Jump to content
Dogomania

KOSTEK, teraz La Kosta - Szukamy DT dla odnowionej suni

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Tylko dopuszczone do obrotu pewnymi steplami od Inspekcji Sanitarnej za opłatą oczywiście...badanie kosztuje...

Na bazarku bylo bez pieczatek,chyba ze cos przeoczylam :cool3: Zreszta ja ich nie potrzebuje,sa nudne i taaakie stereotypowe ;):evil_lol::lol:

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Na bazarku bylo bez pieczatek,chyba ze cos przeoczylam :cool3: Zreszta ja ich nie potrzebuje,sa nudne i taaakie stereotypowe ;):evil_lol::lol:

O tak przytoczyłam przepis prawny, raczej dla podtrzymania wątku.

Gdybyśmy nie wymagali tych pieczątek (zezwolenia) to w kiełbasie jedlibyśmy psy,koty i papier toaletowy. Właściciel restauracji (chyba jakiś azjata) próbował podawać dania z psa...afera była na całą Polskę:shake:

Posted

no, już uregulowałam wszystkie zaległe rachunki. Sunia będzie na dniach sterylizowana - koszt podany przez hotelik to ok 300,-. Strasznie dużo !!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Kostusia nie ma szczęścia wśród domków, ale czy można się dziwić - z takim imieniem? Może jej zmienić imię?

Ja miałam kiedyś ONkę o imieniu Parszywka, bo jak do mnie przyszła była łysa, pomarszczona i z grzybem. Potem trochę wyładniała, ale nie stuprocentowo.
Kiedy przyjechali ludzie ją oglądać, wołałam na nią SHIVA, SHIVKA bo faktycznie wołać ją prawdziwym imieniem troszkę było wstyd...
I wzięli.

Posted

Jeśli ktoś ją jeszcze pamięta to bardzo proszę przywitać się z suką z rana. Kolejny okres rozliczeniowy nadszedł - dorzuci ktoś grosik?

Posted

Nooo, skoro Ty widzisz, to może jakieś tam malutkie podobieństwo jest. Ale takie tycie, tyciuńkie. Bo Kostulencja to naprawdę porządny, wypasiony pies, całkiem psi. Może dlatego, że wypasiona???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko domu jej potrzeba i to odpowiedzialnego, cierpliwego i mądrego, żeby znów było normalnie.

Posted

A widzisz, Nerisku?Na Lukę nie trzeba było czekać. Pies Wolny, jak każdy pies porządny, lubi okrągłe. A jeszcze Luka jak zobaczy, to Ty się lepiej chowaj w mysią norkę już teraz.