Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moj chytry plan zeby zmienic psom karme na zime spalil na panewce.wambo,katje,tasha,wenke,vivi wypiely sie na nutre:mad: .tylko tapsi zjadla.w domu zmeczylismy worek nutry ale shado to zadowolony nie byl.:evil_lol: .chicie to wsio ryba co zje a dzisiaj rano przytargala mi pol suchej bulki znalezionej w trawie.bo wie ze zjesc jej nie wolno to mi przynosi.bardzo skruszona zreszta.tj.efekt polowania dla szefa,przynosi i wali csami:roll: .wypluwa mi pod nogi.no to ja dobry pies.a ona cala szczesliwa ze mi przyniosla:cool1: .a shado rano dostal glooopafffki.w koncu dostal w dooopala bo o tak sie zachowywal :sweetCyb: .pogonil ptaszki,po czym postanowil poszukac kotkow,a na koniec postanowil przywitac sie z dzieckiem biegnacym do szkoly[i za to dostal w tylek].postanowil bo nie zrealizowal postanowienia:mad: .dzieciak by chyba zawalu dostal.rozkicany shadowski to :chaos: :tard: ratuj sie kto moze.on nie ma pojecia jaki jest duzy,i wydaje sie do tego wiekszy przez ten leb i lapy jak u niedzwiedzia.po oberwaniu w dooopala rozpoczal gonitwe za chita i mordowanie sie nawzajem.na to ja wymieklam.jak ktos widzial jak te glaby sie bawia to wie ze to kretynsko wyglada i przypomina raczej walki psow.zwlaszcza z dzwiekami chitangi:shiny:

Posted

hehehe ayshe, opis sytuacji normalnie powalający, z rana trzeba było mi troche oryginalnego humoru wprost z życia wziętego:D:D Aż Ci zazdroszcze takiej włochatej gromadki, która daje Ci tyle radości i szczęścia:D Niezły agent z tego Twojego shado, normalnie uhahałam sie jak nigdy:D:D

Posted

heh my dalej chyba zostaniemy przy pro planie.. a jak kasy malutko bedzie to przy bricie;p cekin wczoraj ganial ze swoja stara kumpelka goldenka.. jak zo zawolalam to biegl akurat drozka w parku.. a mysmy wszyscy stali na trawie;p a on biegl i biegl.. na jakiegos goscia;p haha byl ubrany w jakies ciemne ciuchy jak ja;p dobrze, ze nie widzialam miny kolesia;p ale ejszzce arz zawolalam koondla to zobaczyl gdzie stoje i faceta ominal:D:Dmnie jak do tej pory bardzo cieszy, ze cekin ma obcych w tylku;p totalnieich olewa.. no chyba, ze ktos sie do mnie odezwie to powie hau hau i sie odsunie zeby go nie dotykano:D

Posted

[quote name='ayshe'] .pogonil ptaszki,po czym postanowil poszukac kotkow,a na koniec postanowil przywitac sie z dzieckiem biegnacym do szkoly[i za to dostal w tylek].postanowil bo nie zrealizowal postanowienia:mad: .dzieciak by chyba zawalu dostal.rozkicany shadowski to :chaos: :tard: ratuj sie kto moze.

ayshe,
Popłakałam się ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt:
Taki ONek z głupawką to niebezpieczny jest. Kenny, czasem, jak dostanie głupawy to usiłuje mi wskoczyć na ręcę :stupid: a przecież waży jak yorczek - tylko 43kg :razz: Albo biega tratując wszystko po drodze... :huh:

Posted

AM napisał(a):

Taki ONek z głupawką to niebezpieczny jest. Kenny, czasem, jak dostanie głupawy to usiłuje mi wskoczyć na ręcę :stupid: a przecież waży jak yorczek - tylko 43kg :razz: Albo biega tratując wszystko po drodze... :huh:

Hehehe AMON chciałabym zobaczyć Kennego kolosa w stanie takiej głupawki, który biegnąc swoją masą wszystko równa z ziemią:megagrin::megagrin:

