Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamanabank piękne te futrzaki - wszystkie Twoje ? Zawsze lubiłam czochraki różnej maści a skończyłam na krótkowłosych jamnikach.:loveu: Ale kocham wszystkie psiury.:eviltong::evil_lol:
Klarcia widzę, że świetnie się kumpluje , zapewne w nowym domku też będzie fajowo z Carusem:lol:
Nie żal Ci oddać tę ślicznotkę?

Posted

Florentynka napisał(a):
Fajne te foty, zwłaszcza z tym dużym białym - bardzo piękny zestaw.

Duży biały to oczywiście Bella. Zabiedzony "kundel" z łowickiego schroniska ;)

Posted

yunona napisał(a):
Mamanabank piękne te futrzaki - wszystkie Twoje ? Zawsze lubiłam czochraki różnej maści a skończyłam na krótkowłosych jamnikach.:loveu: Ale kocham wszystkie psiury.:eviltong::evil_lol:
Klarcia widzę, że świetnie się kumpluje , zapewne w nowym domku też będzie fajowo z Carusem:lol:
Nie żal Ci oddać tę ślicznotkę?

Wszystkie moje :-) Jeden ze schroniska, tego małego znalazłam na ulicy, dużą przytachałam, ze schroniska jako kundelka, tylko ten średni ma normalne pochodzenie.

Bardzo bardzo żal mi oddać Klarę, a jeszcze bardziej Jurkowi, codziennie powtarza, że jej nie odda. Muszę go pilnować, żeby jej dzisiaj nie porwał. Najbardziej żal mi wspólnego spania z jamnikiem, kto nie wie o czym mówię powinien spróbować...

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Dziś Twój Szczęśliwy Dzień Klaruniu.:loveu:

A do mnie właśnie dotarło, że Klara rozpoczyna nowe życie w pierwszym dniu Nowego Roku!
Dziś zaczyna się rok Żelaznego Królika -2138 wg. kalendarza tybetańskiego.
Wszystkim życzymy z tej okazji samych pięknych dni, dobrych ludzi w wokół i wszystkiego najlepszego - po tybetańsku: Taszi Delek!

Posted

O Florentynko widzę,że lubimy te same klimaty daleki wschód!cały"brzozowy lasek"życzy Klaruni Cudownych chwil z nową rodziną w nowym domku!:loveu::multi::multi::loveu:

Posted

KLara już w domu. Powściekała się z Carusem, zjadła kolacje, obszczekała psy sąsiadów a teraz we trójkę śpią w łóżku :d
Ma już kubraczek w którym uczy się chodzić i różowe szelki.
Zdjęcia obiecała wstawić mamanabank bo ja jeszcze nie potrafię

Posted

powiadomię przytulisko z którego zabrałam sunię, że ma już domek. Tam jest sporo fajnych psów, które warto zabrać. Są staruszki na dożywociu, ale są też szczeniaki, które tak jak Klara i Junior (jej synek) przeleciały przez parkan. Są fajne sunie w typie anatolina i kilka szorstkich kudłaczy, duże i małe i praktycznie zero adopcji.
Mamanabank dzięki za przygarnięcie Klary. Gdyby nie Twoja- Wasza pomoc, Klara nadal by tam była.