Jump to content
Dogomania

KOSTEK, teraz La Kosta - Szukamy DT dla odnowionej suni

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brakuje słów na taką krzywdę :shake::placz:
trzymaj się mały mocno :thumbs:

dajcie pełne namiary konta na pierwszą tak będzie łatwiej je znaleźć
zaraz coś przeleję

Posted

Pies Wolny napisał(a):

Temu ...jowi od kłódki żeby łapy zgniły.....

Zgniłe łapy to za mała kara. Mam nadzieję, ze zgnije mu to na czym gnojowi najbardziej zależy...

Posted

Agata69 napisał(a):
Zgniłe łapy to za mała kara. Mam nadzieję, ze zgnije mu to na czym gnojowi najbardziej zależy...

Mądre słowa, z uwagi na to, że co poniektórzy faceci mają rozum między nogami. Kurcze Agata, czy ja myślę o tym co Ty ?

Posted

basia0607 napisał(a):
Mądre słowa, z uwagi na to, że co poniektórzy faceci mają rozum między nogami. Kurcze Agata, czy ja myślę o tym co Ty ?

Niewątpliwie kochana, niewątpliwie...

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Eh, dooobra, ględzicie i tyle, dajcie mi adres s...syna to mu odstrzelę nie tylko kulki, ale i armatkę, gdzie mam jechać ?

Psie Wolny, to coś, co doprowadziło Kostka do takiego stanu, to już nie facet. Nie wiem, czy on jakieś kulki posiada;) Szef w pracy stłamsił, żona opierniczyła, to chociaż na psie się wyładował.
Mnie zawsze ciekawi jakim młotkiem trzeba być, żeby przełknąć kęs jedzenia, gdy pod bokiem ma się takiego muzułmana.

Posted

Widzę, że skojarzenie z muzłmanem miałam nie tylko ja. Psie Wolny, widzisz?Teraz przydałby się gnacik. Jak będziesz jechał, to pewnie większa ekipa się wybierze. Zero litości dla czegoś takiego, co krzywdzi w jakikolwiek sposób zwierzęta. Nie mam współczucia dla takich typów, kimkolwiek by nie byli i mam nadzieję, że ich karma będzie dokładnie taka, na jaką sobie zapracowali. Bez najmniejszej ulgi czy usprawiedliwienia.

Posted

elmira napisał(a):
Psie Wolny, to coś, co doprowadziło Kostka do takiego stanu, to już nie facet. Nie wiem, czy on jakieś kulki posiada;) Szef w pracy stłamsił, żona opierniczyła, to chociaż na psie się wyładował.
Mnie zawsze ciekawi jakim młotkiem trzeba być, żeby przełknąć kęs jedzenia, gdy pod bokiem ma się takiego muzułmana.

Święta racja!:) Macho jakiś od siedmiu boleści!:angryy:

Posted

Macho?Jostel, żeby być macho, to musiałby być facet, sztuk jeden, a nie coś takiego. To się nie kwalifikuje nawet do miana d.... żołędnego.Swoją drogą zakładamy, że to coś ma "armatkę i kulki", ale jakaś rodzinka?Która skromnie oczęta odwracała od nieapetycznie wyglądającego pieska. Mamusia, dzieciątka wychowywane w WC niewątpliwie?Ciekawe...

Posted

Niecałe dwa miesiące po wigilii, Bożym Narodzeniu, spowiedzi, rachunku sumienia.Zawsze mnie "fascynuje" jak tacy ludzie mają czelność nazywać się "człowiekiem", chyba że człowiek to brzmi nędznie.

Posted

no własnie, dobrze Lilek zauważyłaś, to wcale nie musiał być facet, to mogła być cała rodzina: babcia, dziadek, mamcia, tatulo i dziatwa.....? I nikomu chleb w gardle nie uwiązł.
Kostek jest na razie słabiutki, leży i nabiera sił. Boi się dotyku i wystawia zęby gdy wyciąga się do niego rękę. Będzie trzeba popracować nie tylko nad ciałem ale i nad duszą psa.

Posted

ja nawet nie chcę myslec ile psów tak może konać z głodu i nie ma szans na pomoc :-(
Kostek w tym całym dramacie miał tyle szczęścia że udało mu się uwolnić i doczołgać się o pomoc