Posted

ayshe napisał(a):
moj chytry plan zeby zmienic psom karme na zime spalil na panewce.wambo,katje,tasha,wenke,vivi wypiely sie na nutre:mad: .tylko tapsi zjadla.w domu zmeczylismy worek nutry ale shado to zadowolony nie byl.:evil_lol: .chicie to wsio ryba co zje a dzisiaj rano przytargala mi pol suchej bulki znalezionej w trawie.bo wie ze zjesc jej nie wolno to mi przynosi.bardzo skruszona zreszta.tj.efekt polowania dla szefa,przynosi i wali csami:roll: .wypluwa mi pod nogi.no to ja dobry pies.a ona cala szczesliwa ze mi przyniosla:cool1: .a shado rano dostal glooopafffki.w koncu dostal w dooopala bo o tak sie zachowywal :sweetCyb: .pogonil ptaszki,po czym postanowil poszukac kotkow,a na koniec postanowil przywitac sie z dzieckiem biegnacym do szkoly[i za to dostal w tylek].postanowil bo nie zrealizowal postanowienia:mad: .dzieciak by chyba zawalu dostal.rozkicany shadowski to :chaos: :tard: ratuj sie kto moze.on nie ma pojecia jaki jest duzy,i wydaje sie do tego wiekszy przez ten leb i lapy jak u niedzwiedzia.po oberwaniu w dooopala rozpoczal gonitwe za chita i mordowanie sie nawzajem.na to ja wymieklam.jak ktos widzial jak te glaby sie bawia to wie ze to kretynsko wyglada i przypomina raczej walki psow.zwlaszcza z dzwiekami chitangi:shiny:

:lol: :lol: WŁAŚNIE ONki są jak niedzwiedzie,Myszozaur kiedy jest niezadowolona(a teraz często ze względu na kaganiec którego nie znosi ale musi chwilowo mieć bo się wygryza)wydaje z siebie takie dzwięki:crazyeye: że jakby nie było jej widać to nic tylko grizzli atakuje:lol: to jest taki przeciągły poooomruuuk:crazyeye: :evil_lol: a przed głupawką ONka to nic tylko salwować się ucieczką:evil_lol:
Najlepiej jest kiedy zaczynamy się ubierać,w momencie nadziewania gaci na tyłek pies zaczyna biegać po przedpokoju machając ogonem na około,waląc w lustro szafki i co tam tylko jest:evil_lol: jak coś stoi to ju ż leży :roll: hałas jakby się przedpookój rozpadał a jak się wypuści na klatke to przy windzie już cichutko sobie siedzi:roll: :p nie pojmuje tego:cool1:
czasem mnie bawi przerażenie w oczach właścicieli małych piesków kiedy Mysz się do nich zbliża:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: oooo zaraz zje mi psa ...a przecież ONa jest taka milusia:diabloti: :cool3:

Posted

marmara napisała:
"a ten salomon to adult czy senior?jesli adult to moglabys sfocic ze 2 granulki?:smile:tak hmm przy linijce albo przy 2 zl?:smile: bo nie wiem wlasnie czy nastepny worek brac z jagniecina czy z lososiem..chcialabym zobaczyc te granulki;-)"

no więc to jest pro plan salomon adult :)

Posted

dzieki za fotke:)zdaje sie, ze adult wiekszy ejst od seniora:) wiec chyba kupie tego salomona;p bo ma tylko 2%wiecej tluszczu niz senior wiec alfa tez to bedzie jesc:D a narazie ma dzien glodowki bo budzila mnie w nocy bo trawy musiala jesc:[ a teraz byla u ciotki na zebrach:[ do konca dnia nic nie dostanie!zastanawiam sie czy kaganca jej nie zalozyc i klodke do tego!!!AAA zla jestem, brita moje psy jadly senior&light-alfa a cekin jadl jeden worek junior large breed i 2 albo 3 worki activity.. bewi jest fajny i wydajny:Dale jednak psy lepiej wygladaja i kupkaja po pro planie:D wiec jak aksy na pro plana bedzie brak to bedzie brit;p jeden worek-jeden miesiac a pozniej znowu pro plan jak aksa bedzie;p i moze jak cos skusze sie na brita z jagniecina.. nie wiem zobacze.. wiem tylko, ze po nim psy duuzo sr.....:roll: na bewi dogu cekin a alfa na acanie juz mniej.. ale najfajniej mi sie wydaje,ze jest na pro planie:)do bewi napewno wroce za jakis czas tak na 1 worek;p bo to starcza mlodemu na 2 mieisace;p

