Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Andzike napisał(a):Anette, serdecznie witamy na dogo :) Witam :) i nie chwalcie nas tak bo aż nam głupio z mężem Quote
Florentynka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Anette napisał(a):Witam :) Zostaje Klara nic nie zmieniamy . Mnie osobiście bardziej się z "zemstą" kojarzy :D To będą biuletyny informacyjne od Klary? Super. Oby tylko Caruso nie musiał kupować krokodyla. Quote
Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Florentynka napisał(a):To będą biuletyny informacyjne od Klary? Super. Oby tylko Caruso nie musiał kupować krokodyla. Oczywiście że tak :) Musze się jeszcze tylko nauczyć zdjęcia wstawiać :) Co do krokodyla - nie ma problemu- widziałam ładne pluszowe :D inny odpada Quote
Romka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No proszę,proszę jak optymistycznie i cudnie na tym wątku...:lol: Quote
Anette Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja bym je wszystkie wzięła ale cóż troche nie takie warunki lokalowe.Chłopak odpada, dlatego bierzemy Klarcię bo Caruso nie zakceptuje drugiego samca. Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ale się wściekłam dzisiaj od rana, jakiś pajac kupił na allegro Klarę za złotówkę jak paczkę śrubek, nie kontaktując się ze mną wcześniej, mimo, że napisane jest, ze warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, dostałam jeszcze maila, żeby się z nim szybko skontaktować! Ludzie!!! Quote
luka1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 i jeszcze "negatywa" ci zafunduje :lol::angryy: Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mała zdrajczyni (ale i tak przyszła potem do mnie :-)) Quote
luka1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Niesamowity widok, szkoda że wkrótce czeka ja kolejna trauma. Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie można tak myśleć, choć to naturalne i też tak mam, to nie trauma, tylko chwilowa dezorientacja. Na zdjęciach tego nie widać ale u nas jest psychiatryk, w DS będzie dopiero prawdziwie szczęśliwa :-) Quote
luka1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 jeśli nazywasz to psychiatrykiem to mój dom to oddział zamknięty :evil_lol: Własnie walczę z kotem, który postanowił upolować drzwi. Co on tam widzi? nie wiem, rzuca się na nie z wrzaskiem, a reszta zwierząt siedzi i się gapi i od czasu do czasu kibicują wrzeszcząc. Aż strach wyjść z domu i zostawić tą bandę samą. :-o Quote
Isadora7 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Widzę że dziewczynka sypia w miejscu przeznaczonym dla jamników (i nie tylko) Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mamanabank napisał(a):Ale się wściekłam dzisiaj od rana, jakiś pajac kupił na allegro Klarę za złotówkę jak paczkę śrubek, nie kontaktując się ze mną wcześniej, mimo, że napisane jest, ze warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, dostałam jeszcze maila, żeby się z nim szybko skontaktować! Ludzie!!! Z idiotami nie wygrasz :) Quote
Anette Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mamanabank napisał(a):Ale się wściekłam dzisiaj od rana, jakiś pajac kupił na allegro Klarę za złotówkę jak paczkę śrubek, nie kontaktując się ze mną wcześniej, mimo, że napisane jest, ze warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, dostałam jeszcze maila, żeby się z nim szybko skontaktować! Ludzie!!! Trzecia klasa szkoły podstawowej- czytanie ze zrozumieniem :) Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Isadora7']Widzę że dziewczynka sypia w miejscu przeznaczonym dla jamników (i nie tylko) Tak, królewna zajęła stałą miejscówkę Mopika ;-) a dzisiaj przyszła do niego w łaskę No co, dziwisz się, że go nie zrzucam? Na poduszkę się nadaje, tylko muszę go trochę wygładzić I już Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Cudowna jest :) Super, że trafi do domu z innym jamnikiem - widać, że dziewczyna potrzebuje psiego towarzystwa ;) Quote
yunona Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zamiast pączka poprzyglądałam się dość długo tym słodkim zdjątkom. Ta przyjemność ładuje człowiekowi same pozytywne enegie, na pączusie tu można popatrzeć! Quote
Anette Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Andzike napisał(a):Cudowna jest :) Super, że trafi do domu z innym jamnikiem - widać, że dziewczyna potrzebuje psiego towarzystwa ;) No i Caruso będzie miał się w kogo wtulić :) Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Miło mi :-) Warto poczekać, może coś dostaniemy... Quote
Recommended Posts