Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anette']Podobny i to bardzo. A co się stało że wrócił??[/QUOTE]

podobno nagle urodziło się dziecko. Tak dokładnie to nawet słuchać nie chciałam, bo i po co. Zabrałam psiaka, który nawet nie obejrzał się za swoim panem. Na podwórku jakby był u siebie, zapoznał się tylko z bandą i śmigał z nimi do wieczora. Wieczorkiem oczywiście wcisnął się swoim zwyczajem, do łóżka. I jest.

Posted

Tak właśnie sobie myślałam... coś w końcu oprócz urody z mamusi, mojej wielkiej miłości, musi mieć, ech. Ale tylko odrobinę trzeba go przygładzić, zrobić nowe ładne foty i na pewno szybko dom znajdzie! Właśnie taki młody, radosny i aktywny.

Posted

Mam nadzieję,że się go szybko pozbędę, bo zajmuje miejsce na poduszce a to jest zarezerwowane dla kota. Dochodzi często do rozmów wieczornych między psem a kotem. Nie wspominając o tym, że ja też czasem chciałabym w łóżku pospać.

• 2 months later...
Posted

[quote name='Anette']Ja mam takie pytanie: czy w schronisku w którym przebywała Klara każdy pies ma własne łóżko,dwie kołdry, jest budzony o 11 na spacer??[/QUOTE]

No oczywiście, nie wspomniałaś o lokaju i pokojówce. :p

Posted

[quote name='luka1']No oczywiście, nie wspomniałaś o lokaju i pokojówce. :p[/QUOTE]

AA.. wiedziałam :) Któż inny ubierałby hrabinę w kurteczki i sweterki i podawał herbatkę :)

• 1 year later...
Posted

Ten pies to 100% wiewiórka. Kradnie orzechy, rozgryza i z lubością wyjada wnętrze. Oprócz tego kitra w posłaniu, pod poduszkami.
Uzależniła się od herbaty- ale pija tylko azerską lub gruzińską , smakoszka jedna :) Sagę czasami wypije ale jakoś bez entuzjazmu.
i uwielbia śmietanowca- dziś zrobiła awanturę że chce wylizać garnek i już!!!
Tak na marginesie to strasznie pyskaty pies- kłóci się cały czas :)

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Witaj Anette dawno nic nie pisalaś ale widać wszystko na wlaściwym miejscu :smile:

Wszystko po staremu- Klarcia zachowuje się jak bananowa nastolatka, czekam aż zacznie mi ciuchy i kosmetyki podkradać :) Nawyki żywieniowe ma dziwne, ale ponoć wszystkie łowickie psy są spaczone. A Klarissa to połączenie wiewiórki, rosyjskiej księżniczki i kierowcy wyścigowego. Pomijając szybkość z jaką biega uwielbia oglądać auta na parkingu :)
w akcie desperacji zagroziłam ze adoptuje rottweilera, ale ta gówniara tylko mi napyskowała i poszła się schować za Pańcia..
Zajmuje całe łóżko, rozpycha się, kopie małymi stopami, a dziś próbowała cichcem pożreć moje leki na wątrobę...

Posted

Klarcia widzę nic nie zwalnia, tylko do przodu :) i o to chodzi. Moja Ferka też zachowuje się jak podfruwajka a ma już dychę skończoną :p. Cieszę się, że wszystko ok. :loveu::multi: