dusje Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 andegawenka napisał(a):Tylko dopuszczone do obrotu pewnymi steplami od Inspekcji Sanitarnej za opłatą oczywiście...badanie kosztuje... Na bazarku bylo bez pieczatek,chyba ze cos przeoczylam :cool3: Zreszta ja ich nie potrzebuje,sa nudne i taaakie stereotypowe ;):evil_lol::lol: Quote
andegawenka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 dusje napisał(a):Na bazarku bylo bez pieczatek,chyba ze cos przeoczylam :cool3: Zreszta ja ich nie potrzebuje,sa nudne i taaakie stereotypowe ;):evil_lol::lol: O tak przytoczyłam przepis prawny, raczej dla podtrzymania wątku. Gdybyśmy nie wymagali tych pieczątek (zezwolenia) to w kiełbasie jedlibyśmy psy,koty i papier toaletowy. Właściciel restauracji (chyba jakiś azjata) próbował podawać dania z psa...afera była na całą Polskę:shake: Quote
luka1 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 no, już uregulowałam wszystkie zaległe rachunki. Sunia będzie na dniach sterylizowana - koszt podany przez hotelik to ok 300,-. Strasznie dużo !!!! Quote
Neris Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mój wet bierze dużo więcej, niestety tu w okolicy nie ma lekarza który robi zniżki dla bezdomnych zwierząt. Quote
luka1 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Kostusia nie ma szczęścia wśród domków, ale czy można się dziwić - z takim imieniem? Może jej zmienić imię? Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kochani zarzyjcie - nikogo prawie na wątku, pies wyrzucony z auta i potrącony kolejnym - tragedia - nie ma nawet tymczasu: http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potrącony-przez-samochód-Rudasek.-Błagam-o-pomoc.#post17373009 Quote
Neris Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 luka1 napisał(a):Kostusia nie ma szczęścia wśród domków, ale czy można się dziwić - z takim imieniem? Może jej zmienić imię? Ja miałam kiedyś ONkę o imieniu Parszywka, bo jak do mnie przyszła była łysa, pomarszczona i z grzybem. Potem trochę wyładniała, ale nie stuprocentowo. Kiedy przyjechali ludzie ją oglądać, wołałam na nią SHIVA, SHIVKA bo faktycznie wołać ją prawdziwym imieniem troszkę było wstyd... I wzięli. Quote
Iljova Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Może faktycznie zmiana imienia by pomogła... :) Quote
luka1 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212314-Bazarek-kinomana-(-wszystko-po-5-)?p=17377250#post17377250 [SIZE="4"]Zapraszam na bazarek :multi: Quote
luka1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Jeśli ktoś ją jeszcze pamięta to bardzo proszę przywitać się z suką z rana. Kolejny okres rozliczeniowy nadszedł - dorzuci ktoś grosik? Quote
Neris Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ona jest najbardziej podobna do prosiaka, może zamiast ją ogłaszać jako psa trzeba zareklamowac jako nową odmianę świni obronnej? Quote
luka1 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Neris, ty chyba nie widziałaś świni:mad: TO JEST ŚWINIA Uploaded with ImageShack.us :mad::mad: Quote
Lilek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nerisku kochany, jak mogłaś pomylić świnkę z Kostką???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lilek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nooo, skoro Ty widzisz, to może jakieś tam malutkie podobieństwo jest. Ale takie tycie, tyciuńkie. Bo Kostulencja to naprawdę porządny, wypasiony pies, całkiem psi. Może dlatego, że wypasiona???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko domu jej potrzeba i to odpowiedzialnego, cierpliwego i mądrego, żeby znów było normalnie. Quote
luka1 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Neris']JA WIDZĘ podobieństwo :eviltong::smokin:[/QUOTE] a może wizyta u okulisty coś pomoże? Quote
Lilek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ale Ty to jesteś paskuda, Nerisku.Oj nieładnie, nieładnie. Czekaj, czekaj, przyjdzie Luka, to Ci da...... Quote
Pies Wolny Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chyba zaraz kogoś caknę w ...... Jego trzy palce ..... tłuszczu. Ładny pies to .... okrągławy pies, 'kredense' wyszły z mody. Quote
Lilek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A widzisz, Nerisku?Na Lukę nie trzeba było czekać. Pies Wolny, jak każdy pies porządny, lubi okrągłe. A jeszcze Luka jak zobaczy, to Ty się lepiej chowaj w mysią norkę już teraz. Quote
Recommended Posts