Posted

:cool3:na www.belcando.pl jest bewi po atrakcyjnych cenach,w porównaniu z innymi sklepami:cool3: nie wiem tylko jak z dostawą

co możecie powiedzieć o nutrze nuggets performance -zielonej albo o bewi lamb&rice(ta ma 28 % białeczka byłaby fajna):cool1:

Posted

Na zielonej nutrze jest mój Emil - ten, który nie pracuje i prawie nie ma ruchu, bo na spacerach, a nawet na treningach agility się snuuuuuje. :cool3: Tylko, że on waży 33 kg, a dostaje dawkę na wagę 25 kg. :evil_lol: No i dobrze się ma, jest szczupły, ale nie wychudzony, sierść ładna, kupy OK. Energię ma jak najbardziej, bo jak chce się przywitać z kimś znajomym, to omal mi ręki ze stawu nie wyrwie, a jak się puści w galop z Wermutem, to nawet jest w stanie go prześcignąć. :-o

Posted

po bewidog lamb psy robia duze koopska.poza tym-oki.moim nutra wogole nie idzie-rozbestwily sie na high energy i kuniec piesni.a poniewaz chce im troszku zmienic karme mimo ich goracego sprzeciwu:mad: to zdecydowalam sie na bento kronen.performance ma 32*bialka:diabloti: .a dla shado i zesny,cimby,alme,fee czyli emerytow seniora walne.obaczym.babcie jeszcze w bieszczadach bo zimy nie iwdac i pastwiska czynne a;e jak wroca to zamierzam poeksperymentowac troszke.

Posted

spróbujemy zatem najpierw zieloną nutrę :diabloti: bo mam dostęp na kg obaczymy czy podpasi :cool3:
Ayshe Twój sposób z zalewaniem karmy zupka jest suuuper:razz: :loveu: szczególnie pomidorowa króluje:cool3: Mysz wciąga nosem:evil_lol: :evil_lol:
Czekamy na relacje z Bento:razz:

Posted

Ja kiedyś dawałam Bento przez ponad miesiąc i jest to naprawdę dobra karma .Z europejskich myslę ,że najlepsza. Moje psy zdecydowanie lepiej wyglądały na Bento niż NN ,bo nie były takie szkieletory ,a i smrodu nie było takiego jak po NN.Moi szkoleniowcy jak psy były karmione NN ,to się dziwili czemu tak śmierdzą ,a po Bento i kupy mniejsze i smrodu niet.
Jestem pewna ,że sprawdzi się u ciebie Bento .

Posted

SAWA-ufff.troche mi dalas otuchy.wiesz jak sie niepewnie podchodzi do zmian:cool1: .dzieki.NN odpada niestety.kompletnie im nie idzie.reszte zawiozlam psom fundacyjnym[4 wory].im tez sie przyda odmiana od sporta bewi.
najbardziej martwie sie czy shado bedzie to jadl.sluchajcie w adopcjach jest pies po interwencji z tatuazem.ja sie nie znam na polskich tatuazach.jest podany link do tematu o nim.chyba ma B.czy ktos bardziej kumaty moglby pomoc?:-(

Posted

SAWA napisał(a):
Ja kiedyś dawałam Bento przez ponad miesiąc i jest to naprawdę dobra karma .Z europejskich myslę ,że najlepsza. Moje psy zdecydowanie lepiej wyglądały na Bento niż NN ,bo nie były takie szkieletory ,a i smrodu nie było takiego jak po NN.Moi szkoleniowcy jak psy były karmione NN ,to się dziwili czemu tak śmierdzą ,a po Bento i kupy mniejsze i smrodu niet.
Jestem pewna ,że sprawdzi się u ciebie Bento .

To ja juz nie wiem:shake: :shake: co tu wziąć na spróbe,eksperymentować za bardzo nie chce bo grzybica i tak wystarczająco niszczy teraz nutra gold lamb ale chiba za mało energetyczna troszku

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...