Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
A jamnisia juz jest w nowym miejscu czy nadal tam gdzie była?

tak, jest nadal w przytulisku. Mam na DT w mieszkaniu małego Juniora - chyba jej synka, bo jamniczy ma charakterek, szelma. Nie mogę więc jej zabrać do siebie. W środę zabieram ją do weta a po zabiegu do Łowicza.

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike dzwoniła i dzwoniła i się nie dodzwoniła, do Łowicza też nie dojechała... plany się pozmieniały i teraz nie wiem jak to dograć...

Kiedy dzwoniła? No chyba, że ma zastrzeżony ja ma ustawioną opcję - zastrzeżone mi nie dzwonią, chyba że akurat patrzę na telefon i widzę.
Szkoda że się nie nagrała. No ale posag leży nie ucieknie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kiedy dzwoniła? No chyba, że ma zastrzeżony ja ma ustawioną opcję - zastrzeżone mi nie dzwonią, chyba że akurat patrzę na telefon i widzę.
Szkoda że się nie nagrała. No ale posag leży nie ucieknie.

Wysyłałam też smsa z prośbą o kontakt kiedy mogę zadzwonić, żeby nie przeszkadzać.
Może będę w ten weekend w Łowiczu. Isadora piszę pw :)

Posted

Jutro o 12,00 sunia ma zabieg. Gdzieś o 16 - 18 będzie do odebrania od wetki. Co dalej? Możemy spróbować naszym autkiem dojechać do Łowicza. Tylko jeszcze musimy się gdzieś spotkać aby sunię przekazać - O ILE TO JESZCZE AKTUALNE :p

Posted

luka1 napisał(a):
Jutro o 12,00 sunia ma zabieg. Gdzieś o 16 - 18 będzie do odebrania od wetki. Co dalej? Możemy spróbować naszym autkiem dojechać do Łowicza. Tylko jeszcze musimy się gdzieś spotkać aby sunię przekazać - O ILE TO JESZCZE AKTUALNE :p

Oczywiście, że aktualne. Najlepiej będzie jak spotkamy się u mnie. Gdybyś miała kłopot z dojazdem, daj znać, wtedy my się zorganizujemy.