revii Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 VII Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych - Bydgoszcz 2011 sędzia: Piotr Król dzień: niedziela ring: 10 godz.: 10.00 PSY Klasa szczeniąt F'MOMOTAROU-GO of Ikenohatade Klasa młodzieży HARU Go Akogareno NIKKOU GO Shiyou-Mokuteki (FCI) UNDO Yamamoto ZOLIN Roal Klasa otwarta NIKOBAYASHI Roal OHAYO GO Odzew Świata SUKI Klasa młodzieży BENIKO Moccaking MARIWANA GO Fuen No Oka SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI TAURA Yamabushi Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO YULE Roal Klasa otwarta KANSEI Wielka Fala OYASUMI GO Odzew Świata Proszę obfotografować szczeniaczka! :) Quote
Kateczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 no nareszcie wiem kogo będę ogladac :P Quote
Kateczka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No i co ? nikogo nie było :P?? PSY Klasa szczeniąt F'MOMOTAROU-GO of Ikenohatade lokata I Klasa młodzieży HARU Go Akogareno lokata IZwyciezca Młodzieży NIKKOU GO Shiyou-Mokuteki (FCI) lokata III UNDO Yamamoto nieobecny ZOLIN Roal lokata II Klasa otwarta NIKOBAYASHI Roal lokata I BOB OHAYO GO Odzew Świata nieobecny(spóźniony?) SUKI Klasa młodzieży BENIKO Moccakingn nieobecna MARIWANA GO Fuen No Oka lokata IV SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI lokata III TAURA Yamabushilokata II Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO nieobecna ? YULE Roal lokata I Zwycięzca Młodzieży, NJwR Klasa otwarta KANSEI Wielka Fala lokata II OYASUMI GO Odzew Świata lokata I tyle wiem....chyba ;) zaraz fotki :) Quote
Kateczka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dalej suczki z młodzieży porównanie suczki otwarta Quote
INU Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Haru dostał Zwycięstwo Młodzieży? Szkoda mi tego psa, jest na prawdę świetny i zasługuje żeby wygrać co najmniej BOB, chociażby na tej wystawie, ale sędziowie jakoś go nie doceniają... Quote
Alias Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Haru dostał Zwycięstwo Młodzieży? Yule Roal Quote
Kateczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Matko no to pokreciłam dziewczyny :( za co bardzo przepraszam ale nie miałam katalogu... Inu dlaczego szkoda Ci psa :) ?? jest ładny...fajny...i wygrywa...nie zawsze..ale tego chyba zaden pies nie potrafi ;) Quote
INU Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kateczka napisał(a):Inu dlaczego szkoda Ci psa :) ?? jest ładny...fajny...i wygrywa...nie zawsze..ale tego chyba zaden pies nie potrafi ;) A dlatego, że pies takiej klasy powinien wygrywać ZAWSZE, bo jakoś nie widzę na chwilę obecną godnego dla niego konkurenta w wieku młodzieżowym, zresztą z tych aktualnie się pokazujących to w całej rasie jest w Polsce dosłownie kilka takich, które mogłyby z nim konkurować :-) Quote
INU Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kateczka napisał(a):a Haruś ma przecież slicznych braci i siostry jeszcze :) A no ma, ale on jest najładniejszy jak dla mnie :-) Quote
Kateczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 sędziowie czasem czepiaj się pierdół...czasem mają swoje typy...itd ;) ja i tak sie cieszę, ze wygrywają psy które wyglądają jak akity :) a Haruś ma przecież slicznych braci i siostry jeszcze :) Quote
kimaazi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]cóż za kącik wzajemnej adoracji... Haru piękny? z której strony? od przodu - z paskudnie pokrzywionymi łapami (znak rozpoznawalny całego miotu...)? i przebudowanej, nieharmonijnej w wyrazie głowy z nieładnie zaciekniętymi oczami? czy z profilu - 'amerykańskiego'? [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]skąd ten zachwyt? sam fakt posiadania japońskiego rodowodu czyni go niezwykłym? sporo japończyków w Europie i akit po japończykach również w Polsce, więc nie powinno to już tak rozpalać zmysłów i umysłów, żeby przesłaniac rzeczywistość ... [/FONT] Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 dobrze, ze biedak może chodzić z tak pokrzywionymi łapami ;) a teraz tak serio pomijając nieistotne przebłyski świadomości co poniektórych (ludzi bolą rózne rzeczy);) ma ktoś jeszcze jakieś fotki?? Widziałam pare aparatów...poza tym, te moje wyniki tez nie są niestety do końca pewne... Quote
Miawko Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 NIKKOU GO Shiyou-Mokuteki (FCI) lokata III zdjęcia może trochę póxniej dzisiaj wrzucę :) Quote
kimaazi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]Kateczka - chwała Twym przebłyskom świadomości - są tak cenne i istotne...[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]kurcze, swoją drogą, jak on taki wybitny, to czemu rzesze wielbicieli nie namawiają właścicielki na jakieś ambitniejsze wystawy? to aż szkoda chować takie cudo przed światem - powinien się sprawdzić i u japończyków i u innych sędziów na różnych wystawach rangi europejskiej i światowej. naprawdę szkoda psa na takie marne niszowe wystawy ...[/FONT][/FONT] Quote
ks7 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kimaazi napisał(a):[FONT=MS Shell Dlg 2]Kateczka - chwała Twym przebłyskom świadomości - są tak cenne i istotne...[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]kurcze, swoją drogą, jak on taki wybitny, to czemu rzesze wielbicieli nie namawiają właścicielki na jakieś ambitniejsze wystawy? to aż szkoda chować takie cudo przed światem - powinien się sprawdzić i u japończyków i u innych sędziów na różnych wystawach rangi europejskiej i światowej. naprawdę szkoda psa na takie marne niszowe wystawy ...[/FONT][/FONT] o rany! ktos tu chyba jest niedowartosciowany??? Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no tak wszyscy przecież wystawami żyją :P tak z ciekawości jak Twój piesek kimaazi został oceniony na tych superowych wystawach?? Quote
schabowy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kateczka napisał(a):no tak wszyscy przecież wystawami żyją :P tak z ciekawości jak Twój piesek kimaazi został oceniony na tych superowych wystawach?? A co to za jeden ten kimaazi? Skąd wiesz że jakis jego piesek był na wystawie? Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no bo skoro się wypowiada jako ekspert to chyba takowym jest ...jezdzi na wystawy...widzi róznice w psach i przede wszystki robi ze swoim to do czego namawia innych :) zreszta co ja bede dużo mówić :) zmory wróciły :D Quote
schabowy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Biedna Kateczka :glaszcze: chciała dobrze a wyszło jak zwykle :lol: Quote
INU Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mogę Cię Kimaazi zapewnić, że ja do żadnego kącika wzajemnej adoracji nie należę, chociażby ze względu na samą nazwę, która sugeruje adoracje WZAJEMNĄ, co jest raczej trudne, bo nie mam żadnego kontaktu z właścicielami hodowli Akogareno ;) Żeby się dowiedzieli co myślę o Haru i jego rodzeństwie, musieli by tu zajrzeć, a z tego co widzę właścicielka była ostatnio zalogowana ponad pół roku temu ;) Quote
Recommended Posts