Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
no to ma spust dziewczynka.:evil_lol: .
jestem ciekawa ile zjadly by moje[poza shadowskim wybredusem:roll: ] jakby im nie wydzielala:diabloti: .orijen rypia az im sie uszy trzesa:p .

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze jaki:crazyeye:

ale dobrze,musi się troszkę podpaść jeszcze,nie za dużo ,lubię smukłe psy:evil_lol: otyłości mówimy nie:eviltong:
dlatego nie wydzielam jej tak bardzo,

ostatnio pani nam wciskała chicopee:p alem sie zaparła,nos mi mówił że nie:evil_lol:
a co było nie tak???

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ayshe ..
a można gdzies kupić z 1,5 kg orjena :) w Polskim sklepie znaczy się , spróbowałąbym na Ecie, może zapała do tej karmy wielką miłościa ... ah życie byłoby piękne :loveu:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
Ayshe ..
a można gdzies kupić z 1,5 kg orjena :) w Polskim sklepie znaczy się , spróbowałąbym na Ecie, może zapała do tej karmy wielką miłościa ... ah życie byłoby piękne :loveu:

mozna kupic w internetowym,wielkośc coś ok.1kg chyba,ale nie pamiętam w którym:roll:
tez sie przymierzam

Posted

oo ayshe, dawno mnie nie było, a jestem w kropce, chciałam Cię jeszcze prosić o opinię na temat czarnej nutry, bo ma małe kulki, a to moje bydle ma dłuuugie zabki na kulki, które trzeba zbyt mocno gryźć:D

Posted

nutra jest oki.czarna tez.moje wprawdzie jakos siep o niej orcowaly strasznie ale wiem ze to jakis taki dziwny przypadek :cool1: .ja jechalam na zielonej.czarna u mnie nie wypalila zupelnie.

Posted

mch napisał(a):
osmiele się domniemywac ze chodzi o drapanie ?? :eviltong:

Hehe Moniko tak właśnie podejrzewałam, ale wolałam sie upewnić bijąc sie z myslami, czy może to nie "literaki" spowodowały tę niejasnośc, więc wolałam zapytac. Kto pyta-nie błądzi:D:);)

Posted

ayshe napisał(a):
byla.dostawaly mieso indycze albo ryby oceaniczne jako dodatek bialka.:p

ayshe zawsze znajdzie sposób, żeby proporcje białka były takie jak trzeba;)
Może faktycznie zaryzykuje i zaopatrze się w woreczek 15 kg tej czarnej nutry, może akurat mu podejdzie:roll:

ayshe właśnie jeszcze jedno, wiem, że czarna nutra jest o smaku drobiu i na drobiu w ogóle, nie mogę sie jednak doszukac jaki smak ma Bosch Adult, a wiem, że mój psiur go lubił, RC którego obecnie mam jest tez kurczakowy i jak wspominałam "nie wchodzi" mojemu psu kompletnie, a boje się, czy Bosch przypadkiem nie byl z cielecina i dlatego smakowal mojemu żarłokowi:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
ty lepiej sprawdz bo cuda sie zdarzaja[podobno]:diabloti:

cuda może i się zdarzają, ale anomalia raczej nie:megagrin:

Posted

marmara_19 napisał(a):
no i kase na skzoelnie potrzebuje.. wiec oszczedzam na karmie;p heh

Jak niewiesz w jaki sposób maksymalnie zaoszczędzic to zakup dla psa pakę 10 kg w Realu z firmy TIP w cenie 20 zl za wór:diabloti::diabloti: w promocji za 15 zł:razz:

Posted

Uff...no i my znalezlismy juz na 100% cos dla siebie jest superaśnie i nie szykuja sie zadne zmiany :cool3:
Burasek zre Best Choice z rybką i brazowym ryzem (ta jasno niebieska ;) ) plus suplementy oczywiscie ;)

Posted

lizka napisał(a):
Uff...no i my znalezlismy juz na 100% cos dla siebie jest superaśnie i nie szykuja sie zadne zmiany :cool3:
Burasek zre Best Choice z rybką i brazowym ryzem (ta jasno niebieska ;) ) plus suplementy oczywiscie ;)

:razz: :razz: :razz:
jak się sprawuje?zaintrygowałaś mnie tym ryżykiem:cool3: :cool3: :cool3:
ile ma białeczka i tłuszczyku?

Posted

Juz podaje :cool3:

białko surowe (proteiny) 24%, tłuszcz sur. 13%,

Piszą, ze super dla burków deikatnych i ze skłonnością do alergii, ze wzmacnia skore i sierść i takie tam blebleble - dla sierściucha dobra, qpa jedna, wielkosciowo ok, siersc super, wcina chętnie i co u nas najwazniejsze - bez kuraka :p

Posted

Ja dla Maxa gotuje kasze pomieszaną z ryżem i kupuje takie mieso zmielone dla psów z wołowiną w takiej kiełbasie
Nie wiem czemu ale on praktycznie nic nie chce jesc
Ryżu nie chce woli kasze suchego tez nie zje, gotowałam mu mieso z indyka z mieszanka warzywna i tez nie jadł
najlepiej mu smakuje kasza z tym miesem dla psów i z jakś kiełbasa albo parówkami wtedy to nawet całą miche zje
juz sama nie wiem co mu dawac
Dzis kupiłam mu Royal Canin ale tez nie chciał

Posted

Myszul dzisiaj ma humory:evil_lol: jak przez weekend wpierniczyła pond 2 kg nutry tak od wczoraj nosem kreci na wszystko prócz masełka i gotowanej zupki:mad: głodówkę robi czy jak:roll: :cool3:

a jeszcze jest best choice dla aktywnych:multi: 30% białeczka 20%tłuszczyku moze by było ok:roll:

Posted

asia0603 napisał(a):
suchego tez nie zje

Moj tez po gotowanym nie chciał ruszyc suchego -kręcił nochalem i odchodził :cool1: połaził tak 2 dni o suchym pysku a trzeciego wrąbał całą miche :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...