sylwiaso Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Klarunia jest tak milutka tak mięciutka że tylko ją zjeść!Cudny psiak!Klaruniu ciocia Ci życzy SZCZĘŚCIA w nowym domku! Quote
Isadora7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='mamanabank']Wynocha mi stąd do Warszawy, bo cię zjem http://foto1.m.onet.pl/_m/ae937c428e0a4548fa05266e08f82c61,10,19,0.jpg umarłam:evil_lol::evil_lol: Quote
Anette Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='mamanabank']Wynocha mi stąd do Warszawy, bo cię zjem Cudowna jest :d Quote
Paula03 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Super, że Klarunia do takiego cudownego domku trafi! http://foto1.m.onet.pl/_m/ae937c428e0a4548fa05266e08f82c61,10,19,0.jpg Dobre :D Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Klara, to już jutro :D :D :D A zdjęcie - boskie :) Quote
mamanabank Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A to już chyba ostatnie zdjęcia z DT, chyba, że jutro uda mi się coś złapać w kadr Quote
Mika31 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 :loveu:jaka ona słodka ciocie zaglądamy tu http://www.dogomania.pl/threads/202257-Jamnicza-Pimpusia-szuka-domu-w-trybie-natychmiastowym teraz ona potrzebuje dt lub ds Quote
Anette Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Też postaram się jakies fotki zrobić,z pewnością podeślę fotki jak łobuzica czuję się w nowym pluszakowym domu :) Quote
sylwiaso Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ale fotki najlepszy fotograf by tak nie zrobił!Klarunia już jutro będziesz w swoim domku,aż łzy same się cisną do oczu!!! Quote
Florentynka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Fajne te foty, zwłaszcza z tym dużym białym - bardzo piękny zestaw. Quote
yunona Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mamanabank piękne te futrzaki - wszystkie Twoje ? Zawsze lubiłam czochraki różnej maści a skończyłam na krótkowłosych jamnikach.:loveu: Ale kocham wszystkie psiury.:eviltong::evil_lol: Klarcia widzę, że świetnie się kumpluje , zapewne w nowym domku też będzie fajowo z Carusem:lol: Nie żal Ci oddać tę ślicznotkę? Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Florentynka napisał(a):Fajne te foty, zwłaszcza z tym dużym białym - bardzo piękny zestaw. Duży biały to oczywiście Bella. Zabiedzony "kundel" z łowickiego schroniska ;) Quote
mamanabank Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 yunona napisał(a):Mamanabank piękne te futrzaki - wszystkie Twoje ? Zawsze lubiłam czochraki różnej maści a skończyłam na krótkowłosych jamnikach.:loveu: Ale kocham wszystkie psiury.:eviltong::evil_lol: Klarcia widzę, że świetnie się kumpluje , zapewne w nowym domku też będzie fajowo z Carusem:lol: Nie żal Ci oddać tę ślicznotkę? Wszystkie moje :-) Jeden ze schroniska, tego małego znalazłam na ulicy, dużą przytachałam, ze schroniska jako kundelka, tylko ten średni ma normalne pochodzenie. Bardzo bardzo żal mi oddać Klarę, a jeszcze bardziej Jurkowi, codziennie powtarza, że jej nie odda. Muszę go pilnować, żeby jej dzisiaj nie porwał. Najbardziej żal mi wspólnego spania z jamnikiem, kto nie wie o czym mówię powinien spróbować... Quote
JamniczaRodzina. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dziś Twój Szczęśliwy Dzień Klaruniu.:loveu: Quote
Florentynka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Dziś Twój Szczęśliwy Dzień Klaruniu.:loveu: A do mnie właśnie dotarło, że Klara rozpoczyna nowe życie w pierwszym dniu Nowego Roku! Dziś zaczyna się rok Żelaznego Królika -2138 wg. kalendarza tybetańskiego. Wszystkim życzymy z tej okazji samych pięknych dni, dobrych ludzi w wokół i wszystkiego najlepszego - po tybetańsku: Taszi Delek! Quote
sylwiaso Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 O Florentynko widzę,że lubimy te same klimaty daleki wschód!cały"brzozowy lasek"życzy Klaruni Cudownych chwil z nową rodziną w nowym domku!:loveu::multi::multi::loveu: Quote
Anette Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 KLara już w domu. Powściekała się z Carusem, zjadła kolacje, obszczekała psy sąsiadów a teraz we trójkę śpią w łóżku :d Ma już kubraczek w którym uczy się chodzić i różowe szelki. Zdjęcia obiecała wstawić mamanabank bo ja jeszcze nie potrafię Quote
yunona Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 mamonabank nie daj nam długo czekać na relacje i foty! Quote
luka1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 powiadomię przytulisko z którego zabrałam sunię, że ma już domek. Tam jest sporo fajnych psów, które warto zabrać. Są staruszki na dożywociu, ale są też szczeniaki, które tak jak Klara i Junior (jej synek) przeleciały przez parkan. Są fajne sunie w typie anatolina i kilka szorstkich kudłaczy, duże i małe i praktycznie zero adopcji. Mamanabank dzięki za przygarnięcie Klary. Gdyby nie Twoja- Wasza pomoc, Klara nadal by tam była. Quote
sylwiaso Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wielkie Dzięki Mamusinabank za pomoc Klaruni i wszystkim psinkom i nie tylko:lol::lol:!!!! Quote
sylwiaso Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kochany domku Klaruni hotelik w "brzozowym lasku"Was pozdrawia i Dziękuje za wspaniały domek! Quote
Recommended Posts