luka1 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Anette']Podobny i to bardzo. A co się stało że wrócił??[/QUOTE] podobno nagle urodziło się dziecko. Tak dokładnie to nawet słuchać nie chciałam, bo i po co. Zabrałam psiaka, który nawet nie obejrzał się za swoim panem. Na podwórku jakby był u siebie, zapoznał się tylko z bandą i śmigał z nimi do wieczora. Wieczorkiem oczywiście wcisnął się swoim zwyczajem, do łóżka. I jest. Quote
mamanabank Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Podobny! Tylko łapki trzeba trochę przyciąć, ale i z długimi to naprawdę bardzo ładny pies. Quote
luka1 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Jest bardzo ładny i bardzo mądry, tylko zawadiaka straszliwy, wszędzie go pełno. Quote
mamanabank Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Tak właśnie sobie myślałam... coś w końcu oprócz urody z mamusi, mojej wielkiej miłości, musi mieć, ech. Ale tylko odrobinę trzeba go przygładzić, zrobić nowe ładne foty i na pewno szybko dom znajdzie! Właśnie taki młody, radosny i aktywny. Quote
luka1 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Mam nadzieję,że się go szybko pozbędę, bo zajmuje miejsce na poduszce a to jest zarezerwowane dla kota. Dochodzi często do rozmów wieczornych między psem a kotem. Nie wspominając o tym, że ja też czasem chciałabym w łóżku pospać. Quote
Anette Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ja mam takie pytanie: czy w schronisku w którym przebywała Klara każdy pies ma własne łóżko,dwie kołdry, jest budzony o 11 na spacer?? Quote
luka1 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Anette']Ja mam takie pytanie: czy w schronisku w którym przebywała Klara każdy pies ma własne łóżko,dwie kołdry, jest budzony o 11 na spacer??[/QUOTE] No oczywiście, nie wspomniałaś o lokaju i pokojówce. :p Quote
Anette Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='luka1']No oczywiście, nie wspomniałaś o lokaju i pokojówce. :p[/QUOTE] AA.. wiedziałam :) Któż inny ubierałby hrabinę w kurteczki i sweterki i podawał herbatkę :) Quote
Anette Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ten pies to 100% wiewiórka. Kradnie orzechy, rozgryza i z lubością wyjada wnętrze. Oprócz tego kitra w posłaniu, pod poduszkami. Uzależniła się od herbaty- ale pija tylko azerską lub gruzińską , smakoszka jedna :) Sagę czasami wypije ale jakoś bez entuzjazmu. i uwielbia śmietanowca- dziś zrobiła awanturę że chce wylizać garnek i już!!! Tak na marginesie to strasznie pyskaty pies- kłóci się cały czas :) Quote
JamniczaRodzina. Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Witaj Anette dawno nic nie pisalaś ale widać wszystko na wlaściwym miejscu :smile: Quote
Anette Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Witaj Anette dawno nic nie pisalaś ale widać wszystko na wlaściwym miejscu :smile: Wszystko po staremu- Klarcia zachowuje się jak bananowa nastolatka, czekam aż zacznie mi ciuchy i kosmetyki podkradać :) Nawyki żywieniowe ma dziwne, ale ponoć wszystkie łowickie psy są spaczone. A Klarissa to połączenie wiewiórki, rosyjskiej księżniczki i kierowcy wyścigowego. Pomijając szybkość z jaką biega uwielbia oglądać auta na parkingu :) w akcie desperacji zagroziłam ze adoptuje rottweilera, ale ta gówniara tylko mi napyskowała i poszła się schować za Pańcia.. Zajmuje całe łóżko, rozpycha się, kopie małymi stopami, a dziś próbowała cichcem pożreć moje leki na wątrobę... Quote
mamanabank Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ha ha ha! Przy takiej diecie to aj też szukałabym dobrych leków na wątrobę :-D Uściski :loveu: Quote
yunona Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Klarcia widzę nic nie zwalnia, tylko do przodu :) i o to chodzi. Moja Ferka też zachowuje się jak podfruwajka a ma już dychę skończoną :p. Cieszę się, że wszystko ok. :loveu::multi: Quote
Isadora7 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 No to widzę że wszystkie Klary maja wspólne cechy Quote
Anette Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ten diabeł łowicki tylko z wyglądu przypomina jamnika :) Quote
Recommended Posts