INU Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kateczka napisał(a):tu nie ma co zapewniać...tu trzeba sobie darować ;) Chyba masz rację ;-) W każdym razie, Miwako, czekam na fotki :-) Quote
schabowy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kateczka napisał(a):tu nie ma co zapewniać...tu trzeba sobie darować ;) Słuszna uwaga :cool1:! Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 tu nie ma co zapewniać...tu trzeba sobie darować ;) Quote
INU Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Rany, te przeskakujące posty mnie kiedyś wykończą (jako użytkownika, nie żebym miała przez nie od razu umierać ;-))... Quote
kimaazi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ks7 napisał(a):o rany! ktos tu chyba jest niedowartosciowany??? [FONT=MS Shell Dlg 2]no pewnie - nie docenili pięknego psa![/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]kateczka: a czy to ważne czy mój pies jest doceniany, czy w ogóle jeździ na wystawy? Twój nie musi, a jesteś ekspertem przecież - doradzasz wszędzie, każdemu i w każdej sprawie. [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]niektóre zmory jak były tak są ...[/FONT][/FONT] Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ...... :d .......faktycznie nadal jesteś I przepraszam za te wystawy ale sądziłam, że skoro porównujesz dobrego psa do AA to wiesz o czym mówisz ;) Quote
Sylwia1 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Gratulujemy wszystkim zwycięzcom i wystawcom :) A teraz może z innej "beczki", czy zna ktoś może wyniki z nocnej wystawy w Bydgoszczy? Zaspali wszyscy czy co ;) W zamian obiecujemy fotorelację z Rzeszowa :lol: Quote
CHAAKITA Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 wyniki nocnej już są :) W wynikach chyba jest błąd: SEIMEI nieobecna, a na lok. 3 BENIKO. F'MOMOTAROU-GO of Ikenohatade suczki młodzież YULE Roal TAURA Yamabushi KANSEI Wielka Fala Quote
Miawko Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Niestety na zdjęcia ode mnie trzeba będzie trochę poczekać - musze rozgryźć jak je załączyć do postu :) Quote
schabowy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Miawko napisał(a):Niestety na zdjęcia ode mnie trzeba będzie trochę poczekać - musze rozgryźć jak je załączyć do postu :) Jednym ze sposobów jest: wchodzisz na www.fotosik.pl otwierasz tam konto,dodajesz zdjecia,nastepnie z tamtąd dodajesz do postów:-),to proste trzeba tylko trochę nad tym posiedzieć:lol:, powodzenia! Quote
Miawko Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dzięki schabowy na pewno spróbuję, z tym że raczej wieczorem, bo strona jest zablokowana przez ustawienia proxy w mojej pracy :) Quote
schabowy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Miawko napisał(a):Dzięki schabowy na pewno spróbuję, z tym że raczej wieczorem, bo strona jest zablokowana przez ustawienia proxy w mojej pracy :) No to idź się trochę przewietrzyć na spacer tylko nie zapomnij wziąć ze sobą rybki Quote
Miawko Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Niestety nadal nie potrafię lub nie mogę załączać zdjęć, ale za to można je obejrzeć na picasie Nie ma ich zbyt dużo, ale zawsze to kilka więcej :) Quote
INU Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Link do Picasy mi nie działa, przekierowuje mnie na stronę główną. Jak chcesz, to możesz mi wysłać zdjęcia na maila, a ja je tu wstawię :-) Quote
Aranka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 To jeszcze kilka fotek ktore udalo mie sie zrobic: http://www.aranka3.yoyo.pl/2011-02-13-Walentynkowa-Wystawa-Bydgoszcz-akity.html Gratulacje dla Nikobayashi Roal za BOB-a ;-) Quote
Recommended Posts