryzaku bo na nim najlepiej pracuje.szmaty troche robilismy.ale gryzak dla chili jest najbesciacki:).pytam sie z ciekawosci bo przeciez psa do ipo wzielas[o ile pamietam to mialas nim zdac tresera].a zawsze mnie ciekawi jak ktos pracuje na cwiczaku z grzdylami.mam takiego lekkiego hopla na tym punkcie.

Zastanawiałam się czy to nie za dużo codziennie żółtko i twarożek...
Narazie tylko obserwował pozoranta przy pracy z innym psem, miałm już w tym tygodniu jechać do szkoleniowca, byłam umówiona, ale dostał tej niestrawności i niestety jeszcze dziś nie wrócił w pełni do siebie ... jest trochę apatyczny i odmawia jedzenia, chociaż kał w porządku i temperatura też.Uwielbia ganiać za szmatką czy to na wedce czy bez . Jak się wczepi w nią ząbkami to paznokcia nie idze wcisnąć. Jestem ostrożna bo wypadły mu dwa ząbki już, górne siekacze. Niestety i ślady maja opóźnienie, na razie przyzwyczaiłam do polecenia "szukaj" chowając mu zabawki w domu, wiem że juz powinnam zacząć :oops: Jak tylko wydobrzeje będziemy układać proste śladziki :cool3: Bardzo chciałbym zdać z nim tresera , dużo pracy przed nami i to najfajniesze jest .Ayshe podpowiedz mi jaki gryzak kupić, jaki najlepszy będzie może jakiś link albo zdjęcie :razz:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gryzaki masz w gappayu.ringowy np jest taki dzieciecy bardzo.ale ogolnie do gryzakow polecam gappay.link w linkowni.nie wiem jak pies lapie to bezpiecznei moge ci polecic na poczatek miekki.ale spytaj sie pozoranta ktory pracuje z psem.odradzam gryzaki dingo-chyba nikt z tej firmy nie pracowal z psem w ipo:evil_lol:.
u kogo bedziecie prowadzeni?

Posted

ayshe napisał(a):
gryzaki masz w gappayu.ringowy np jest taki dzieciecy bardzo.ale ogolnie do gryzakow polecam gappay.link w linkowni.nie wiem jak pies lapie to bezpiecznei moge ci polecic na poczatek miekki.ale spytaj sie pozoranta ktory pracuje z psem.odradzam gryzaki dingo-chyba nikt z tej firmy nie pracowal z psem w ipo:evil_lol:.
u kogo bedziecie prowadzeni?

Pani Krystyna Grabińska (pozorant Witold Horban)

Posted

ayshe napisał(a):
odradzam gryzaki dingo

No kurka, a ja kupiłam, bo myslałam ze to porzadne bedzie w koncu, taki gryzaczek wałek jakies 35 cm z juty. Nie dość, ze twardy, to jeszcze szew srodkowy poszedł i tak sie wypruł no :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
zartujesz prawda?:shithappens: .

nico-malinois napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Dołączam do nico-malinois :roflt::roflt::roflt::roflt:
ayshe, bombowa odpowiedź :lol: :loveu:

Posted

ludki:jak tam nn czarna? bo sie zastanawiam czy teraz nie brac... bo jest tania a jak w krakvecie im pokaze tansza to bede miec jeszcze taniej:D no tlyko malej bede musiala cos innego kupic.. ale sprobuje n gold z indooorem jej kupic:)bo jej 3 kg stanowczo wystarcza na meiisac:D:D

Posted

my jemy od ok 2 tygodni nn czarna i jestem bardzo zadowolona:D Dago wcina ją aż milo patrzec, wiec chyba przy niej juz zostane na dobre:) marmara a po ile jest w krakvecie?? Ja za worek 15 kg zapłaciłam 139 zlociszy:)

3 kg na miesiac????????????????? masz poczucie humoru:)

Posted

w krakvecie ejst po 169 czy jakos tak.. ale jak im pokazesz tansza oferte to oni od tej tanszej ejszcze odlicza jakis %:Dwiec mas zjeszcze taniej:D no alfie 3 kg starcza na meisiac:Dona sama wazy 6.5 kg:D:D hmm cekin po czerwonej nn ma wieksze kupy i lupiezu troche dostal i zaczyna sie podrapywac;/ na pro p;lanie bylo super.. ale sproboje z ta czarna dla neigo.. a dla alfy moze n gold:D

Posted

marmara_19 napisał(a):
hehe ruuuda powinna wiedziec bo znamy sie z owczarka;) hehe

oczywiscie znamy sie z owczarka, ale jak mogłam nie wiedziec ze oprócz Cekina masz malusia Alfe:oops: bo ja jestem zaslepiona tymi ONkowymi sprawami i poza nimi nic innego nie widze:D

Posted

Zagubilam moje notatki...moglby ktos napisac jakie jest dawkowanie Bewi Doga H-energy crok oraz Bewi Dog Sport Crok dla psa o masie 25-30 kg? I sklad (tluszcz i bialko) tych karm?
Macie jakies doswiadczenia z Acana Extreme ME 4950? To chyba jest jakas nowosc, ale ma dosc zachecajacy sklad. Zastanawiam sie co kupic teraz Gnojkowi (testowanie karm wysokoenergetycznych c. d. )

Posted

saJo .. czy luddzki Rywanol nie zaszkodzi dla psa jeśli go bedzie lizał?
Zrobiło się coś dla eta miedzy poduszkami i chciałam mu poprzykładać ale na pewno będzie lizał.. ja myślisz ?
Sorki za zboczenie z tematu :)

Posted

High Energy Croc dla psa o wadze 25 kg - 270 g 30% białka 20% tłuszczu
Sport Croc dla psa o wadze 25 kg - 300 g 26% białka 15% tłuszczu

Lojalnie uprzedzam, że Wermut na Sport Croc mi nie przytył, chociaż dostawał dawkę na wagę 35 kg - ale zdaję sobie sprawę, że Whisky może przyswajać lepiej, to w końcu sprawa osobnicza.

High Energy Croc nie dawałam, Acany Extreme też nie - zatrzymałam się na Royalu Energy 4800 i na nim mi wreszcie Wermi przytył.

Aha, przy okazji - to chyba Ty pisałaś, że Energy 4800 i Energy 4300 nie różnią się składem. Otóż różnią się - na stronach sklepów internetowych jest błąd (do karmy 4800 jest przekopiowana analiza składu 4300) - 4800 ma 32% białka i aż 30% tłuszczu, poza tym ma większą zawartość mięsa i tłuszczu niż zbóż (w Energy 4300 zboża są na pierwszym miejscu w składzie, w 4800 na trzecim).

Posted

My obecnie testujemy Extreme, ale za krótko, aby się wypowiadać. Wydaje mi się, że mają większą tendencję do tycia (ale bez przesady). Sensacji żołądkowych nie zaobserwowałam, ale moje zwierza takowych nie mają. Alergii też nigdy nie było, więc nie jestem w tych sprawach "ekspertem".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...